Отговори
# 720
Направо я съкруши с тези думи, че не иска да става баща.

# 721
Направиха Суна героиня , просто не мога повече да гледам.

# 722
Сигурно ще му напишат едно дете от Суна.

# 723
Сигурно ще му напишат едно дете от Суна.

Дори да му пишат, не мисля че ще иска това дете. Не иска деца защото знае че е направил грешка

# 724
Какво дете да имат в момента като Ферит  е за спешно лечение. 😵‍💫

# 725
Много ми е тъжно за Сейран. Миличката. Дори след това отива и го прегръща и целува. Това ако е кома ,много тежко се изкарва. Да се събужда. Защото това не е Ферит.
Не ме оставяй без теб😭

# 726
Не знам какво е направил Ферит със Суна,но се осъзна и се чувства адски виновен..хммм,само мога да твърдя,че изобщо не му пука за Суна и я използва.И обича Сейран,но е осъзнал,че не може да бъде с нея...оххх не може да има друга причина,освен да е спал със Суна.Жалко Cry
Трудно се гледа,но аз няма да се откажа до края.

# 727
Спойлерджията е писал, че много ще се плаче в края на епизода. 🤕

# 728
Заби ми нета и не можах да разбера на кое се зарадва Ифакат, когато Сейран й каза нещо и я прегърна.

# 729
Айше и тя на какво се надява.
Сега сигурно хората на Чичек ще нападнат конака.
Суна май ще повтори случая с Пело и ще защити Фирит от куршумите. Отвратително се развиват с тези паралели.
Сейран ще страда много още от двойното предателство.

# 730
Мен ми се стори, че в един момент му стана тъжно и виновно, като си говореха и после пак се развика, се едно защото се опитва да я отблъсне. Според мен Суна му е казала за Сейран(надявам се) и той сега иска да я предпази.

# 731
Заби ми нета и не можах да разбера на кое се зарадва Ифакат, когато Сейран й каза нещо и я прегърна.

Ще я води Сейран да отмъщава на Карам/н.

# 732
И страшно ме дразни Есме...за лудата,да не говорим,тия тънки разтеглени устни и слаба като кука
..тоз Ферит акъл няма..Сейро е слаба но е като барби..

# 733
Ефенди е и манипулатор, при все обсебеността на Суна.

# 734
  • София
Новата тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1731683

Не се нервете, най-доброто решение за мен беше да спра да гледам това нещо. 37-ми епизод е последният на тази приказка по действителен случай, другото е друга история Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт