Отговори
# 210
Много сте продуктивни с идеите, супер сге, различни и интересни, изчетох ви.
Аз съм готова за нощна смяна. Simple Smile Чакам фрага, и нищо от него, сигурна съм, че от тук нататък до самия край на сериала сценарият ще е само драма, тежка драма.  Един по един. Гледала съм го в много турски сериали този феномен. Изчерпаха се, но поне драмата да е на мах.

# 211
Тя и драмата им е изсмукана от пръстите. И да измислят качествена драма не стават, защото за това също се иска капацитет, който те нямат.

# 212
Лилия, такъв е материала  Simple Smile т.е. сценаристите
Но, истината е, че в наше време хората се отекчават много бързо. Искат още от същото, ама по-добро. Нямат търпение за развитието на нещо. Та, и филмите ни са такива, претупани. Да идва следващият филм е идеята тук вече. Така го виждам аз.

# 213
Малко Афрам за разкош

# 214
Заради магията СейФер, която Афра и Мерт създадоха, толкова хора все още не са се отказали и продължават да гледат, включително и ние тук. Единствената причина сега да искаме друго, толкова ми е тъжно да го пиша, е надеждата да запазим чисти и неопетнени малкото красиви моменти, които правят тази история и които все още не са получили своите "паралели".

# 215
Мислите ли,че ще има фраг?

# 216
Да, след края на епизода , на Истанбула!

# 217
Мислите ли,че ще има фраг?
Предполагам, че да. Като този път са го оставили в края на епизода на "Не плачи...", за да задържат гледаемостта.

Между другото погледнах края на 4ти епизод на "Не плачи.." и сцената беше много много сходна на първата целувка между Ферит и Сейран, когато тя се ядоса. Само че ефектът бледнееше, точно защото не бяха Мерт и Афра. Те + интезивността + изненадите направиха първи сезон несравним.

# 218
Тези ще ме спукат от смях! 😂😂😂 Един акаунт е пуснал анкета по повод предстоящата стрелба в епизода! 😂😂😂

https://x.com/ranar22_/status/1879260622803841065?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 219
Белче, защото зеления фон написа, че простреляния е С Head Band

# 220
Белче, защото зеления фон написа, че простреляния е С Head Band

Поне да беше написала че е Суна, да не се чудят хората. Смисъл след като е отговорила защо беше нужно да пише с догодки

# 221
Май сме наказани и днес. Ако стачката е и днес? Има ли информация днес да са снимали?
Да не е заради обвиненията към Онур, да е ядосан и да отмъщава. Филм във филма?

# 222
Истанбул свърши и фраг йок.
Следващо ниво на наказание - без фраг 🤦‍♀️

# 223
Да се спасяват, като ще прострелват хубавица Гица Grinning

Heart

# 224
Истанбул свърши и фраг йок.
Следващо ниво на наказание - без фраг 🤦‍♀️

Голям праз, че ще ни оставят без фраг. В петък няма къде да избягат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт