Отговори
# 690
Унижил я е, не е изнасилена.

# 691
Аз не мога да повярвам, че това е нашия сериал. Защо трябва да гледаме това насилие във всичките му форми? Защо? Ако това продължи до края на епизода, аз наистина се отказвам.

# 692
По важното е,че Ферит си говори сам и почти си призна за Суна и че не може да каже на Сейран

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 20:54 от Милена Тодорова 756835

# 693
Как почти си призна, не стана ли ясно вече.

# 694
Ферит направо си призна за Суна.  Отврат !
А Суна заради него точно , ще отида при Аби. Защото той така иска. А тя неможа да му откаже.

# 695
Как почти си призна, не стана ли ясно вече.
Двузначни бяха думите му,доколкото аз чух,че Сабина доста тихо говори.

# 696
Току що Сабина каза, че се разбрало, че Ферит изпитва вина, но не е станало ясно защо. Дали е заради целувката или има още нещо.

# 697
Тя и сега го коментира това Сабина, чувствал вина, но не било изрично казано защо.

Само дето баси вината за една, две целувки, чак искал да мре.

# 698
Той като говореше на себе си каза : Ти си мерзавец , как ще кажеш на Сейран за това което се случи между теб и Суна  - перефразирам.

# 699
Ифа не е изнасилена! Ура!
Ферит сам себе си нарича мерзавец. После сам себе си пита: "можеш ли да кажеш на Сейран какво направи със сестра й?"
Аз това чух. Не ми звучи много двузначно, но...
P.S. Ками, писали сме по едно и също време.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 23:39 от Fi79

# 700
Аз лично вече наистина се моля да е кома,макар че не вярвам кома 18 серии...

# 701
Държанието му към Сейран е отвратително - крещене , бутане, дърпане. Но тя не се дава.

# 702
Споко,де,както казаха някъде обменяли са бактерии и ДНК.Програми много. Каквото и да е поне за него е ясно,че е извършил грях и предателство.

# 703
Епизодът до тук е от пусто в празно, как се играе такова нещо... възхищавам се само на старанието им.

# 704
Сабина току що коментира,че сме разбрали,че Ферит изпитва вина,но какво се е случило точно все още не.Блестящ Мерт.Само това мога да кажа.Как показва този наистина лудост с поглед.Току що Сабина коментира потресаващ Мерт.На сто процента само сме сигурни,че Ифакат не е изнасилена.

Общи условия

Активация на акаунт