Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 365
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
A така, наспи се спокойно!
Това поръчах аз/ много добре стои този модел на моя бюст/, че имам такова долнище, викам - айде да съм съчетана, блузата и гащите. Вече по един гардероб само за гащи трябва да взема на всеки.
Ама да има…

# 586
Тия пусти хавлии и на мен не дават мира 🤣

# 587
  • Mostly in my mind
М ка от палтото

# 588
Аз днес поръчах едни пердета с -15%. Опитах да добавя хартиен ваучер- не стана. Поръчах с 5лв. ваучер, но реших да им пиша. До час някъде ми звъннаха и пак същото-да съм си искала електронен ваучер като нося торби-обясних, че с непросветени служители не мога да споря. Изпратиха ми едни 10% за компенсация и установих, че вече има по-дълъг период за анулиране на поръчка. Поне час и половина мина, анулирах първата, поизчаках-появиха ми се пак 5-то лева и накрая намалих цената доволно с 15% , 10% и 5лв. Много бях щастлива Grinning

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 06:34 от Г-жа Шантал

# 589
  • Стара Загора
Получих палтото от габардин в размер XS. В раменете ми е точно, но като завържа колана има нещо, което не ми харесва. Може би, защото не съм свикнала с такива палта.
Бялото палто (имаше още няколко цвята) стои по-прибрано и интересно, ме прави по-слаба. Joy
Бях поръчала и едно късо палто - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1228430003.html
При него са пухкави само яката и ръкавите. Отзад стои като китеник, не се полъгвайте да го поръчвате.

# 590
Като ви чета за габардина се чудя дали да не поръчам ХS ако изпадне? 56kg /170см съм

# 591
И аз съм така, само че по-ниска. Чакам Sка, но явно няма да я бъде.

Като ви чета за габардина се чудя дали да не поръчам ХS ако изпадне? 56kg /170см съм

# 592
Този габардин някой ще го снима ли, че ми стана любопитно как изглежда реално? Стана най-търсения продукт от намалението, даже кърпите изпревари Grinning

# 593
Този габардин някой ще го снима ли, че ми стана любопитно как изглежда реално? Стана най-търсения продукт от намалението, даже кърпите изпревари Grinning
три-четири поста след теб Wink

Малко по-назад имаше снимка на момиче от темата, облечена с него.

# 594
Този габардин...... който влиза в тинейджърска кройка най-добре да не се ядосва да дебне.

Киф, според моделите и размери рокли, които поръчваш в about you, евентуално да се одобриш в xs

От кърпите ако хвана отиват за Трифон зарезан  подарък и гръцкото море

# 595
Питането беше как изглежда реално, а не на продуктови снимки.

# 596
На мен на снимките, които беше пуснала една мацка по- назад в темата, но не помня името й, палтото ми изглеждаше по- леко и тънко. Обаче си е тежко палто, аз го харесах повече. Не ме прави по- слаба (а имам остра нужда от това), но пък си го усещам моето Simple Smile Другите форумски палта някак не бяха така и съответно си отидоха рано или по- късно.
Снощи успях да поръчам червена и бяла пижама със сърчица, спортна блуза с копчета на работо и пуловерчето с мъниста с късия ръкав- много ли е късо?
Днес очаквам дънки за младеж, пижама и стягащи гащи Pensive

# 597

Снощи успях да поръчам червена и бяла пижама със сърчица, спортна блуза с копчета на работо и пуловерчето с мъниста с късия ръкав- много ли е късо?

Късичко е черното пуловерче, аз съм 167 и ми идва късо, но е много мека материя и си го задържах.

# 598
  • Пазарджик
Бавят ли ви се връщанията? Имам връщане от 1 седмица, а още не е отразено. Знам,че срока е 14 дни,но предния път като връщах в рамките на 3-4 дни ми беше възстановена сумата и затова ми е странно.

# 599
  • Бургас
В последно време да. И аз имам връщания преди седмица, все още нищо. Предните пак доста ги чаках.

Общи условия

Активация на акаунт