Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 368
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Много хубаво стои. Като отпред манекена, както е сниман, почти право. Цветът е същият според мен. Два пръста над коляното ми идва вързан за 170 см.

# 571
Много хубаво стои. Като отпред манекена, както е сниман, почти право. Цветът е същият според мен. Два пръста над коляното ми идва вързан за 170 см.
Благодаря.

# 572
Луд късмет- отворих да видя нещо в сайта и бам- двете кърпи налични.
Мислите ли, че ще ви ги оставя?😀
Една колежка много ги хареса и са за нея, заслужава ги.
Дойде розовия жакет букле хс, хубав е, но не е за моята структура нещо. Ще го тествам пак и после някоя колежка ще се облажи евентуално.

# 573
А аз към 16:30 хванах размер XS на палтото от габардин и една пижама. Та доволна съм Blush

# 574
Тези кърпи ги дебна денонощно и все ги изпускам...

# 575
  • София
Дайте линк към тия прословути кърпи. Нямам интерес, но лягам късно, ако хвана някоя, ще я взема и ще я пратя към шкафче. Там не искат лична карта.

Въпрос от мен - нивата за лоялни клиенти, точки и т.н. нулират ли се някога или си се трупат?

# 576
  • София
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1212149002.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1212149004.html

Аз дебна за оранжевата, ама засега нямам успех.

Точките се нулират всяка година и започват да се трупат от начало. Безплатната доставка за + нивото остава.

# 577
Бялата жилетка отново дойде все едно е разтегната, отказвам се от този модел. Роклята е хубава и нежна, но не ме хареса как ми очертава коремчето, иначе s ми залепна. Шапката е много пухкава и си я запазвам, с още едни меки чорапи, като бабичка съм 😂

Успях успешно да направя и поръчка на няколко пуловера най-сетне, да видим.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 22:51 от deska90

# 578
И аз чакам пулоФер...
Много сте ми сладки с тия кърпи....да не видя някоя от вас на Слънчака лятос..връз такъв пешкир JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 579
А, моите само по гръцко ще ги нося!
Ох, възползвах се и от -15- безшевните гащи, една блуза, показана тук с лодка деколте и още едно горнище.
Все едно само на море ще стоя , а се очертава да не го видя 😀

# 580
А аз към 16:30 хванах размер XS на палтото от габардин и една пижама. Та доволна съм Blush

Браво!
Аз точно тогава бях на фризьор, иначе цял ден го дебна.

# 581
  • Бургас
Дева не го мъчи това палто, огромно ще ти е. Ти си по-слаба от мен, а аз плувах в него. Да не говорим, че по принцип обичам да се нося размъкната и сегашния клошарски овърсайз стил ми е много на сърце.😄 Обаче пак не се одобрих.

Дънки си поръчах от днешната примоция. И една бейсик тениска мушнах да мина 50 лв

# 582
Събудих се тази сутрин с убеждението, че съм гледала и взела от кърпите в сиво, отварям - няма такъв цвят, и поръчка няма, сънувала съм.....

Поръчах в бежов цвят от роклята - пуловер https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1232506002.html

# 583
Тез кърпи и изгодни поръчки  взехме вече да ги сънуваме 😀😀😀
И аз така си мисля за хс от палтото, моето е тръгнало, но нямам големи надежди, че ще се харесам. Не съм фен на оувърсайза.
Даже сивото още не съм сефтосала, не ми се метат седалки и улици , постоянно да мисля как да седна и да застана.
Ще стои за някой специален случай😀
Иначе колежките се радват покрай мен, чудят се как ми се занимава. Викам- хоби ми е.😀
Розовата букле жилетка я дадох, никак не се одобрих и това е. С тия кропнати сакенца буклета и талията, която още ми се намира,  съм като някое бостанско плашило, дето са му надянали каквото са хванали. 😀

# 584
Отказахте ме напълно от габардина, край! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт