Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 375
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Мystic, оправдаваш се Wink. И аз, и Deva сме ти предлагали да поръчаме с БД за теб.

# 556
  • Пловдив
Да, да...това не го коментирам.

П.п...пуснах бялото с колана, 40-ка Grinning още снощи.

# 557
Дано е твоето 🙂
Някой питаше за тези шапки:

Скрит текст:
Без да отварям плика видях, че нямат нищо общо с тези:
Скрит текст:
Като описание и цена ми бяха еднакви, но на яве не са. Рядка плетка, по- дълбока и разжлембена 😁
Бялото палто го върнах, защото нещо ме човъркаше, че ми е излишно. Харесах се как стои, лекичко, хубаво на пипане, но...Явно предпочитам "по- махленски" стил- без строга линия, въпреки, че раменете ми са доста смъкнати. Та, оставих другото...то си в като плътно, остро, твърдо одеало, но ми е комфортно. Абе, луда работа си е всяка по своему 🤗
Изобщо не гледам нова колекция аз. Ленени ризи взех лятото, помня, че бяха 50-на лв. първоначална цена 😳
Що нямаме повече сърби и хървати у нас, за да се вдигнем и ние на бойкот на тези цени...😡

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 09:12 от UnaDesconocida

# 558
Това видяхте ли го?
В магазина само. Над 50 лв.

# 559
  • Пазарджик
Това видяхте ли го?
В магазина само. Над 50 лв.

Онлайн също важи.

# 560
И аз го видях, до полунощ важи, но не намирам как да го активирам в приложението..

# 561
  • София
Бпагодаря, UnaDesconocida ! Аз питах за шапките.
В кошницата автоматично ми намалява цената на ненамалени артикули. Нищо не съм активирала.

# 562
И аз го видях, до полунощ важи, но не намирам как да го активирам в приложението..
Автоматично се прилага в кошницата, за сума над 50 лв.

# 563
Може ли да споделиш линк да дебна, че явно е изчерпан. Днес ще бягам зза 5 пратки, да видим

Успях да взема ето тези

# 564
  • Пазарджик
Може ли да споделиш линк да дебна, че явно е изчерпан. Днес ще бягам зза 5 пратки, да видим
Ето линк.https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1090760001.htmlПоявява се чат-пат  75с като размер в наличност,но останалите -не. Следя ги 2 седмици и не мога да улуча друг наличен размер.

# 565
  • Mostly in my mind
Ето линк.https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1090760001.htmlПоявява се чат-пат  75с като размер в наличност,но останалите -не. Следя ги 2 седмици и не мога да улуча друг наличен размер.
Благодаря за линка,че не мога от приложението да споделя.
Да,75С поръчах, но са ми анулирали поръчката...
В същото време тази сутрин пак имаше наличен 75С.

# 566
  • Пловдив
Автоматично се прилага в кошницата, за сума над 50 лв.
За ненамалени.

# 567
  • София
Пуснах поръчка и аз. Не съм много сигурна дали обаче ХС или С, но ще видим като дойдат.

# 568
Получих този тренчкот и много добре стои , няма подплата - то се вижда,  лек е за пролет-есен, харесва ми, но...ми е абсолютно точен и ми се иска по-свободен. Бях поръчала М, сега пуснах Л. Няма да топли, ама е приятен и за горна дреха по  това време е добре, има размери,  ако някой  нещо му  хареса
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1249855001.html
Върнали са ми парите за сивото палто много бързо сравнително 4-5 дни някъде. Май ще запазя по-малкият номер, ама..кога ще го нося не знам.

# 569
Този тренчкот и аз му се чудя отдавна. Цветът какъв е реално, като на снимките, по-тъмен или...?
Права кройка ли е или долната част се разширява?

Общи условия

Активация на акаунт