Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 376
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз в крайна сметка поръчах едно палто от Манго с почти 80% вълна. Дано да съм уцелила размера, че там връщането е много скъпо.
Може ли линк?

# 541
  • Пловдив
Тето, видя ли що не мога да го хвана? Stuck Out Tongue Winking Eye
Брайт обясни, че ней за мойта снага Simple Smile

На габардиненото не съм му гледала кройката, да не е с реглан ръкави.
Другото бяло си е с нормални ръкави, чудесен ревер, на раменете си е точно като сако излято...иииии аз го изтърках вече от носене, ти още не си купила нищо....
макак с туй бялото в градския да се емна, а? 🤔🤪
П.п...свидят ми се кинтите дет ги нямам. Туй е Grinning

# 542
Еееееее.  
Аз също съм с ГТ.
Смело и от години нося бяло защото ми се носи. Кога ако не сега...да нося. На 80г вече едва ли ще е подходящо да нося.. та да, сега!! си нося Grinning
Три броя бели палта и 1 бр бяло дълго яке разносвам.

За парите сигурно се шегуваш..40 лв за палто са нищо.

По повод оувърсайз торбестите палта...това често ми излиза..широки ги носят

# 543
Не е с реглан габардина. Но не излиза и това е. От другото има, но цвета на габардина ми харесва повече. Иначе и аз съм фен на бялото.

# 544
  • Пловдив
Знам, че с градския движиш Grinning Майтап, да...
А тия ги носят широки, ама са тънки и слаби кат солети Wink За таквиз с ханш ней ок си мисля...

Талони не приема сайта в момента, нали?

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:51 от mystic woman

# 545
.
mystic women, би рекорд по чудене, майтапа настрана по-добре пробвай, колкото повече се превъртат номерата в поръчки вече започва и похабяването от препакетиране. Сравнително бързо навзех номера и сивото вече беше в матовите пликове от преопаковане.

И какво значи ханш, важни са пропорциите според височината, стойката, килограмите не винаги издават кой колко е широк...

В нас мъжа най - много ме хареса с бялото, после габардина, сивото не го отбеляза като атракция

# 546
И аз съм от групата на хронично пристрастените към светло и бяло. Непрекъснато, всеки сезон, с кола съм..но .. с 3 деца, 2те още малки..нося квот има за носене- деца, картофи, колела, мажат..пералната върти. Не ги мисля, че ще избелеят Joy  
То с одъртяването хептен, с тъмно до лицето съвсем ми лъсват бръчки и години. Не съм млада вече никак. На дърт г**, бял бъз казваше баба ми Simple Smile
Пък и да е черно, пак ще си е мръсно, просто няма да е видимо. Та..не се свеня.
По темата има разкошни светли ленени ризи пак пуснати, но почти 80лв..дано има някое намаление. Всичко пак е по-скъпо от мин година.
Чакам barrel дънки, пуснах 36 и 34, че са винаги уголемени.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1229033003.html

# 547
Ооо тези дънки ми харесват. Благодаря .
Взимам. Ще заложа на по-малкия размер.

В другата тема писах , че спирам, а от тук отнесох - един широк панталон, златните къси панталонки, блузата с къдравите ръкави и обеците , тези дънки и едни мохерен пуловер от премиум секцията, който тук беше споделен.

# 548
Действай, имам друг модел тоя тип barrel от мин година, отпускат се много, 100% памук. Вземи да са ти много стегнати в кръста, за 15мин се свличат. Плътни са иначе, аз ги харесвам много, стоят много добре на дупето и ханша.
Има и светли, сега са изчерпани, издебнах 36, появяват се и бяха още по намалени.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1229033001.html

# 549
  • Mostly in my mind
Успях да взема ето тези

# 550
  • Бургас
Аз в крайна сметка поръчах едно палто от Манго с почти 80% вълна. Дано да съм уцелила размера, че там връщането е много скъпо.
Може ли линк?
Заповядай, но е изчерпано -
https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/coats/coats/belted-man … ool-coat_57085990
И цената му е друга сега, аз го поръчах за 135 лв.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:21 от Мария

# 551
  • София
Благодаря, аз съм си го запазила като любимо в About you, но така и не си го купих. Сподели после как седи Simple Smile

# 552
  • Бургас
Да, ще пиша. Не съм го виждала в about you, там поне връщането е лесно.

# 553
Това палто май не сме споделяли тук. Има М номер и е 40лв, не е лошо
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1248960001.html

# 554
  • Пловдив
Ей, разкостихте ме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт