Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 521
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте , момичета.
Имам поръчка от yesstyle , която е шипната на  27.01 , но не успявам да я проследя с тракинг кода. Това нормално ли е ?
Малко се притеснявам , тъй като поръчвам за първи път.

# 271
Мисля че е нормално, особено ако се опитвате да проследявате от мейла. Опитайте с примерно с тази търсачка https://parcelsapp.com/

# 272
Tъкмо идвах със същото питане, за пратка от yesstyle. За пръв път поръчвам от тях и нямам представа колко време трае доставката. Проверих и в сайта на Hermes, и в дадения от RMR сайт. На 2.2 е изпратена, но никакво развитие повече. Ще чакам.

# 273
И аз чакам, изпратена е на 03.02 също без развитие. Ще дойдат. Така е с китайските пратки, чакат доста докато реално тръгнат да пътуват моите до сега са идвали за около месец, дори такава поръчана по Коледа (20.12)

# 274
И аз си чакам... шипната е на 25.01, но все още дори не мога да я проследя, което малко ме притеснява. Пращат ли съобщение, че е в пощата или трябва да се ходи на място да се проверява?

# 275
Няма за какво да се притеснявате  - ще пристигнат. Поръчвам редовно от YesStyle, преди години поръчвах до UK, сега поръчвам до България. Около месец горе-долу отнема една доставка при мен.
Последната ми поръчка е шипната на 08.01, информацията за проследяване стана налична около седмица след шипването и до няколко дни очаквам вече да е в пощата, гледайки тракинг информацията.
От пощата изпращат СМС, ако всичко с телефонния номер  е ок. При мен, на последните сигурно 8 поръчки, не ми се принтира на етикета целия номер и за това ми оставят бележки в пощенската кутия.

# 276
Пращат информация само ако телефонът е отпечатан коректно. Последният път моят не беше. Следя по товарителница и когато е в клона на пощата- отивам

И аз си чакам... шипната е на 25.01, но все още дори не мога да я проследя, което малко ме притеснява. Пращат ли съобщение, че е в пощата или трябва да се ходи на място да се проверява?

# 277
  • София
Здравейте!
Не виждам информация на 1стр. относно кодове. Ако някой е наясно, моля да сподели.
Конкретно за Йес ще питам днес.
- Лични кодове, подарък, които няма да се използват в размер на 10-12%, могат ли да бъдат споделяни тук?
- При личен код за 5-2%, реферален, как точно се използва, активира? Виждам обширната информация на сайта, но пак не разбирам всичко.
- Трябва кода да бъде споделен/разменен за да работи? Защото не може лично да бъде използван. Мога да добавя в полето чужд, но не и своят.
- Ако бъде добавен от стар член, получава 2%, а от нов 5% но само за първа поръчка, нали така?

Благодаря Ви!

# 278
Би трябвало да може да си проследите пратката. като си влезете в акаунта, влизате в order history. Трябва да имате тракинг код, по него търсите. Забелязала съм, че най-дълго държат пратките, като дойдат в България. От пощата никога не са ми се обаждали, аз си проверявам.

# 279
  • Prismatica Aerie

Конкретно за Йес ще питам днес.
- Лични кодове, подарък, които няма да се използват в размер на 10-12%, могат ли да бъдат споделяни тук?
Могат да се използват само с акаунта, към който са.

Цитат
..При личен код за 5-2%, реферален, как точно се използва, активира? Виждам обширната информация на сайта, но пак не разбирам всичко.

Това е личен код, който всеки пазаруващ има (получавате го след първа поръчка). Може да го споделяте с който желаете. Той дава 5% отстъпка при първа поръчка на пазаруващия с него и същата сума в точки - на притежателя му. Т.е., използвайки реферален код, сте облагодетелствани и вие, и собственика на кода.
При следващи поръчки, отстъпката е 2%.
Т.е. ако направите поръчка за 100$, 2$ отиват под формата на 200YP (Yesstyle Points) при притежателя на кода. Точките се използват при следващи поръчки (по желание) и намаляват общата сума.

Ето още малко информация за пазаруването от YS.

PS Точки се печелят (50YP) и при харесване и коментиране на определени постове в IG , например този. Не е нужно тагване на приятел, аз поне никога не го правя, въпреки че го има в условието. Има шанс да се спечели конкретния продукт.
~~~
Относно проследяването на тракинг номерата от YS - първо го генерират и едва след седмица започва движение. Телефонният номер го сложете до адреса, или на следващия ред - така винаги ще се вижда.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 16:16 от Catalinne

# 280
  • София
Сatalano, благодаря!

Но как така всеки пазаруващ има, получава реферален код при първа поръчка? Той не се ли дава при златното членство само?

Не разбрах, позволено ли е тук да се сподели?

Тракинг номер понякога няма със седмици. Питала съм ги защо. Не помня точно, но в смисъл, че не зависи изцяло от тях а от куриерите по веригата...

# 281
Относно пазаруването от YS -при първата ми поръчка всичко беше без проблем, дори получих съобщение от Бг пощи. При втората обаче пратката е пристигнала, никой не ме е уведомил и след препоръка от момичетата тук проверих в пощата, където разбрах, че е върната. В проследяването не бе отразено, че е пристигнала в БГ. Писах на YS и те потвърдиха, че пратката е върната при тях и ще ми добавят стойността като кредит, който мога да използвам за бъдещи покупки.

# 282
  • Бургас
Май не е позволено тук да се разменят кодове. Питала съм преди, но така и никой не даде своя. Пазарувам от доста години от Йес и ползвам код, който намерих в нета. Даже и не помня чий е.

# 283
  • Prismatica Aerie
Но как така всеки пазаруващ има, получава реферален код при първа поръчка? Той не се ли дава при златното членство само?
Не. Ето общите условия. Златното членство дава 5YP за всеки похарчен $, няма общо с рефералния код.
https://www.yesstyle.com/en/elite-club.html
https://www.yesstyle.com/en/friend-rewards.html

# 284
  • София
Catalano, да сега видях.
 За три групи членство се полага код... Но, аз как не съм го видяла, получила по-рано ми е загадка... Хмм. Къде в акаунта го виждаш постоянно? Или само като споделяш, като линк към сайта изскача?

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 17:39 от Denisha

Общи условия

Активация на акаунт