Азиатска козметика и грим - тема 30

• 49 110
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
А да ми препоръчате някакъв серум с прословутото PDRN(нали това беше ДНК то на сьомгата 🥺)

# 736
  • Prismatica Aerie
А да ми препоръчате някакъв серум с прословутото PDRN(нали това беше ДНК то на сьомгата 🥺)
https://bg-mam.ma/p/1689441/48577049
https://bg-mam.ma/p/1730298/49321504

# 737
  • София
Nad кога го поръча ?
Моето още не е шипнато , преди месец и половина някъде поръчах .
Януари, 2 бр. дойдоха за 3 седмици.

# 738
Catalinne, благодаря!

# 739
Не бих рискувала с поръчка над 150 евро .
Разделяли ли са ти поръчка за да се избегне обмитяване?
Благодаря, но в случая дори да я разделя едната поръчка ще е устройството на medicube и самото то излиза 365лв, другата поръчка ще се получи под 100лв и ще платя доставка и мито за първата. Значи по добре само мито 😀 накуп.

Вижте и Стайлвана, последно устройството го взех за 141eur.

С какъв код е поръчано на такава цена?Има ли за нови клиенти код?

# 740
  • София
Януари беше, не помня. Регистрирайте се, -25% на Медикюб, пускат често по мейл.

# 741
Днес получих поръчката от style jolly,поръчах на 09.03,шипнаха на 11.03. Дойде на адрес със Спиди, обмитена е в Румъния (така пишеше ,когато проследявах движението на пратката),не съм плащала нищо допълнително освен начислената такса за доставка от самия сайт. Много съм доволна, за мен цените са по-добри от eBay, сложили са и мострички на други продукти за проба.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:23 от Maya Alexandrova

# 742
  • Бургас/Пз
Някой има ли отзиви за този продукт

Дали мога да го редувам с Reedle Shot 300??

# 743
Ще съм благодарна, ако споделите хубав ФДТ. Ползвам изключително рядко. Може би за 3 години не довършвам една стандартна опаковка. Сегашния е Sisley, но ми се иска да е азиатски.

# 744
Мая,добра новина 😊

# 745
  • софия
Ще съм благодарна, ако споделите хубав ФДТ. Ползвам изключително рядко. Може би за 3 години не довършвам една стандартна опаковка. Сегашния е Sisley, но ми се иска да е азиатски.
Много е относително, зависи какво целите? Каква покривност, какъв финиш, каква текстура?
Аз съм много доволна от History of Whoo Velvet, но цветовата гама е ограничена. Той ми е, когато искам по-плътно покритие на петна. За ежедневна употреба, когато и да прозира някое петно, чак толкова не се вживявам, ми е Javin de Seoul. При него отлично ми съвпада цвета (22),като го завърша с къшъна, съм  доволна от резултата.

# 746
ББ крем е, но е страхотен за моята кожа и за тази на дъщеря ми. То и зависи какво покритие се търси, де.
Скрит текст:

# 747
  • Germany
Нова тема, дами
https://www.bg-mamma.com/?topic=1761945

Добавила съм инфото на Catalano за вит.С, както и информация за пазаруване от корейските сайтове, отново подготвена от нея Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт