Азиатска козметика и грим - тема 30

• 53 502
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Prismatica Aerie
Yesstyle

18FLORA

# 721

Скрит текст:

Ревю на един младеж. Има още две части за OHUI Reverse Activator.
Благодаря ти още веднъж, Catalano! Hug

Бърз въпрос - купувала ли е някоя от над насипните пудри на Сулвасу или Ху?

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 04:17 от Agent Provocateur

# 722
  • Бургас/Пз
Дойдоха ми мостричките от ибей. Много съм доволна. Оказа се, че предишната поръчка дето я чаках повече от месец, бг пощи я бяха забутали , та и нея си взех. Simple Smile Сегашната дойде за има няма 10 дни.
Още тази вечер ще пробвам околоочният и  нощната маска Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 13:58 от ani_d

# 723
  • софия
Ани, за кои мостри говориш? Ако си взела очна маска, може ли да я покажеш?

# 724
  • София
Здравейте, имам въпрос относно поръчките от yesstyle. Дължи ли се мито за тях? Че в кошницата съм си сложила неща за около 450лв. Да знам дали ще ми излязат златни след това.

# 725
Здравейте, имам въпрос относно поръчките от yesstyle. Дължи ли се мито за тях? Че в кошницата съм си сложила неща за около 450лв. Да знам дали ще ми излязат златни след това.
Над 150 евро има мита .
Раздели си поръчката .

# 726

В цените на yesstyle е включено ДДС. Обикновено те самите разделят поръчката на части, така че нямате други разходи в последствие. Не разделяйте поръчката Вие - няма да можете да се възползвате от отстъпката, която не винаги е без условие за минимум похарчена сума, както е с кода който Catalinne е пуснала по-горе.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 14:04 от Rallitza

# 727
  • Бургас/Пз
Ани, за кои мостри говориш? Ако си взела очна маска, може ли да я покажеш?
Редактирах се, че нещо редактора ми изигра номер Simple Smile
Имах предвид нощната маска за лице и околоочен.
Ето този поръчах и съм супер очарована, с такава бистра и свежа околоочна зона не съм се събуждала скоро Simple Smile

Виждам, че имат и серум и мисля и него да поръчам.
Пробвах и това олио и също много ми хареса. Благодаря за препоръката, наистина е страхотно

Мисля сега да пробвам за шията него в комбинация с тази нощна маска

Харесах и едни концентрати и сега ме сърбят ръцете да поръчам и тях.

Ох, то постоянно искам нещо Simple Smile

# 728
Не бих рискувала с поръчка над 150 евро .
Разделяли ли са ти поръчка за да се избегне обмитяване?

# 729
  • София
Благодаря, но в случая дори да я разделя едната поръчка ще е устройството на medicube и самото то излиза 365лв, другата поръчка ще се получи под 100лв и ще платя доставка и мито за първата. Значи по добре само мито 😀 накуп.

# 730

Задължително разделят! Ето и пример:

# 731
  • София
И аз се запалих по Ebay поръчките и съм наредила по няколко вида маски, кремове, тонери, бустер есенция, три вида емулсии, олиото, серуми, ретиноидни кремове, слънцезащити и мажа ли мажа. Изобщо не броя стъпките на рутината, то и рутина нямам,  слой след слой мазилка Simple Smile

# 732
Ако може някой да помогне, по-назад някой беше пускал линкове към продукти за проблемна кожа и акне, само че не мога да ги открия. Ще съм благодарна, ако ги пуснете пак. За един младеж питам.

# 733
  • София
Благодаря, но в случая дори да я разделя едната поръчка ще е устройството на medicube и самото то излиза 365лв, другата поръчка ще се получи под 100лв и ще платя доставка и мито за първата. Значи по добре само мито 😀 накуп.

Вижте и Стайлвана, последно устройството го взех за 141eur.

# 734
Nad кога го поръча ?
Моето още не е шипнато , преди месец и половина някъде поръчах .

Общи условия

Активация на акаунт