Барселона - тема 14

• 18 343
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Каква е причината за анулирания полет? С тях летим точно от БСН до София след две седмици.

Буря е имало, после вероятно е изтекло работното време на екипажа

# 271
Да, ще гледаме да сме по рано, ние няма да ползваме екскурзовод, но все пак
 А колко време отделяте приблизително за престой? И по кое време е по добре посещението, може би сутрин, но не и първият час, за да не е много рано и да не успеем да се придвижим.
Чуденката ми е с настаняването единият вариант е Готическия квартал , около спирка Liceu, по централно ми се вижда. А другия вариант е в Ешампле, около спирка Испания. Какво бихте ме посъветвали кое е по добрия вариант?
От Испания до съвсем централната част е около 20-30 Мин пеш, но улиците са прекрасни за разходка. Готическият ви е топ център. Може да е шумно вечер.
За Саградата билетите са само онлайн. Не могат да се закупят на място.

# 272
  • Пловдив
Каква е причината за анулирания полет? С тях летим точно от БСН до София след две седмици.

Буря е имало, после вероятно е изтекло работното време на екипажа
буря и наводнено летище уж...така чухме от познати. Те от тук за Барса щяха са летят. Сменили са дестинацията.

# 273
  • Melmak
Ох, да, говорих с моята приятелка от Бсн, каза, че имало буря и доста наводнения и извън Бсн-град. Имаше и предупредителен код за бури.

# 274
Здравейте! Имам следния въпрос? Последна спирка след круиз в Барселона, не искаме да разглеждаме нищо, понеже сме били 2-3 пъти в Барселона. Въпроса ми е за транспорта, не мога да се ориентирам нещо - ако вземем автобус D20 до Plaza Espana,  и оттам хванем автобус 46 до летището , това брои ли се за 1 пътуване, ако е в рамките на 1час и 15 минути? И ако да - има ли условност от къде да си купим билета?

# 275
  • София
Би трябвало да се брои за едно пътуване. Не трябва да ползваш билета от шофьора - той не позволява прекачвания.
Не съм напълно убеден, изчакай още мнения за да има сигурност.

# 276
Здравейте, ще останем в Барселона на 23,24 Декември. Какво ще ни препоръчате да видим, като със сигурност искаме да ходим до стадиона Камп Ноу. Как стой въпроса с градския транспорт ? Има ли място за оставяне/съхранение на багаж, понеже се напуска рано сутрин, а имаме време да разгледаме още нещо ?

# 277
Аз с питане в последния момент, ден преди заминаването. Имам програма за 4 дни, в която не съм включила аквариума. Може ли ако е лошо времето и някой план за посещение на открито отпадне, на място да се иде и да се купят билети за посещение на аквариума и чака ли се дълго за да влезеш?

# 278
Със сигурност може на място билети, за опашките зависи...ако са почивни дни ще има, ако не - по-скоро не

# 279
Аз с питане в последния момент, ден преди заминаването. Имам програма за 4 дни, в която не съм включила аквариума. Може ли ако е лошо времето и някой план за посещение на открито отпадне, на място да се иде и да се купят билети за посещение на аквариума и чака ли се дълго за да влезеш?

Каква ви е програмата,че ние другата седмица пътуваме и още не съм направила такава .Купила съм само билети за саграда

# 280
  • София
Здравейте, последния въпрос за 4 дневна програма и за мен е интересен. Ние заминаваме след 4 седмици. Имам идеи в главата си, но не съм направила проучване за всичко. Избрах квартира близо до Каза Мила, за да я видим и осветена. Дете на 11 ползва ли отстъпки за музеи и за градски транспорт?  Ако някой може да сподели 4 дневен план, бих се радвала да разгледам . На всяка препоръка ще се радвам!

# 281
И ние сме за четири дни от средата на октомври и май е време за билети. Но имам питане, ако нещо се случи с полета, а имаме закупени билети има ли вариант за възстановяване на сумата? През Your guide има опция за анулиране поне два, три дни преди посещението. А парите веднага ли ги дърпат от картата или както през букинг определя се крайна дата за плащане и ако не анулираш, тогава дърпат сумата?

# 282
  • BG-DE
Доколкото си спомням веднага ги взимаха.

# 283
Здравейте. Би трябвало да сме в Барселона за 4 дни - двама възрастни и две деца на 6 и 13г. Има ли някакъв вид семейна карта за градския транспорт, или с билети ще трябва да си пътуваме?

# 284
Има - T-familiar - мисля, че са 8 пътувания, като едно пътуване може да е в рамките на 75 минути, в което може да сменяте транспортите.
Здравейте. Би трябвало да сме в Барселона за 4 дни - двама възрастни и две деца на 6 и 13г. Има ли някакъв вид семейна карта за градския транспорт, или с билети ще трябва да си пътуваме?

Общи условия

Активация на акаунт