Барселона - тема 14

• 27 184
  • 456
  •   1
Отговори
# 450
EvitaP, втората - панорама+фуникуляр според мен не включва люлки и влакчета...тя панорамната площадка си е безплатна...поне беше..Аз съм ходила с тийнейджъри 2022 ...беше чудесно 😁

# 451
  • София
Оценка 5.8 е брутално ниска. Дори аз, имащ нужда от легло, душ и базова кухня, не бих резервирал.
Отделно, опитът ми казва че в туристическите градове, хората са склонни да завишават оценките си само защото мястото е по-евтино от други. Тези 5.8 в Барселона биха били 4 или под 4 в други испански градове.

# 452
  • Mediterraneo
Ние спахме в хостел в Барселона, стана ми любопитно, оценката му е 7,1 в Букинг и 3,5/5 в Гугъл.

# 453
И аз гледам да не запазвам нещо с оценка под 8.

# 454
  • София
Може ли да ми кажете моля, дали това официалният сайт на Монсерат https://tickets.montserratvisita.com/en ?

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 14:19 от self_control

# 455
Аз питах, но за хотел, не харесвам хостелите.
EvitaP, ние сме се качвали два пъти до Тибидабо с фуникуляра, гледката е чудесна. Нямам малки деца и не съм заглеждала обаче атракциите. Има хубава църква там горе.
Не видях голяма разлика. Бяхме в четворна стая (ние сме четирима) ,с баня и wc. Стая подобна на хотелските,  да не кажа, че в Кортрейк,  Белгия беше и по-зле стаята в хотела. 😃 Но зависи и какво търсите. Ние ползваме стаята само за легло и душ, та не търсим лукс, само гледаме да не е и пълна мизерия. Четем също коментарите в Букинг,преди да резервираме.  Най-често ползваме апартаменти, но като сме за 1-2 нощи и хотели, както дойде.

# 456
  • Пловдив
Здравейте,

Предстои ни пътуване до Барселона в началото на Април. Кацаме на 6.4.2026 вечерта и летим обратно на 9.2.26, пак вечерта. Така имаме 4 дни в Барселона.

Още се колебая как да разпределя посещенията през тези дни.
1. Ден
-Саграда фамилия
-Каса Батийо, Каса Мила. Най-вероятно ще ги разгледаме само отвън.
-ул. Рамбала
-Готическият квартал

2. Ден
-Парк Гюел
-Космо
-Тибидабо

3. Ден
-Магически фонтан
-Испанското село
-Каталунски музей на изкуствата
-Монтужик

За 4.ден мисля да посетим Камп Ноу, тъй като е близо до квартирата. Не знам какво още да включа да запълним времето до полета, който е в 21:30.

Опитвам се да купя билети за Саграда Фамилия от официалния сайт. Само един месец напред ли може, защото не ми дава календар за Април?

Общи условия

Активация на акаунт