Барселона - тема 14

• 24 759
  • 408
  •   2
Отговори
# 405
  • Melmak
Има общо, както в много други страни местната валута е зле, чарджват туристите в евро, в други държави в долари и тн. Темата не е за Истанбул, така че предлагам да не продълажваме.

# 406
За всички входове в Барселона съм взимала онлайн от официалните сайтове. Така че дано да се включи някой, който е взимал от този, който сте посочила. И да, независимо цените, абсолютно си заслужават местата, а и знаят, че масовият турист отива да види поне 1-2-3 неща, така че могат да увеличават и пак сигурно ще имат посещаемост.
Цената в сайта горе пак е по скъпа от тази тук, която включва и парк Гюел. Купували ли сте билети от него. По-назад в темата точно това се говореше, понякога в сайтове, като GetYiurGuide се намират по добри цени от официалния сайт.

# 407
  • София
Това е официалният сайт на Саграда фамилия https://sagradafamilia.org/en/web/guest/sagrada-familia-ticket

# 408
О, да, веднага ще изтрия сайта, който реших, че е официален. И аз съм взимала билети от този, който сте посочил. Даже май няма промяна в цената отпреди 2 години. Извинявам се, че заблудих!

Общи условия

Активация на акаунт