Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 52 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Smile, тези кодове на Синсей са еднакви за всички. Всички ги получаваме. От приложението промоциите са едни и същи за всеки клиент.

# 691
има ли промокод за моятакозметика? Simple Smile

# 692
За Синсей имам за -9 лв, при сметка над 45 лв.
И те ли са еднакви за всички?

# 693
има ли промокод за моятакозметика? Simple Smile

# 694
Активните на АУ:

# 695
  • София
Smile, тези кодове на Синсей са еднакви за всички. Всички ги получаваме. От приложението промоциите са едни и същи за всеки клиент.

Не знаех, мислех, че всеки получава различни. Е ако има някой без приложение, поне да знае.

# 696
Търся код за книжарница Хермес

# 697
  • Пловдив
Ще съм благодарна за код за Pick and Dazzle за тематична кутия, ако  знаете различен от този за 10 % 🤗

# 698
# 699

За сайта на Yettel, но не знам дали не е само за техни клиенти.

Редактирам се: пробвах да поръчам като гост и хваща кода, така че не е само за клиенти на Yettel.
Часовникът излиза на 60 лв.
Благодаря, възползвах се от офертата! Flowers Bouquet

# 700
  • София
Аз ли нещо не съм наред... Получих код за Букинг днес и няколко пъти търся къде да го въведа, но не виждам поле. Винаги ли е възможно да се приложат кодове или съм харесала нещо, при което е неприложим, как да разбера?

# 701
Попълва се на страницата, когато се плаща. Мисля, че не позволява 2 кода и затова ако се ползва линка на Wizz няма поле за друг код. Опитайте да изтриете cookies и заредете booking.com

# 702
  • София
Не съм ползвала друг код, ще пробвам и от друг браузър, благодаря!

# 703
Не съм ползвала друг код, ще пробвам и от друг браузър, благодаря!
Важното е да няма ползван линк за cashback. На страницата, на която трябва да си въведете данните за картата, се въвежда и кодът долу в ляво. Отбелязала съм го в червено на снимката, идентично е за приложението и за браузъра.

# 704
  • София
Всичко изчистих и накрая стана, че даже и цената ми се промени. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт