Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 53 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, някой дали има код за отстъпка за Lilly и DM? Много благодаря предварително и хубав ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:01 от Tanya Dimitrova 768392

# 46
Някъде писаха, че ако върнеш стар каталог получаваш 15% на ненамалени продукти. Аз не знам Лили да имат кодове.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:18 от nteri

# 47
  • Пловдив
Здравейте, някой дали има код за отстъпка за Lilly и DM? Много благодаря предварително и хубав ден Simple Smile
Някъде писаха, че ако върнеш стар каталог получаваш 15% на намалени продукти. Аз не знам Лили да имат кодове.
Аз го написах в съответната тема, важи за физическите магазини.

dm нямат кодове. Имат талони в приложението на различни продукти и след активиране в профила се отразява отстъпката и при онлайн пазаруване.

# 48
Моля за код за озон, че ще пускам голяма поръчка.

# 49
В момента мисля, че заради 'зимното разчистване' нямат кодове. Иначе и аз чакам някоя процентна отстъпка, че ми предстои голямо пазаруване
Моля за код за озон, че ще пускам голяма поръчка.

# 50
Здравейте! Може ли ако някой има код за booking, да ми пиши на лс🙏 Ще съм много благодарна! Планираме да пътуваме за свети Валентин за цяла седмица и ще ни бъде от голяма полза❤

# 51
Нареждам се и аз за код за отстъпка за озон Hug

# 52
Кодове за озон евентуално от февруари. Предполагам, че кампанията им за разпродажба ще е до края на януари.

Междувременно, можете да получите код за 20% отстъпка, като гласувате за книга на годината на сайта им.

# 53
Междувременно, можете да получите код за 20% отстъпка, като гласувате за книга на годината на сайта им.
Кода който пращат е BOOK2024.

# 54
Здравейте, ако ще де радвам да споделите с мен, ако някой има код за отстъпка в Notino. Благодаря ви! 😊

# 55
КОД ЗА 5% отстъпка за Колев и Колев
GIFTKK5

# 56
За Ozone пробвайте uwin10 , но може би не важи за намалени продукти.

# 57
  • София
Sport depot
Получаваш ваучер за 20 лв. отстъпка!
Пазарувай за поне 100 лв. до 18 февруари и зарадвай себе си с мечтаните подаръци SDNDAT25 кода е валиден за ненамалени продукти.

# 58
20PREMIUM  в обувки.бг

# 59
Здравейте!

Много бих искала да помоля някой ако има свободен код за booking да ми го изпрати на лично съобщение. Ще се реванширам.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт