Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 52 518
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Горна Оряховица
Здравейте, ще помоля за код за booking 😇

# 526
При вас работят ли тези кодове?   Пробвах с първия - не хваща при мен. 

Не съм ги пробвала, защото не са ми нужни такива продукти в момента. От Гален ми ги изпратиха в имейл, а предполагам и на всички, абонирани за бюлетина им.

Съжалявам, ако съм подвела неволно потребителите тук.

# 527
Коговоете на Гален са за определени продукти, пише си за кои. Ако купувате друго е нормално да хваща кода.

# 528
Ами, Lale_Lili - точно за същите продукти пробвам, по-конкретно първия.    Останалите 2  не съм пробвала, защото нямах техни продукти в кошницата.
И, да, аз също така получих същия този мейл.
Странно ми е какво правят Гален - досега нямаха кодове - сега пускат някакви мейли с кодове на всички, но работят ли?

# 529
Значи имат бъг. Случва се понякога. Или в ситния шрифт са написали че кода важи, ...ама не съвсем 🤭🤭🤭

# 530
Дали има някакви кодове за eyerim..?
Stella20

# 531
  • Бургас
При мен кода за Boiron работи, но само за Осцилококцинум, за други продукти на марката не.

# 532
Бих се радвала на купон за чипса от приложението на Кауфланд, благодаря Simple Smile

# 533
Здравейте, някой да има код за Buzz ?

# 534
Здравейте, някой да има код за Buzz ?

Пробвайте с този. Тук преди време бяха споменали за приложението “ПромоКодове” може да разгледате в него има за доста магазини

# 535
# 536
Здравейте, моля за код за REMIX.BG 😊
Благодаря

# 537
Търся код за ненамалени в Answear.
"Love" не работи за това което искам да купя.
Едит: успях да намеря по-назад в темата. Благодаря на Ава 💐
Ново търсене: Код за Reserved?

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 09:05 от Lale_Lili

# 538
Здравейте, ако някой предлага купонът за чипса от приложението на Кауфланд, ще се радвам да ми прати 🤗

# 539
Здравейте, моля за код за REMIX.BG 😊
Благодаря
Тези нямат кодове, само в приложението. Но нищо там не отговаря на техните размери. Вече 2 пъти се набутах и приключих с тях... Дънки уж XS, а те все едно за xxxxs. Зимни шуби, ми те изобщо не са, а са за пролетта...

Общи условия

Активация на акаунт