Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 52 489
  • 740
  •   2
Отговори
# 585
  • При децата ми
Здравейте, ако на някой се паднат мегабайти от колелото на А1, моля да ми пише.

# 586
И аз се нареждам за код за Букинг, ако има някой излишен моля за ЛС.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:08 от Aretka

# 587
  • София
За Obuvki.bg дали има активен код?

# 588
  • Бургас
Здравейте, ако на някой се паднат мегабайти от колелото на А1, моля да ми пише.
Пишете си номера,когато ми се падат да ви пращам.

# 589
аз търся два кода за големи резервации, писах ЛС

# 590
Моля за код за фешъндейс

# 591
  • Пловдив
Здравейте, дали някой от вас е получил точки от лоялната програма на бгмама скоро? Аз получих и ми иска три имена и ЕГН което ми се стори доста странно ….
Явно не следиш темите, свързани с ЛП.
Разгледай тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1728077

# 592
Аз получих скоро. Даже вчера ми изпратиха съобщение, че изтичат след два дни. Обаче ми се виждат малко и не мисля да ги осребрявам, защото доколкото чета осребрят ли се, вече си данъчно задължено да ги декларираш, независимо дали ще ги ползваш. Та за 500точки, което едва ли ще е повече от 5лв талон, не ми се занимава с данъчни декларации
Здравейте, дали някой от вас е получил точки от лоялната програма на бгмама скоро? Аз получих и ми иска три имена и ЕГН което ми се стори доста странно ….
Явно не следиш темите, свързани с ЛП.
Разгледай тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1728077

# 593
  • Пловдив
Търся код за booking.

Споделям код за Fitness1 - VAR944889

# 594
Благодаря, аз отделих време да чета темата само за да установя същото. И аз няма да осребрявам нищо. Не си заслужава изобщо.

# 595
Сериозно? Данъчни декларации и прочие за тези точки? ....Ужас. Никой няма да се занимава въобще. Абсурд! Да не говорим че аз не съм получавала никакви съобщения от декември месец относно тази кампания, камо ли преди 2 дни. Нямам нищо в пощата.
Но ако трябва да се занимавам с НАП и данъчни декларации са чао от мен. Не си заслужава нито нервите, нито изгубеното време по опашки да се занимаваш с държавната администрация.

# 596
Данъчните декларации не са ли за награди на стойност над 100 лв.? И ако все пак се стигне до необходимост от подаване на такава, не става ли бързо и лесно и онлайн подаването й?

# 597
В поста който прочетох не пишеше нищо за над 100 лв. , така или иначе не смятам да задълбавам т.к. не виждам смисъл.

# 598
Имам код за booking валиден до 22.02,пращам на първия писал!

Подарен на lillypotter

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:44 от Xaxaxa

# 599
Имам код за booking валиден до 22.02,пращам на първия писал!
Писах Ви на лично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт