Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 52 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Има ли някакви кодове за answear, освен 5% в приложението?

# 646
  • София
answear,
ANSXMAS24 при покупка мин 200лв -5% за намалени и 25% за ненамалени до 31.03.2025

# 647
  • По широкия бял свят
Код за Mohito?

# 648
Моята поръчка е под 200лв.
Код LOVE пък го дава изтекъл, а не би трябвало да е. Rolling Eyes

# 649
  • София
И аз се присъединявам в търсенето на код за Booking.

# 650
Сигурно съм раздала около стотина кода за букинг, обаче последните два-три месеца съм получила само един код. Някой друг забеляза ли, че е намаляло изпращането на кодове?

# 651
  • София
Сигурно съм раздала около стотина кода за букинг, обаче последните два-три месеца съм получила само един код. Някой друг забеляза ли, че е намаляло изпращането на кодове?
Аз ще се учудя друг да е получил стотина кода 🙂 За всичките ми години в booking, които са над 15, съм получил горе - долу 15 кода.
Няма ритмичност и график. Случвало се е 3-4 в рамките на два, три месеца и после две години нито един.

# 652
редовно правя резервации, последно получих код Август миналата година

# 653
  • София
И аз за поне 15 години редовни резервации през Букинг, получих за пръв път код преди около месец. Не мисля, че има някаква закономерност.

# 654
  • София
За букинг съм получавала код преди години, когато не бях правила още резервация, от както правя резервации, нито веднъж не са ми пращали.

# 655
Код за baby.bg?

# 656
Здравейте,

Предлагам код за -10% за Reserved RE4LLRNYDPKRIQ

Валиден до 26-02-2025 и се прилага само за продукти на редовна цена.

Приятно пазаруване! Simple Smile

# 657
Не знам как работи алгоритъма им за раздаване на кодове, но миналата година бяха най-много. Честото пътуване и търсене на хотели със сигурност е движил сайта и ми изпращаха постоянно.
Тази година - един код 😁🤪
Аз ще се учудя друг да е получил стотина кода 🙂 За всичките ми години в booking, които са над 15, съм получил горе - долу 15 кода.
Няма ритмичност и график. Случвало се е 3-4 в рамките на два, три месеца и после две години нито един.

# 658
  • Пловдив
Имам код за Букинг, до утре е. Някой да ми пише на ЛС.

# 659
Имам код за Букинг, до утре е. Някой да ми пише на ЛС.
Pisah na lichni

Общи условия

Активация на акаунт