Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 20

• 52 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Търся код за POSSIBILE.BG (бижута и часовници) Hug

# 661
  • Пловдив
Имам код за Букинг, до утре е. Някой да ми пише на ЛС.
Pisah na lichni
дадох го.

# 662
  • Пловдив
Здравейте, търся код за PRM, първа поръчка ще ми е от там Blush

# 663
  • Под Слънцето
Подарявам код за Практис, който ми се падна от йетел.

Не мога да редактирам, та се самоцитирам.
Кодът е подарен.

# 664
И аз се нареждат за код за букинг...

# 665
На опашката сме и моето семейство за код😇🙏❤ за любимия booking

# 666
  • Варна
Прави ми впечатление, че има хора в темата, на които единствените им постове са да искат кодове за букинг.

Явно не смятат за нужно да допренесат с нещо полезно както в частност за тази тема, така и за БГ мама.
Поставете им са единствено и само "дай, дай, дай".

Изглежда са големи пътешественици, но не смятат за нужно да напишат и един ред с мнение, препоръки, коментари, похвали и разочарования в раздел "на път"!

Аз дори си мисля, че всъщност те продават кодовете за букинг до които се доберат от БГ мама.

Надявам се, че не съм единствената на която й правят впечатление такива уж дребни, но важни подробности.

# 667
  • някъде там
Защо не вземете да направите една тема само за кодове от Букинг? Само това се пише откакто следя темата от 2 седмици..

# 668
Не искам да обидя никого, но и аз подкрепям кодовете за Буукинг да си имат отделна тема. Редно е с такъв трафик да си имат свое място, и който се интересува от тях там да пише.

# 669
Има тема за кодове за booking, но понякога в тази пишат хора, които имат. Трябва да направя 2 резервации и помолих за код преди седмица, но не получих. Днес писах 10-15 мин след поста за код, но вече беше даден. Здраве да е.

# 670
ами то има тема. Там същите хора искат кодове.

Изцяло подкрепям missNoir, ако прелистиш няколко настоятелни профила, всички постове са им такива.

# 671
Оставям код за 10% намаление на всичко в DrFit.bg - fitmama10 Валиден е до 9ти март

А относно букинг преди ми изпращаха редовно кодове, когато не съм го използвала скоро. Но в момента ми прави впечатление, че доста рядко получавам, може би от лятото не съм имала.

# 672
Аз често имам кодове за букинг, почти всеки месец по веднъж или дваж, но ги изпращам на не така настъпателни хора, които са си пуснали молбата и си чакат. Затова и вече не ги обявявам в темата.

# 673
И на мен настоятелните за букинг са ми
" любими", особено когато има и думата
 " спешно"😊.
Колко пък  да е спешен един код, още повече и че не важи за настояща резервация, а за следваща такава.

# 674
Sinsay до днес обаче(сега го видях)
25% за ненамалени над 50 лв
BG102RJKKWJJ

Общи условия

Активация на акаунт