Отговори
# 105
St.q, аз бих реагирала по следния начин- не бих я държала да стои- след като сама не може да направи опора- значи и е още рано и бих почакала, докато сама не започне.Би ме било страх да не и повредя нещо крачетата.МЪжът ми е проходил късно, като до тогава дори не е и пълзял.Посъветвай се и с този доктор, но аз това мисля.Цвети е голяма сладурана и не се тревожи ще започне да стъпва.
Силвия-Н, вече си имаш голямо бебе и в корема.Как се чустваш?
ЯнаАлекс, виждам че си се псравила добре.
Исках още да пиша, но Софи ме зове.

# 106
  • Варна
Добро утро!
А-а-а  ние не спим - по Тошко мога да си сверявам часовника - всяка сутрин точно в 6 ч. се събужда и ставаме. Още си играе, но го чакам да му се приспи.
Гери то - не само ти си се смяла. Наште като отишли в полицията и полицаите се смяли. Казали - извинявайте, знаем, че не ви е до смях, а ма наистина ли бяхте в колата. Случката става през деня - в 13 ч., родителите ми тъкмо се върнали от обяд. Най-странното е, че офиса е в такъв район, в който е пълно с фирми - доста е оживено и всички си паркират колите пред офисите и си ги остяват отключени - сега вече обаче няма Naughty. А пък ако знаете колоко пъти като отидем при наште и малкия е заспал в столчето в колата и аз го оставям там до като се наспи Embarassed......... 
Тиди и на Михаил не му се тръгваше, а ма много е висока цената в този детски кът Embarassed.
Днес пак се очертава слънчево време - приятни разходки! 1swing

# 107
Здравейте майчета Hug Реших да не вода Цвети на невролог с всеки изминал ден все по-добра и е опората, не искам да ходя на частно ще стане както с доц.Близнакова за бъбреците ще ни наплаши първият път, после на вторият преглед ще каже че всичко е добре и пак контрален преглед след еди колко си време всичко е за повече пари.
За месото аз за мен прецених че е по-удобно да го сваря и с бульона да го пасирам така мога през ден просто да слагам по 2 кубчета, защото аз пюрето го правя за 2 дни и ако го правя с месо ще стане 2 поредни дни да давам месо. Аз за въвеждане първо купих 6-7 готови пюрета и после започнах да и давам готвено в къщи (2 пъти досега съв дала), в готовите е само 8% и е по-финно пасирано, аз кота смятам при мен излиза че и слагам около 10% месо и още 10% бульон.
За кухнята знам че готвят с прясно мляко но те се съобразяват сранното захранване и дават какво ли не, при втора група над 1г. в близката кухня дават негърчета за десерт.
amerie Цял не е ли много аз знам че се достига цял на 1г., но и за жълтъкът както за всичко друго има много и различна информация аз още не съм го въвела.

# 108

morsaksirenaмного съжалявам за случката.Честно казано уплахата е много лошо нещо.Моята сестра претърпя катастрофа септември месец,училищния автобус летя през перилата на един мост и падна в реката.Слава на бога размина се само с натъртване на крака,но уплахата я има и до сега.Всеки път когато минава покрай мястото на катастрофата и изпитва ужас.
foquita много е хубав хотела ,карлово е близо до Хисар и може да отскочим.
N_A_Nмного се радвам ,за теб.дано всичко да се оправи при теб и то в най-скоро време. Praynig
после пак ,защото Валери е много крив,не иска да яде ,ака много ,венеца му е подпухнал ooooh!

# 109
  • Варна
Добро утро Wink

Честита Месечинка на Юлето newsm76

Мама Дани,за кашите Елда,мисля че само чистата елда е безмлечна Peace.другите които са с плод са млечни
Морска сирена,това което се е случила на майчето ти е меко казано ужасно #Shocked.само тя си знае как се е уплашила,милата.А,и татко ти също,де.Дано се съвземат бързо  bouquetТо направо като във филм Sick
Арлина,хич не им се вързвай на докторята Wink.Аз какво да кажа като моя е 10кила  Crazy.Яде че ушите му плющат. ooooh!.Вчера се запознахме с едно момченце на 1.5год и тежеше точно колкото нас ooooh!,и гладен ли да го държа???като му се яде на детето, ще си яде
Гери то
,не съм ги виждала тези обувки Confused
Ст.Г,добре си решила newsm10
Пиги,ами може ида е порастнала Цвети с 2,5см,защо не.Дито,един месец порасна с 3см,а на следващия само с 1см.като питах часната педка,ми каза че са на приливи и отливи.Един месец повече се издължават ,друг по-малко Hug
НАН,много се радвам за теб  love001  love001  love001
Рени,Авокадото как смяташ да го даваш newsm78.Има ли пюре Rolling Eyes
Фокита,хотела е newsm74.Чак ми се доходи на почивка Mr. Green

малеееееееее,като гледам колко грешки съм направила ooooh!,ама така е като бързам Blush
Айде чао bye

# 110
 Hug Мерси Иси за пожеланията и картичката ще си я изкарам задължително!
Да почерпя  newsm38 beer Wine Glass smile3510 Popcorn cook cook Drunk

Фокита страшно обзавеждане поздравления за което!А на снимката от вън изглежда по светъл цвета но на живо си е супер винено червено!
Хайде да снимаш и басейнчета джакузита!

Махам се после ще намина пак!

# 111
st.g: И при мен месото не се пасира много фино, но Данката си го лапа.
Сетих се, че съм взела една безмлечна каша на Милупа със седем зърнени култури.
Може ли с нея/ една лъжичка/ да въведа глутена?
Моята племенница също е записана на кухня и понеже сестра ми не й дава десертите,
се е случвало леля да намаже...и има пр. мляко в тях. Peace
foquita: Хотелът ви е супер!  Peace
gery_to: hahaha
Цитат
Ураа!
Joy
Майтапа настрана, лошо са преживели хорицата! ooooh!
Мама Дани: Има само елда на Hipp.

# 112
Ели,да ти е жива и здрава месечинката   bouquet
Мама Дани,безмлечна и безглутенова Елда има от чиста такава и с праскова.Поне аз за тези комбинации знам.Купувам кашите на Беби и съм страшно доволна.Много са добри като качество,а цената им е просто смешна 2-3 лв.Но е така,защото не са се наложоли на пазара(мое мнение).
Фокита,много ви е хубав хотела.Желая ви печеливш сезон  Peace Съгласна съм с Крис79 за една форумска срещича там  Laughing То на мен само ми дай повод и тръгвам..... Mr. Green
Днес въведох глутена с бисквитка и ябълка,дано няма реакция  Praynig

Отивам да правя пюреето за обяд,че като се събуди ще иска да яде.....

Айде приятни разходки и от мен.

# 113
Добро утро

Момичета благодаря за отговорите, но има Елда на Беби с ябълка и банан безмлечна, но аз незнам ще му понесе ли ябълката и затова търся само банан с елда Simple Smile.
МорскаСирена то тази история ще стане виц, но само вашите си знаят какво им е. Важното е че свичко е свършило добре   bouquet.
На Криси обувчиците са 19 номер на Барт и много са му удобни, само тях не ги сваля.
За прохождането ние вече ходим само като се държим за единия пръст на мама, но той сам го иска така. Иначе още не може да става сам или да лази. Но си е намерил начин да достига до целта (възможно най-трудния според мен Embarassed). Ляга по корем претъркаля се по гръб и сяда, пак ляга по корем и пак се претъркаля и пак сяда и така може и 2 метра да измине в края на преходя вече няма сили да диша но целта е постигната  Joy.
Сега отиваме на инхалация бай бай  Hug
Специално честито за месечинката на снахичката Юл.   bouquet

# 114
  • Варна
Днес дъщеря ми става на цели 15 години.
По този повод искам да ви почерпя.
        Като знам колко трудно се роди и ми трябваха цели 13 години да се престраша отново и отново Laughing

Живи и здрави да са днешните месечинки  bouquet

# 115
  love001 и от мен .Аз още   food010,че нещо мнооого ми се спи.Криси спа до 9 без 15 ,направо не можах да повярвам,че се събудих преди него,но пак се беше наакал до ушите.И към 12 ч. ще ходим до педката да видим какво ще ни каже.Ако пак го отдаде това пусто разстройство на антибиотика ,ще я  #2gunfire

Честити 8 месеца на Юлето!!!

NAN,дано се оправиш по-бързо  Praynig
Морска сирена,мн неприятно.Дано уплахата премине скоро.

Не помня кой беше питал защо не може да се дава жълтъка заедно с месо-ами защото не може да се усвои желязото ,нещо такова май беше newsm78.Но нека по-опитните майки да кажат  Peace
Ох,аз много неща исках да пиша,но май ще го оставя за по-късно.А вие стискайте палците,дори и на краката,че след обед ще ходим при педката,да видим какво ще каже. Thinking

# 116
  • Габрово
Хайде и ние в отбора на болните, от снощи Теди е с Т, освен сополите. Sick
Нани миналия месец водих Дани на рожден ден и на другия ден ни се обадиха, че едно от децата се обринало през нощта. И така очаквах и ние да сме с варицела, но инкуб. период изтече и нищо няма, така че не се шашкай, но ограничи контактите все пак. Мисля, че бебетата имат имунитет за такива болести.
foquita супер е хотела, може да пратиш координати, майка ми има туристическа агенция.
Морска сирена ужасно е, дано са добре родителите ти.
suzi_a честита рожденичка, да ти е жива и здрава и много да те радва!
Честити месечинки!

# 117
Добро утро мамчета  Hug

Благодаря на всички отговорили ми за жълтъка мисля днес да дам.Аз съм въвела вече глутена със каша.

N_A_N радвам се че има добри новини за теб аз не съм чувала за тези добавки.

Ренито и аз се чудех вчера дали мога да дам манго понеже купуваме редовно и как да го дам настъргано ли Thinking

foquita супер е хотела Peace

morskasirena дано бързо се оправят вашите от уплахата

Исках още да пиша но ме зове Дани зъборани Joy

# 118
Nanny И Цвети го хапва, имах в предвид че като за начало дадох от готовите пюрета и като нямаше проблем вече и готвя.
Момичета не се притеснявайте че бебоците са по 10кг., в квартала има 1 момченце на 1г. и 1м. на 9 месеца беше 10кг. сега е 10,200, просто вече е като фурия и не качва, като сега са 10 това не значи че на 1г. ще са 12-13.
Аз за киви се чудех дали да дам но се отказах, авокадо не мисля до 1г. да давам.
morsaksirena дано по-бързо се успокоят, добре че все пак баща ти е отреагирал бързо не е за мислене какво можеше да се случи.
И аз съм много доволна от каша Бейби безмлечна елда, но като купих млечна елда с ябълка и сливи прочатах че е с пълномаслено мляко и я оставих за по-нататък.
Да оздравяват болните бебоци бързо  newsm68 че кой ще палува
didi_fiestafingerscrossed

# 119
  • Габрово
st.g и аз съм купила елда с ябълки и сливи на Беби, но на нея пише, че е безмлечна. А само елда ползвам на Хип, мисля че има и на Беби, но в Габрово не продават.

Общи условия

Активация на акаунт