Нашия ден започна многооооо отдавна още в 5 часа.
Не стига, че цяла нощ яде през 3 часа ами и накрая стана в 5часа. С мъка успях да го приспя към 6 и в 7 беше готов. Седнал си в кошарата, изкарал си краката през решетките да висят надолу, хванал се за решетки и забил глава в тях и гледа.
Като мъничко маймунче. От време на време подвиква, за да се събудя и чака реакция. Аз отворих очи и като го видях се арзмях а Криси изпищя от радост. Какво ли си мисли най-после успях.
И съответно след 2 мин ме беше изнудил да стана и да си играем. Вече е на земята и пише в бебшкия форум на неговата си клавиатура.
, включил се е и в мрежата (лапнал е накрайника на кабела). 
Сега да ви разкажа какво можем -
ами.... Не казваме нищо, освен когато много дълго време не му обръщам внимание и е изнервен ми подвиква - Айде Дидеееееее. Друго смислено което казва е когато го боли коремчето плаче и вика - неее. Това е.Иначе ходим само хванати за 1 пръст на двете ръце, ставаме от легнало до седнало и правим опит да станем прави, все още неуспешно. Също като Венци си путаме и ходим с проходилката отвън. Любимата ни играе да обикаляме стаята и да ритаме една надуваема топка. Като му кажеш как се вкарва гол и Криси вдига краче и рита. Това ми е любимото много е сладък
Друго казваме къде е лампичката, колко е голям здравей и чао. Последните са само когато той иска.Това е
Приятен ден
ааааааааа забравих Честито на месечинките Пламенчето, Деничка, Георги и Калоян. Здрави весели и щастливи.

само можеш да се радваш,че не те е викал....туко виж разредил нощните хранения/будения...
, и аз съм от новопишещите тука. Гледай да пишеш по-често ако имаш време.

, а снощи заспа към 23ч.
, а и от скоро се опитва да каже нещо като"Де де" или "Дя дя", а "Айдеее" също му е любимо.

!!!
.С 300 зора заспива вечер,и то само аз успявам да го приспя,а сутрин в 7 часа най-късно вече е буден.През деня го приспивам по 1 час на ръце/
дойде,уж само за през деня,аз трудно я изтърпявам повече от 4-5 часа.Та,дойде рано,рано и започна да ми къса нервите.Казва на Криси "къде е мама","ей сега ще я набием мама" и ей такива простотии,направо ми идваше да я
.Не може песничка да му изпее,ами само глупости му говори.То не че разбира детето,ама всичко е с цел мен да ме дразни.И понеже Криси беше толкова кисел,тя се опитва да го приспи,ама аз катро изляза от стаята и почва да плаче и се дере чак.Влизам аз ,той протяга ръчички и вика"маам" ,гушнах го и той естествено млъкна,а тя щеше да
,но понеже нямаше какво да каже само се чу"Ами знае детето коя е мама,разбира си"Еми много ясно,че знае бре
,ама тя е толкова нагла,че няма на къде.И днес като си затръгва,ми вика"Ти защо не ми пратиш Криси за 1-2 седмици да го гледам", а аз
.Ма тая жена от Космоса ли пада не знам,не вижда,че детето явно не иска да седи с нея и плаче,ами и нагла ,еййй направо не мога да се побера в кожата си 
.Който иска ще дойде тук в Сф .
: