Отговори
# 285
Добро утро   food010

Нашия ден започна многооооо отдавна още в 5 часа. smile3507 Не стига, че цяла нощ яде през 3 часа ами и накрая стана в 5часа. С мъка успях да го приспя към 6 и в 7 беше готов. Седнал си в кошарата, изкарал си краката през решетките  да висят надолу, хванал се за решетки и забил глава в тях и гледа. smile3533 Като мъничко маймунче. От време на време подвиква, за да се събудя и чака реакция. Аз отворих очи и като го видях се арзмях а Криси изпищя от радост. Какво ли си мисли най-после успях.  smile3508И съответно след 2 мин ме беше изнудил да стана и да си играем. Вече е на земята и пише в бебшкия форум на неговата си клавиатура.  Joy Joy, включил се е и в мрежата (лапнал е накрайника на кабела). Party

Сега да ви разкажа какво можем -  newsm78 ами.... Не казваме нищо, освен когато много дълго време не му обръщам внимание и е изнервен ми подвиква - Айде Дидеееееее. Друго смислено което казва е когато го боли коремчето плаче и вика - неее. Това е.
Иначе ходим само хванати за 1 пръст на двете ръце, ставаме от легнало до седнало и правим опит да станем прави, все още неуспешно.  Също като Венци си путаме и ходим с проходилката отвън.  Любимата ни играе да обикаляме стаята и да ритаме една надуваема топка. Като му кажеш как се вкарва гол и Криси вдига краче и рита. Това ми е любимото много е сладък  newsm44 Друго казваме къде е лампичката, колко е голям здравей и чао. Последните са само когато той иска.
Това е Simple Smile

Приятен ден
ааааааааа забравих Честито на месечинките Пламенчето, Деничка, Георги и Калоян. Здрави весели и щастливи.   bouquet

# 286
Добро утро  Hug
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ
Слънчо,дано не е алергия към глутена,а просто съвпадение.
Нарина,тиквата можеш да я правиш с всичко,стават много вкусни пюренцата.
Рени,още не съм чула бебе да е умряло от безсъние  Laughing  Wink само можеш да се радваш,че не те е викал....туко виж разредил нощните хранения/будения...
Пиги,ще ме умориш...как само си снимала стъпка по стъпка....Не те ли мързи да се занимаваш да снимаш?Благодаря за труда,и аз ще се възползвам от рецептата  Hug Как е Цеци,надявам се вече е здравичка  Heart Eyes
Мимпл,и аз като другите майчета,варя чушката при др. зел. и после беля и пасирам.
амери,аз съм в Х.Димитър,но Герена ми е близо и може да се видим някой път.
Нита,с теб кога ще се срещнем?А относно количката,хубава е,дано мъжът ти хареса и цената  Wink
Дю,моите съболезнования за свекърва ти!
Ети,много динамичен ден си имала вчера.
Кенгуру така и не използвах,купих си,но не ми беше удобно...

Сега да ви се похваля,вчера се видях с Иси Кам,бебе Валери и татко Иван.Цялото семейство са страхотни,само баткото не видях,но следващият път  Hug Та Исито е супер мацка,много слънчева и усмихната.Бебе Валери беше нервен,защото много го болеше милото след като са му забелили пишока.Всичко с тях е наред и Валето и Иси са напълно здрави.Направихме няколко снимки,но Иси ще ги покаже,защото е с нейния апарат.

Сега и аз да ви кажа Ема какво прави.Като се замисля почти нищо...Казва ТАТА,БАБА,ДАДА,ДА и МАМА само когато плаче.Не казюва здрасти,нито чао,не пляска с ръчички.Само боц прави.От няколко дни се опитва да пълзи с по-голям успех,за сега се движи на зад  Joy

Спирам,че много се разписах и може да не ме прочетете  Embarassed

Чао  Stop

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 09:41 от Попова

# 287
Честити месечинки на Пламена на мама Narina, Деница на мама galiq_82, Георги на мама viol и Калоян на мама Nita![/b]Момичета, много пишете! Немога да смогна да ви изчета!
Иси, мисля си за вас, дано вече сте се рибрали и се е оказало фалшива тревога!
Elip, аз също вече на наяколко пъти подстригвам Алекс и честно казано мисля, че ако го заведа в салон няма да го подстрижат по-добре. Аз ползвам една машинка с приствки и там си има за дясно ушенце, за ляво ушенце, за бритон отделни приставки. Аз и като порасне мисля така да го стрижа, не мис е занимава с фризиори. Тука тази машинка е 20$. За справка как изглежда след подстрижка е снимката в подписа.
sisku welcome , и аз съм от новопишещите тука. Гледай да пишеш по-често ако имаш време.
За обиколката на главичката мисля, че по-скоро е проблем ако е малка, а не голяма. Те затова я мерят, че да са сигурни, че расте, а не че е прекалено голяма. Аз съм сигурна, че на Алекс е по-голяма, въпреки че не съм му я мерила, но той също се роди с голяма главичка и доктора казва, че това нее никакъв проблем.
Слънчо, сигурна съм, че глутеновата непоносимост се израства. На шефа ми децата бяха така и сега вече на по 3 и 5г нямат проблеми с глутена.
 В събота ходихме на лекар най-накрая и  като казах за очичките доктора едва не ни изхвърли от кабинета. Каза, че всичко си му е наред на детето и да престана да се занимавамс глупости.
За постижения имаме някой неща които правим и доста които не правим. Той определено е мързел и полвина, но е много гласовит. Направо си говори и то понякога каза думички на място(което си е чиста случайност). Ръцете обаче си остават основно поле на изследване. То е едно въртене и гледане, не е истина. Аз все си мисля, че не се занимавам с него достатъчно и днес ходих и му накупих сума ти нови играчки, че вече старите почнаха на мен да ми писват. Мъжът ми се бъзика, че "мама иска нови играчки". Сега от утре почваме с нов репертоар. Постоянно седи прав в Т. Нар "проходилка", която всъщност не епроходилка, защото тука са забранени, но е трудно да се обясни какво е и затова и казвам проходилката. Та Там седи само прави се чудя дали е добре за крачетата му да е прав по толкова дълго време(понякога по час и повече отнася там).
Много ми се спи вече и отивам да лягам. приатни разходки мамчета! 1stroller

# 288
Честита 8 месечинка на  #MiltiПламенка , #Milti Калоянчо , #Milti Деничка   #Miltiи  Жорко #Milti!
   Привет и от нас!  bouquet
Днес пак сме раннобудни - 6:30ч  newsm46, а снощи заспа към 23ч.
Но затова пък си свърших почти цялата работа и през деня ще съм по - свободна. Wink
Гледам, слънце се опитва да изгрее, но с този вятър незнам дали ще става за разходка. newsm78
Iana_Alex : Напразно си се тревожила за очичките, но ние мамите сме така. Важното е, че нищо му няма! Peace
Попова:
Цитат
ТАТА,БАБА,ДАДА,ДА и МАМА
Ехе, Емето голяма бърборана. Simple Smile Дани само"Ба ба" знае. ooooh!, а и от скоро се опитва да каже нещо като"Де де" или "Дя дя", а "Айдеее" също му е любимо.
Мама Дани : Дани е същия сутрин: пее, гука, вика и накрая ако не му обърнеш внимание започва да се жалва. Щом обаче види раздвижване и някоя от нашите сънени мутри, започва да се радва и крещи неистово. Joy Вчера се беше обърна на 180 градуса в кревата. Започна и много да се върти и май ще купувам чувалче, че имам едни тънички само.
:
Цитат
Вчера забравих да ви разкажа, събудила се Яна към 5 часа между нас с баща й и понеже дистанционното ми стои до главата, си го намерила и си пуснала телевизия - Fox Life.
Поспаланковци сте вие! Как може до 5ч да спите? Детето ще си изпусне сериала заради вас! Crossing Arms
Ренито : Радвай се, че си поспива! Дано да е така и занапред! Peace
Narina : Браво на Пламенка и на мама! 250г са много добре! Peace
Slyncho: Как сте днес? Tired
После пак ще се включа! book
П.П. Рени забравих да те питам:
Цитат
Нани да,тези каши с 8 зърнени аз бих ги въвела след като съм захранила с поне 7 житни и тогава с кашата ще въведа 8-мата.

Моята каша е със 7 зърнени, от които две са ориз и царевица. Значи вътре /освен тях/има овес, ръж, ечемик, пшеница и просо.
Трябва всяко едно по-отделно да въвеждам. newsm78 Ще разгледам диетичния щанд. Peace
Ха, ама то спря да духа навън и е супер слънчево!
Ще си спретнем една разходка, преди отново да е задухало!
Усмихнат ден на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:03 от Nanny

# 289
Слънчоооо, не се притеснявай само! Просто не му давай глутенсъдържащи зърнени засега. Относно глутенвата непоносимост или т.н. цьолиакия(дано правилно да го написах) имаше нещо, ще се опитам да ти изровя. Но определено това не е алергия. Също така се израства в някои случаи, а понякога стигат няколко месеца. Единственото което се прави е безглутенова диета и всичко е ок. Обаче си е строго индивидуално. Но ти не бързай да го мислиш сега, може изобщо да не е това. Хайде , стягай се и се поразведри малко.

Бета, умрях от смях!! И моята ги прави тези номера, но най-много да си пусне в хола телевизора докато аз правя нещо друго и по някое време чувам говор Simple Smile Simple Smile

Елиии, кво става с ремонта? Няма ли да го свършвате вече? Преработихте се!

Гледам че коментирате главите на кой колко е голяма. Незнам на Лора колко е, но вчера съм обиколила всички магазини за шапка и нема и нема. Явно е с най-малката глава. Нищо не и става!!!! По 46см. нямат.

Айде чао

# 290
  • Варна
Честито на Месечинките,Пламена,Калоян,Деница и Жоро.Да са много здрави и усмихнатиМнооооооооооого пишете и не мога да ви изчета #Crazy #Crazy #Crazy
Нещо в последно време ,не мога да се организирам като хората Tired
Сега ще се опитам да наваксам с четането ,и евентуално да се включа по обсъжданите въпроси Mr. Green
Лек ден на всички  bouquet

# 291
Поспаланковци сте вие! Как може до 5ч да спите! Детето ще си изпусне сериала заради вас! Crossing Arms
Joy  Joy  Joy

Iana_Alex, и ние имаме същото нещо и прецених, че щом момичетата слагат бебчовците в проходилки и това няма да е много зле /все пак е на същия принцип/. Освен това не го държа много дълго, но и определено на тази възраст /според майка ми де  newsm78/ децата трябвало да правят опити да стъпват вече повечко. Но наистина всяко дете си е различно. За машинката за подстригване ми даде много добра идея, мерси. И Браун имат такава машинка и ще кажа на тати да ни я вземе. Мен ще ме е страх да го подстригвам, но баща му ще се заеме  Mr. Green.
Синеочка, не се притеснявай за малката главичка на Лора. Нашата кака има голяма глава и сега й копувам дрехи за 5-6 годишни само и само да ги облече отгоре /а надолу са й широки  Confused/.

# 292
Многоооо сте писали ейй  Wink Вчера само не съм писала и вече му изпуснах края  Thinking
Първо и мноооого важно :Честити 8 месеца на Пламенка,Деница,Жорко и Калоянчо
Да са много здрави и само пакости да правят  Grinning !!!

dew,моите съболезнования.Но щом се е мъчила жената,така е по-добре,макар да ви е мъчно.С моя дядо беше по същия начин,много страдахме,но така е било по-добре. Peace
Рени,ми той твоя Галко нали последните дни не искаше да спи хич,така че какво се чудиш,че е спал вчера толкова много.Аз напоследък само мога да си мечтая за такъв сън.Криси е станал мнооого кисел,направо ще се  smile3511.С 300 зора заспива вечер,и то само аз успявам да го приспя,а сутрин в 7 часа най-късно вече е буден.През деня го приспивам по 1 час на ръце/много съм против,но за сега друг начин няма  :cry:/,за да спи 30 мин. Mr. Green
Мама Дани,браво на твоя Криси,и моят дивак вчера се хвана за количката,бутам я  и той стъпва,малко на пръсти,но явно вече знае за какво иде реч.Толкова е сладък .  LaughingА вчера му купих топка,но много -много не й се радва.Сигурно още не му е дошло времето. newsm78
Слънчо,и аз си мисля,че много прибързваш,ама то мамите какви сме паники,винаги най-лошите неща си мислим.Направете й изследвания и дано са били фалшиви тревоги. Praynig
Айде сега за постижениятя на Криси:пълзи си много добре,а с прохосилката е фурия,почти постоянно е прав.Хваща се за решетките на леглото и го обхожда цялото,от скоро започна и да се друса.Казва ма-ма,когато нещо иска,а като си види купичката с яденето вика:"Охх" и "аммм" Joy .Понякога казва "ейй",но само когато иска.Седи вече много стабилно,а с гърнето напоследък се справя повече от добре,стига да не се заинати нещо  Laughing.Прави боц,но пак само когато пожелае.Но най-любимо му е да си играе с черпаци,лъжици и все с неща ,които дигат страшен шум .А също,дърпа ме за синджира и аз съм принудена да се дърпам към него,иначе ще ме обеси  Joy.А как дърпа обиците на баща си,кога ли ще му откъсне ухото,не знам  Laughing.Когато му се приспи,най-много обича да си играе или с пръстите ми,или с гривните и мартениците .Ами общо взето това прави той,няма да пиша за пакостите,защото списъка е дълъг.
Попова,честита ви количка,със здраве да си я карате  Wink

Чакайте сега да ви се оплача малко.Вчера  afwitch дойде,уж само за през деня,аз трудно я изтърпявам повече от 4-5 часа.Та,дойде рано,рано и започна да ми къса нервите.Казва на Криси "къде е мама","ей сега ще я набием мама" и ей такива простотии,направо ми идваше да я  #2gunfire.Не може песничка да му изпее,ами само глупости му говори.То не че разбира детето,ама всичко е с цел мен да ме дразни.И понеже Криси беше толкова кисел,тя се опитва да го приспи,ама аз катро изляза от стаята и почва да плаче и се дере чак.Влизам аз ,той протяга ръчички и вика"маам" ,гушнах го и той естествено млъкна,а тя щеше да  Sick,но понеже нямаше какво да каже само се чу"Ами знае детето коя е мама,разбира си"Еми много ясно,че знае бре  #2gunfire.накрая се самопокани за вечерта и аз щях да  smile3514,ама тя е толкова нагла,че няма на къде.И днес като си затръгва,ми вика"Ти защо не ми пратиш Криси за 1-2 седмици да го гледам", а аз  smile3512.Ма тая жена от Космоса ли пада не знам,не вижда,че детето явно не иска да седи с нея и плаче,ами и нагла ,еййй направо не мога да се побера в кожата си  #Cussing out

Охх,стига съм писала,че се поулях  Embarassed.Ще ме прощавате. Hug

П.П. Някой има ли готовност с нова тема,че на тази й се вижда края  newsm78

# 293
 Hug

честито на вече порастналите Пламена, Калоян, Деница и Георги

Ходихме днес на доктор, Гери е сополива и малко кашля. За сега ще капваме Виброцил в нослето и ще пием сироп за кашлица Проспан. Има ли някой, който е ползвал тези лекарства? Да даде отзиви, моля!

За уменията - ние сме май доста назад  Embarassed. Гергана дава боц, пляска ръката на друг, когато й кажеш пляс-пляс. Познава мен, баща си и баба си Радка /моята майка/ - когато я попиташ къде е мама - посочва мене и така с баща си и баба си. Обръща се, не може да се изправя още, седи не много стабилно. Не казва нищо, само бука и бръмка!!!
Проходилка почти не ползвам, но от вчера има люлка, в която е адски щастлива. Много скоро ще ви покажа снимки.

О, да се похваля - и ние си имаме лятна количка:

цветовете не са същите, но не можах да намеря точно като нашата.

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:58 от dew

# 294
  • София
Честито на Пламена,Калоян,Деница и Жоро.Здрави и весели да са.

# 295
dew,аз съм ползвала Виброцила за Криси,но въобще не му помогна.Защо не си вземеш Nisita,това е физиологичен р-р основно,но явно има и други съставки в него,и действа безотказно.Под формата на кремче е ,има си като дълъг накрайник,и така е по-лесно за слагане.а на мен ми бяха казали,че е мн добър,защото овлажнявал лигавцата по-надълбоко от капките,но дали е така ,не знам . Peace .А Проспан не съм ползвала и не мога да ти кажа,ние бяхме със Стодал и сиропа на д-р Тайс. Peace

# 296
добро утро и от мен!
да се похваля(много ми е кеф) снощи малката беше мноооого сърдита,а аз вече бях изпушила,когато дойде татко и да я приспива той.Излизам аз от стаята,а детето пищи та се къса!Върнах се да и дам сока,а тя протяга ръце към мене.Вех я да се успокои и после я давам на баща и, а тя пак рев!Общо взето не искаше да ходи при него,иска си мама!За първи път изявява така директно предпочитанията си към мен Heart Eyes И то към мен Shocked аз съм по-строга с нея,татко и повече я лигави и все съм си мислела,че повече него обича?!?Но явно наистина мама си е мама! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Забравих да питам...
Мами които сте правили кръщане.Имаше ли някакво условие за деня от седмицата и горе долу в ресторант със стандартни цени за около 50 човека,колко ще ми излезе?

# 297
 Hug Ох у нас е бойно поле!Мъжа вчера свали мивката и изнесе 30 кофи с камъни ,сега е навсякъде един фин бял прах ще се бърши после че днес продължава с къртенето!Кой да знае преди да родя да го правим,търся си купички кухнята е в банята за момента, чудя се къде да и сваря вода ,ужас е!Но поне веднъж го правим и после вече няма! ooooh!

Честити месечинки днес!

Момичета много скоро ще дойдат и рожденните дни,вие какво смятате да правите за рожденния ден,и на същия ден ли ще го правите или ден два предварително?Нашия ден ден се пада понеделник и нали искаме и кръщене да е, се чудя дали да не го направим неделята?Че има и работещи от роднините и в понеделник?А от друга страна си искам да си е на деня! Crossing Arms

Комшийката с близнаците щели да пекат две агнета и с куверти в едно квартално заведение ще събират роднини,за агне и аз се навих то си е една годинка не може да не се направи нещо по-така!Торти морти!Гости бебета!То има време но дайте да помислим за идеи! Thinking

хайде сега ви оставям!

# 298
Ох,да ви се оплача-Криси е с обрив по цялото тяло  Shocked.Едни ситни пъпчици,не са много,но все пак ги има.От какво може да са според вас-не е от козметика,защото снощи не съм го мазала с нищо newsm78От храна да е,ама каква,като вчера е ял картофи с моркови и ориз ,а днес яде попара и пак такова пюре  newsm78.Има и по вратлето,аз първо си помислих да не е от претопляне,но пък не е навлечен -само по едно боди с къс ръкав и една тънка блузка отгоре.Да не е от вчера пък знам ли вече  newsm78.Моля ви помагайте с предположенията Praynig

Ели,и аз не знам какво ще правим за ден-дена ,а относно кръщенето аз мисля да е май-юни,да е топличко,ама свеки ще иска да е в Радомир,ама няма как да стане  Naughty.Който иска ще дойде тук в Сф .

# 299
Да са ни много, много здравички и весели  Пламенчето,Деничка,Жорко и Калоянчо!!!!!!!

(я още един интервал да ударя, че да отделя месечинковците от нашите гадости)

Тази вечер сме на преглед.Сутринта пак беше подрискана.Все пак се старая да успокоя топката, надявам се да е нещо безобидно, а не най-лошото за което естествено си мисля аз.И пак се сещам за лафа на мама Дани:"Майката е най-големия душманин на детето си" Simple Smile
А вижте го моя мъж с кво се опитва да ме разсейва по Кю-то Crazy:
Мечтания

Вечи ич ни ми са копа!
Искам ф офис да работа!
Хем ши одя нагласена
ду ушити начервена.
На бюроту кат са тура
с вапцан’ти си маникюри,
на кумпютъра ши щракам
и краката ши си клата.
И на шефа ши са слагам,
в рабута дан ма натяга.