Високи стойности на изследване

• 427
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте ще прекача снимки на изследвания,  дали според вас има някаква възможност за се забременее с такива показатели. Благодаря предварително.

# 1
  • София
За ТСХ мога да кажа, че е много високо. За забременяване трябва да е под 2.

# 2
В кой ден са пуснати? За достоверност трябва да са в 3-5 ден от цикъла. TSH определено е висок, а FT4 нисък. Чувала съм, че щитовидните хормони се пускат на чист ден без кървене.

# 3
В кой ден са пуснати? За достоверност трябва да са в 3-5 ден от цикъла. TSH определено е висок, а FT4 нисък. Чувала съм, че щитовидните хормони се пускат на чист ден без кървене.
  нямах цикъл 2 месеца когато ги пуснах

# 4
Toni, искате да кажете, че сте пускали половите хормони и ТСХ без да имате цикъл, т.е. не се знае в коя фаза от МЦ - фоликулярна, овулационна или лутеална? Защото за 2-5 ден от цикъла тези ЛХ и ФСХ са безумно високи. ТСХ е високо, защото ФТ4 е ниско. Фт4 трябва да бъде в средната или горната граница. ТСХ може да ви го свалят с лекарства, но по-големия проблем е ЛХ и ФСХ. Каква е причината за липса на цикъл?

# 5
  • Sofia
На каква възраст сте?
Защото нивата на ЛХ и ФСХ са доста завишени като при пременопауза.

# 6
Toni, искате да кажете, че сте пускали половите хормони и ТСХ без да имате цикъл, т.е. не се знае в коя фаза от МЦ - фоликулярна, овулационна или лутеална? Защото за 2-5 ден от цикъла тези ЛХ и ФСХ са безумно високи. ТСХ е високо, защото ФТ4 е ниско. Фт4 трябва да бъде в средната или горната граница. ТСХ може да ви го свалят с лекарства, но по-големия проблем е ЛХ и ФСХ. Каква е причината за липса на цикъл?
незнам и аз затова реших да ди пусна изследвания

# 7
Здравейте , на някоя от вас дали се е случвало , мъжа ви да направи спермограма в ин витро център , после втора в друг ин витро център  и резултата от втората да няма нищо общо е първата ?

# 8
Здравейте ще прекача снимки на изследвания,  дали според вас има някаква възможност за се забременее с такива показатели. Благодаря предварително.

Здравейте, бихте ли споделили какво е развитието? Аз също нямам цикъл от януари, на 31 години съм. Изследвах хормоните и ФСХ ми е 45,30 Sad

# 9
Здравейте ще прекача снимки на изследвания,  дали според вас има някаква възможност за се забременее с такива показатели. Благодаря предварително.    На 46

Здравейте, бихте ли споделили какво е развитието? Аз също нямам цикъл от януари, на 31 години съм. Изследвах хормоните и ФСХ ми е 45,30 Sad
На каква възраст сте?

# 10
  • Sofia

На 46
На каква възраст сте?
На тази възраст и с тези стойности (ако са изследвани в правилния момент) - трудна работа.
Зависи. Колко Ви е АМХ и колко антрални фоликули имате?

# 11

На 46
На каква възраст сте?
На тази възраст и с тези стойности (ако са изследвани в правилния момент) - трудна работа.
Зависи. Колко Ви е АМХ и колко антрални фоликули имате?
  не съм изследвала АМХ. Стойностите ми спаднаха, но още са високи. LH 28 FSH 37.3

# 12
Здравейте...след 4 неуспешни инсета ....ще кандидатстваме за фонда ...оказа се ,че АМХ е много нисък ...моля дайте съвет за добавки ,които подобряват качеството на яйцеклетките...благодаря предварително 😊

Общи условия

Активация на акаунт