Отговори
# 75
  • София
reniboro, emily_ska, никой няма да ви върне. Идвайте!  Grinning

Ив, не се тревожи за стойностите на изследванията. Понякога моята бебка се умирява за по 2-3 дни и не рита, а само лекичко се мести. Вяло и лениво едно такова и аз се шашкам. После обаче какво почва да ме прави...  jump
Сега Страчи пак ще ми се смее, заради мониторинга, който правя над себе си и бебето, обаче съм страшно любознателна и искам да съм наясно по всяко време какво се случва с мен и бебка. Та, от 14 г.с. се мъча с един стетоскоп вкъщи да чуя сърчицето на бебка. Съвсем безуспешно до преди 2-3 седмици. И тогава един ден, по-точно нощ, докато будувах най-после чух!   Kissing Heart Голям кеф.  Heart Eyes
И взех да си я слушам от време на време. Преди няколко дни си бях изкарала акъла, защото всеки път броя ударите за минута и ги отчетох 112. Видя ми се много малко при норма 120-140. Обаче на следващия ден бях на преглед и всичко беше наред, а пулсът й си беше нормален. И сега си е. Просто е спала или кой знае какво в тоя момент.
Така че може в един момент излседванията да не са от най-добрите, да излизат уж от някакви норми, но всичко е много относително. Явно си има активни и пасивни периоди и всичко е в реда на нещата.  Hug

На мен взе да ми се повръща от време на време. Още ни се е случвало де, ама много е гадно.  Sick Хапвам една филийка или изпивам чаша сок и все едно съм изяла слон.
Уф, всички казват и навсякъде пише, че последният месец е най-кофти, а аз много слушам!  smile3529 Лошата новина е, че и изпълнявам.  Tired

Страчи, ти само донеси шаблони.  Wink

# 76
Илит, ей сега селектирам разни изображения и ще се подготвя сериозно за вторник, освен с овцете  Mr. Green
Само че твоя зародиш е трудна работа, помисли и върху друг вариант...
Hug

# 77
  • БГ
здравейте от мен Hug
аз съм ок, бебо малко мърда, корема ми е тип продълговат не забелязвам смъкване, ама може би защото съм висока   newsm78на мен доки каза че ще ми пуска още едни изследвания  като отида да си вземам болничния, на вас  пускаха ли ви и за колко време са готови, в мсисъл има ли за васерман  към тях?защото ако има ще ги чакам една седмица  Whistling а ми се  иска да си взема болничния и да пътувам .А за момичетата  които ще раждат в Селена , правихте ли си  изследване за алергия към упойката? ThinkingДа си вземам ли направление за такова и от кого?Иначе маймунската тема отдавна я прочетох и ме разсмя  малко ,много хубава тема.За ремонта не сме по4нали още, моя мъж се  мота, ама знае 4е има срок все пак .За  гостите след раждането, пред клиниката сигурно ще са мъжа ми и бабите, а след това аз понеже ще съм у свеки за малко преди да си пътуваме към къщи, не знам кой ще дойде но ще дам ясни инструкции да няма никакви гости,4е няма да си покажа нито моя нос нито този на бебо,не искам лудница от 1-ия ден  Naughty
днес пак правих бебе шопинг. аз не съм готова з а раждането още  нещо #Crazy
хубава вечер от мен  bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 21:00 от tevolere

# 78
  • Пловдив
На мен лично още в 4 месец ми казаха, че е момче и досега двамата лекари, които са ме наблюдавали не са си променили мнението, а ритничета усещам повече от дясната си страна. Засега ми казаха, че вече е обърнато с главичката надолу, дано не се обърне, ако е възможно!
Но каквото и да е важното е да се роди живо и здраво бебе.  smile3504

# 79
  • Пловдив
Много се радвам, че днес най-после си харесах  1stroller

# 80
  • София
За това къде рита бебето и пола. Разбира се, че е глупост. Според статистиката 90% от бебетата са с главата надолу и гръбче наляво. Но не се раждат 90% момиченца, нали?  Wink
При мен е точно така, но по над половината от бабешките критерии, трябва да имам момче.  Laughing

Страчи, остави шаблона за ембриончето на мен. Само ще те помоля да го принтнеш и донесеш, че нещо не мога да се справя с инсталацията на принтера. Blush

# 81
екстра!!!в такъв случай мога да ви пожелая лека вечер и до утре!!!

# 82
alina_nana не може да се запазва ВИП стая. Отговора им беше красноречив: "Ние да не би да сме хотел?". Но са направили цял етаж с ВИП стай по 2-ки и казаха че досега са имали проблеми с липса на свободна стая, но сега са се надявали да няма. И аз ще ползвам такава, та ми се иска да няма проблеми.
450, това наистина е успокояваща информация, мерси  Hug. Аз си мислех, че ВИП-стаите са 3-4 и е голямо състезание за тях  Rolling Eyes. Но щом са цял етаж мисля, че все ще се вредим някак си  Grinning. А казаха ли ти кога точно трябва да изявиш желание за такава стая (след като не става предварително), като те изкарат от родилна зала ли  newsm78?

# 83
  • София
alina_nana Не знам кога се заявява. Аз лично ще почна да го повтарям от момента в които вляза в болницата. Пък и таткото ще пита ако има някаква процедура да я изпълнява той докато аз съм в операционната. Но наистина имаха доста стай и аз се успокоявам, че все ще се намери едно местенце и за мен. Те преди са имали 3-4 стай дето на етажа с родилното, но сега освен тях има и цял етаж и хуибавото там е че не са до родилното да слушаш постоянно раждащи.  Sick
Страчи Може ли и аз да се кандидатирам за вторник някои от художниците да ми нарисува и на мен нещо такова. Страшно ми се иска да имам за спомен една снимка в 9-ти месец с нещо толкова хубаво нарисувано на корема. Страшни сте - коя от коя по-хубави рисунки. Направо не мога да ви се нарадвам!  Simple Smile

# 84
малко в страни от темата за ВИП стайте.........или малко и по-нея. По скоро въпрос без отговор, само чуденка -  Защо да не може да се запази стая.....т.е. верно че не е хотел,а е болница, но след като са направили един етаж, значи идеята е да се позва почти като хотел, за майки, който имат желание и нужда и средтсва да са във ВИП стая..... newsm78
Вече и маратонките са ми малки  smile3506-днес го установих, след дългата разходка, която успях да направя, но се прибрах с мазолче на палеца Tired  За дрехите и обувките, че умаляха, ясно.......ама в маратонките, които са ми с номер по-големи от обувките, се бях вторачила да изкарат още месец. Е, ще се мисли за алтернативи, все пак скоро , от корема, няма да виждам какво обувам, само с огледало. Само да не остане кракът ми такъв номер, че страшно.....41 ви номер обувки, дамски, сложно и дълго турсене ще е. ...... аз досега с 40 едва се справях.
Спокойни сънища и ставане с усмивка утре     bouquet

# 85
Честита радост на мама Пенелопа Simple Smile и разбира се бързо възстановяване!

Добре дошли на ani4ka_76, slance80 и reniboro! reniboro, дано ти се сбъдне бързо мечтата за второ, мен ме изненада.... А защо пък не и трето Simple Smile?!?!?

pepena, категорично памперсните Леберо ще използвам. Отгледах дъщеря си с тях и съм много доволна. Никога не ми се е подсичала. А за кремче за дупенцето след много проби се спрях на Павлодерм - едва ли не най-евтиното, но най-ефикасно срещу зачервявания. От пенатения изобщо не съм доволна, но предполагам, че на други бебенца е действал.

Sve_dim, на изписването само близките - майка ми, баща ми, брат ми със семейството си  ......Но зависи от семейството ти и имай предвид, че хич няма да ти е до много гости - колкото по-тесен кръг, толкова по-хубаво преживяване лично за твоето семейство Simple Smile.

Започнах да отговарям от миналата тема и се прехвърлям тук. Обаче, колко много сте изписали, а аз права заспивам вече.............. ще се понасиля още малко.

Honey&Walnuts, аз съм си избрала да раждам при позната акушерка в Шейново, пък докторът, който се случи на смяна - в нейното отделение са все добри. Така направих и първия път и съм изцяло на мнение, че за нормално раждане е важна акушерката, а за секцио докторът. Акушерката я събудих през нощта и не се отдели от мен, а докторът го видях в началото, когато ме прие, прегледа и пр. и накрая на раждането Simple Smile

stassy, Аз май си живея в илюзии, че ако почне през нощта, ще отида в болницата чак сутринта, но забравям все, че ми е второ раждане и май е по-бързичко......... Благодя, че ме подсещаш да обсъдим въпроса с татито за каката (май ще си я водим с нас) ......... Аз също не искам да се разчува, че раждам. Първият път не казахме, но към 9 часа сутринта майка ми ме разкрила, като не ме открила у дома и по разни следи, които съм оставила, се досетила. Аз родих чак 11,45 и на косъм от секциото, заради учестения пулс на бебето....... Сега наистина искам да се скрия.

kamiordanova, браво, че си се навила да махаш памперса на каката. Аз категорично го оставих за лятото. Сега ми е трудно с този корем постоянно да се прегъвам и да я събувам, да не говорим, че винаги е поне с чоропогащник и панталонче и не мисля, че ще ми стигнат дрехите за преобличане. Живот и здраве лятото, когато ще е с роклички и само по едни пликчета отдолу - хем прането малко, хем лесно за подканяне ......

Днес бях на консултация и бебенцето се е обърнало надолу. Интересните неща, които научих са, че само първото раждане главичката се ангажирала в малкия таз, пък аз си мислех, че всеки път е така. Иначе за смъкването на корема не знаех какво е. С Руми коремът не ми се смъкна, а хлътна навътре два дни преди раждането (все едно съм в 6-ти месец). Оказа се, че са се абсорбирали околоплодните води. А сега коремът ми е голям, напред и се е смъкнал сякаш (на ЖК това беше първото, което констатираха, като легнах, за преслушване на тоновете). Не знам това какво означава, дали ще се ражда тези дни. Искрено се надявам да изчака поне да ми мине рождения ми ден, но това си е Божа работа.

Аз пък се чудя за ВИП стая в Шейново дали ще ми позволят и дъщеря ми да е при мен, някой запознат ли е по въпроса???

# 86
добро утро

от днес съм в 9 месец ура  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

# 87
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

честито 9 месец на Веселина Митева!   smile3525
Ще ставаме все повече.  newsm18

Лек и слънчев ден.   Nature Sunny Смятам да се възползвам и  sun и prostor

# 88
Добро утро!  food010

Според статистиката 90% от бебетата са с главата надолу и гръбче наляво.

Как досега не се сетих - щом ме рита само вдясно, значи е с главата нагоре! ooooh! Ако прорита вляво, значи се е обърнало! Wink

За памперсите - за болницата сигурно ще взема от по-обикновенните, понеже няма гаранция, че на моето бебе ще слагат моите памперси. А когато се приберем вкъщи, мисля да взема Libero, поне във форума ги хвалят повече от Pampers. Peace

Имам въпрос към априлките-художнички: как си правите шаблоните за коремчетата и с водни бои ли ги рисувате? Искам да се нарисувам сама или да накарам таткото, много ми харесват шарените ви коремчета! Heart Eyes А боята колко време издържа, ако се изпотя малко ще се разтече ли?

# 89
  • Попово
Добро утро, дами   bouquet
искам да попитам някоя чувала ли е за: отваряне на кръста след раждане newsm78 че една позната доста е притеснена от поставената й диагноза...
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт