Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 87

• 48 067
  • 1 166
  •   2
Отговори
# 375
Корал, много се радвам, че не е рак ❤️

# 376
Здравейте момичета,
За "Катрапс" обещах да пиша:
GERy@K,
Поставят я, доколкото знам в три града в Б-я: София, Пловдив и Варна. В София кабинетът е на ул.Хан Крум, в частта към канала. Цената в момента е 70 лв. Беше 50 дълго време. Странични ефекти, аз поне не съм имала. Не трябва да си на активно лечение с химио и/или лъчетерапия. Важно е да не си с температура, защото може да предизвика някаква реакция. Така ми обясниха на мен.
BRIT,
Информацията, която имам е от интернет и контакти с жени, които си я поставят. На място в кабинета има някакви листовки, но повече може да се прочете на сайта им : https://spartakhadjiev.com/

Аз реших да си я слагам, когато приключих активното лечение през 10.2022 г. В началото се слага  по веднъж на месец - 6 пъти, след това на два месеца веднъж 6 пъти  и след това на всеки три месеца. Аз бях останала с впечатление, че на всеки 6 пъти се увеличава промеждутъка между поставянето, но ми обясниха, че оптималния промеждутък е три месеца. Разбира се, можеш да избереш и повече, не те задължават. В кабинета съм си говорила с хора, които си я слагат вече 15-20 години и казват, че след 5-тата година са започнали да я поставят на 6 месеца, а някои и в годината по веднъж. Има страшно много хора, които пътуват от доста далече, защото в северна България няма кабинет в никой град и хората идват до София. Последния път имаше една групичка от 5-6 човека от Мездра. Бяха дошли с влака и им дадохме ред, за да могат да си хванат обратния влак на време.
Това, което е написaла Flo_1  е вярно. Не са правени клинични проучвания и препаратът не е медикамент. Така че никой онколог няма да го препоръча.
Аз съм с тройно негативен. За нас няма последваща терапия след активното лечение и аз и друг път съм писала, че след края на терапиите, много от нас развиват нещо подобно на стокхолмски синдром. Ужасяваш се, че вече няма да имаш химия, лъче и пр. Системата те изплюва и оставаш само на диспансерното, което за мен е отбиване на номер. Тогава започнах да рисърчвам за някакви "немедицински" поддържащи средства. Оказа се, че пазарът изобилства от илачи , "лекуващи рак".  
Аз сведох избора до три неща, от които исках да избера 2 . Избрах и вече трета година приемам CBD с висока концентрация и Катрапс. Третото беше Искадор и колебанията ми бяха между него и катрапс.
Спорадично си купувам и редувам Нигела, Ресвератрол или масло от кайсиеви ядки (вит. Б17)
По въпроса дали това е поредната "машина за пари", вероятно е да е така. Ще ми се да вярвам специално за Катрапс, че е кауза, на която   проф. Спартак Хаджиев е посветил живота си, и която дъщеря му - проф. Нася Хаджиева и синът й са решили да продължат. Дали е така, няма кой да ти каже Simple Smile
Аз съм много прагматичен човек и преди диагнозата абсолютно не вярвах в алтернативно лечение, духовни практики и пр. Сега вече не е така. Вярвам, че много голяма част от лечението е в главите ни и от нас зависи желанието и силата да се борим. Освен това ние имаме нужда да вярваме, че всичко ще е наред. Така, че е въпрос на личен избор!
Бъдете здрави, момичета ! И вярвайте, че всичко ще е наред Blue HeartKiss

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:38 от Mollly

# 377
Благодаря за изчерпателната информация!

# 378
Здравейте момичета,
GERy@K,
Много благодаря!
Поставят я, доколкото знам в три града в Б-я: София, Пловдив и Варна. В София кабинетът е на ул.Хан Крум, в частта към канала. Цената в момента е 70 лв. Беше 50 дълго време. Странични ефекти, аз поне не съм имала. Не трябва да си на активно лечение с химио и/или лъчетерапия. Важно е да не си с температура, защото може да предизвика някаква реакция. Така ми обясниха на мен.
BRIT,
Информацията, която имам е от интернет и контакти с жени, които си я поставят. На място в кабинета има някакви листовки, но повече може да се прочете на сайта им : https://spartakhadjiev.com/

Аз реших да си я слагам, когато приключих активното лечение през 10.2022 г. В началото се слага  по веднъж на месец - 6 месеца, след това на два месеца веднъж и след това на всеки три месеца. Аз бях останала с впечатление, че на всеки 6 месеца се увеличава промеждутъка между поставянето, но ми обясниха, че оптималния промеждутък е три месеца. Разбира се, можеш да избереш и повече, не те задължават. В кабинета съм си говорила с хора, които си я слагат вече 15-20 години и казват, че след 5-тата година са започнали да я поставят на 6 месеца, а някои и в годината по веднъж. Има страшно много хора, които пътуват от доста далече, защото в северна България няма кабинет в никой град и хората идват от доста далече. Последния път имаше една групичка от 5-6 човека от Мездра. Бяха дошли с влака и им дадохме ред, за да могат да си хванат обратния влак на време.
Това, което е написaла Flo_1  е вярно. Не са правени клинични проучвания и препаратът не е медикамент. Така че никой онколог няма да го препоръча.
Аз съм с тройно негативен. За нас няма последваща терапия след активното лечение и аз и друг път съм писала, че след края на терапиите, много от нас развиват нещо подобно на стокхолмски синдром. Ужасяваш се, че вече няма да имаш химия, лъче и пр. Системата те изплюва и оставаш само на диспансерното, което за мен е отбиване на номер. Тогава започнах да рисърчвам за някакви "немедицински" поддържащи средства. Оказа се, че пазарът изобилства от илачи , "лекуващи рак".  
Аз сведох избора до три неща, от които исках да избера 2 . Избрах и вече трета година приемам CBD с висока концентрация и Катрапс. Третото беше Искадор и колебанията ми бяха между него и катрапс.
Спорадично си купувам и редувам Нигела, Ресвератрол или масло от кайсиеви ядки (вит. Б17)
По въпроса дали това е предната "машина за пари", вероятно е да е така. Ще ми се да вярвам специално за Катрапс, че е кауза, на която   проф. Спартак Хаджиев е посветил живота си, и която дъщеря му - проф. Нася Хаджиева и синът й са решили да продължат. Дали е така, няма кой да ти каже Simple Smile
Аз съм много прагматичен човек и преди диагнозата абсолютно не вярвах в алтернативно лечение, духовни практики и пр. Сега вече не е така. Вярвам, че много голяма част от лечението е в главите ни и от нас зависи желанието и силата да се борим. Освен това ние имаме нужда да вярваме, че всичко ще е наред. Така, че е въпрос на личен избор!

# 379
  • София
Здравейте момичета,
....

Ето това е най-важното, Моли - наистина голяма част от лечението е в главите ни, аз също вярвам в това. Затова, ако за теб този препарат помага - вероятно наистина ще ти помогне. Hug

# 380
  • София
два пъти едно и също съм публикувала, затова изтривам

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 20:07 от Olive

# 381
  • Sofia
Моли, благодаря за изчерпателната информация! И напълно вярно, трябва да вярваш, че всичко ще е наред, за да бъде.
Също се замислих, че след като един пациент е бил дълго време на лечение започва да развива някаква откачена зависимост, когато приключи с активното лечение. Нищо, че тези с хормонален си взимат хапчетата всеки ден и пак си е някаква терапия.

Да сме здрави!

# 382
.
Също се замислих, че след като един пациент е бил дълго време на лечение започва да развива някаква откачена зависимост, когато приключи с активното лечение. Нищо, че тези с хормонален си взимат хапчетата всеки ден и пак си е някаква терапия.

Да сме здрави!
Така е, сякаш след лъчетерапията изпаднах в дупка, нищо че съм на хормонална и таргетна терапия

# 383
  • София
Mollly, поздравления за това как си изложила мотивацията си!
Абсолютно съм съгласна с теб, че трябва да имаме нещо, което ни държи. Иначе се чувстваме в нищото (съдя по себе си, де).
Желая ти вяра и здраве!

# 384
  • София
Корал, страшно се радвам на новината! Ще я пребориш туберколозата, важното е, че не е рак!
Моли, слагай си инжекцията и вярвай! И нещата ще се получат!

# 385
Корал, радвам се че не е рак, и ти желая успех с лечението.
Моли, подкрепям Ви напълно.

# 386
Vinci, д-р Митова не прави операции с импланти. Аз не успях да се видя с нея. След ХТ трябваше бързо да намеря хирург за операцията, чаках си часа почти месец, като беше в понеделник. Тя ми звъни съботата следобед преди това и ми казва ела понеделник рано, че имам операция. Аз й казах, че пътувам и рано сутринта имам час за ямр, който ми е важен и после мога да я чакам колкото трябва. Тя каза, че в такъв случай ще отмени часа ми. И аз реших, че тя не е моят хирург, иначе много я хвалят. От миналата година реконструкция правят д-р Валентин Иванов в Пловдив, Мариела Василева, Ушева, Вълкан Иванов от младите лекари, тоест те оперират заедно с пластичен хирург. Аз лично избрах Хатър и не съжалявам, просто трябва да усетиш твоя лекар

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 20:26 от jjjenq

# 387
  • Добрич
Корал, радвам се за чудесната новина! "От двете злини, по-малката."  Ще я пребориш лесно и бързо туберкулозата. Хванала си я в началото и въобще не може да се сравнява с рака.

Моли, благодаря, че сподели!  Много пъти съм писала, че и според мен ( и не само) всичко е на първо място в главата. Когато правим нещо, което смятаме, че ни предпазва, определено се чувстваме по-добре.

Относно мнението ми за неконвенционалната медицина, подкрепям я. Дъщеря ми от 2008 г. не е пила антибиотик, лекуваме я основно с хомеопатия.

# 388
Корал, радвам се за теб! Имаш да се справиш "само" с една туберкулоза. Леко да е лечението и бързо да отмине!
Спокойствие и здраве за всички!

# 389
Здравейте момичета, всички ние имаме нужда от вяра, всички ние се молим за чудо, и всеки по своему промени живота си след срещата с диагнозата...Наред с всички споделени преживявания и опитност имаме нужда и от "храна за душата"...Гледах българския филм "Не затваряй очи". Плаках , преживявах, но накрая си тръгнах удовлетворена и заредена с още повече вяра и надежда ...Препоръчвам Ви го! И дай Боже, всеки да получи своето чудо...!

Общи условия

Активация на акаунт