Гурели

• 524
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мъж съм на 24 и от дете имам проблем с гурелите сутрин. Занимавам се с компютри и прекарвам часове всеки ден пред екрана, предполагам, че това може да е една от причините. Ходил съм на очен, който за 5 минути се направи, че ме оглежда с някакъв уред, каза ми, че нищо ми няма, предписа капки и ме отпрати. Разбира се, ефект нямаше. Забелязвам, че като че ли през зимата се влошава, а през лятото е една идея по-добре, но въпреки това пак си се събират достатъчно, че да ме е срам сутрин да ме гледа жена преди да съм се измил. Потискам се и все въртя някакви схеми да ставам пръв, дори когато адски ми се спи. Някакви препоръки и съвети как да процедирам? Благодаря

# 1
Не се излагай да ставаш по-рано, че да не те види някоя мацка с гурели.
Ами, ако хъркаш някой ден - няма да спиш ли?
Иди на друг очен лекар и провери за УНГ инфекция или синузит.

# 2
  • София
Ползвай изкуствена сълза и защитни очила. Давай си време далеч от   екрани, когато не работиш и спи повече, за да си почиват очите ти.

# 3
Ползвай изкуствена сълза и защитни очила. Давай си време далеч от   екрани, когато не работиш и спи повече, за да си почиват очите ти.
Има кърпички за почистване на очите. Сутрин и вечер  ги ползвайте и през деня изкуствени сълзи. Това е, ако няма бактериална инфекция.

# 4
Според мен има бактериална инфекция. Да иска направление от личния лекар или офтамологът да бъдат пуснат изследване на очен секрет. Или ако му откажат направление, да си направи сам. Мисля че при изолиране на бактерия/и и антибиопрограма струма към 32.00 лв. Не знам точно цената. До преди 6 месеца толкова струваше.
Допълнение: ако има бактерии, то може да има в носа и гърлото. И там трябва да се пуснат изследвания със съответните секрети.

Общи условия

Активация на акаунт