Малчуганът вече за втори път преживява неприятно запушване на носа. Първият път се оправи със смяна на какви ли не капки за нос. Виброцил помогна тогава, беше на около 9 месеца. Този път от август месец след обикновена настинка, не беше нищо сериозно, носа се запуши сменихме 4 вида капки и отново се оправи със Бакторбан и Виброцил, но след седмица отново се запуши. Излиза зелен секрет, когато издърпвам с помпа, но веднага се запушва отново. Водила съм го вече при 3 лекара и казват, че няма други симптоми, освен това запушване, но нищо конкретно не ми обясняват.
Бяхме пратили секрет за проба, не ми обясни лекара, но до колкото разбрах е имало някаква бактерия, която бакторбана прогони.
Пробвахме всички възможни капки за нос за бебета толкова големи, едни черни капки които се бъркат на място в аптеката, инхалации с физиологичен разтвор, общо взето какво ли не. Ще го водя да го проверят за алергия дали не е развил, но до тогава искам да попитам и за вашето мнение. Имате ли подобен опит и какво беше решението при вас? Благодаря!