Като пролетни цветя красиви, НОЕМВРИйчета игриви

• 11 147
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Мина, благодаря   bouquet!

# 286
МИна 77, на мен в НАП ми казаха, че нямам право на облекчение за миналата година, защото аз от началото на бременността т.е. от 8.03.06 съм в болнични newsm78А за по миналата година ми върнаха около 75 лв. за двете.

# 287
Здравейте и от мен!

Благодаря на всички за хубавите думи за "моето гардже"  Mr. Green Ама нали е ноемврийче(макар и октомврийско по принуда Wink ),,а ноемврийчетата са най сладките бебета.
Бедствието, ами дай да се запознаем на някоя среща бе мила, щом си ни харесала за снаха  Wink Може да вземем да ги сгаджосаме младите  Laughing
Сбруни, лентичката за коса съм я купила от магазин Комсед, който е до Била на бул.България.На подземния етаж има само бебешки стоки на всякакви марки, бях много приятно изненадана.Има всичко от памперси до колички.Та лентичката е от там, на" Азис бебе" има и още един вид с едно цветенце, но не съм й я слагала за сега.Като я накипря ще снимам и нея.
Гуги, спокойно за дрешките, няма да им издаваме на малките  Wink.Аз от тук пазарувам предимно дрешки за вкъщи, защото таткото не ми дава шанс да купувам други.Като се върне от командировка в чужбина и Теа е с обновен гардероб, което обезсмисля моето ходене по бебешки магазини, а така ми се купува и на мен.Сега и е накупил едни рокли за лятото, ама не е истина колко са сладки.Но Ouviesse ми е много близичко и има страхотни неща и не мога да се въздържа, като минавам от там.Все купувам по нещо, както тази грейка, за която казваш, че имате якенцето.

Ваяна и Мишо са страшна двойка  Peace Големи са сладури и двамата, пу пу пу.
Софко, много ме кефи твоя Дани.Много весело бебе и голям омайник, пу пу.А и се възхищавам какъв е умник, да ака на определено четиво  #Crazy браво бе.
Дари, много е порастнал Борис  Simple Smile Още по-голям хубавец е станал.БРАВО!
Роси, честит ти рожденник!Нека много да ви обича и подкрепя.

Мислех да не нарушавам призива, ама не мога да се стърпя, просто темперамента не ми го позволява  Thinking ШАРКО, или който и да си там, предлагам ти в някой друг форум да си чешеш езика  Close Тук нямаме нужда от такива като теб.Имам какво още да кажа, но ми е мил форума и компанията в него и не искам да ме санкционират модераторите, заради твоето нежелано присъствие.

Момичета и аз днес май няма да изведа Теа, малко ме хвана шубето заради този циклон, който се очаква  Sick А и тя сазпа след като хапна.
Вчера в Южен парк случайно се засякохме с Бебонина и малката Мая.Двете госпожици с голям интерес се наблюдаваха, а Мая толкова сладко надничаше в количката да гледа Теа, която й се усмихваше в същото време  Laughing

МАМИ, ХАЙДЕ НА СРЕЩИЧКА В НЯКОЙ МОЛ СЕГА КАТО СЕ РАЗВАЛИ ВРЕМЕТО  Party КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ?СКОРО НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ МАЙ  newsm78

За сега чао и лек ден, но оставам тук и ще се включвам своевременно  Hug

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 13:15 от lightblue

# 288
МИна 77, на мен в НАП ми казаха, че нямам право на облекчение за миналата година, защото аз от началото на бременността т.е. от 8.03.06 съм в болнични newsm78А за по миналата година ми върнаха около 75 лв. за двете.
По принцип имаш право на това облекчение, но тъй като то се ползва до размера на данъчната основа, която при теб са възнагражденията ти за 2 месеца и няколко дни и по принцип януари месец 2007 г. при изравняването на данъка работодателя ти е върнал внесения данък за този период, то нама да можеш да го ползваш. Т.е. облекчението ти е 1140 лева, ама няма от какво да се извади, а данъка за 2006 г. вече ти е възстановен от работодателя.

# 289
здравейте и от нас. ние сме си в къщи ама не заради времето, във Варна все още е супер. бяхме готови за разходка, облечени вече в количката и на Димана тогава и дойде дрискащото настроение иииииииии се издриска. и щото беше дремеща иииии заспа веднага от освобождаване на напрежението Mr. Green и сега спи одрискана ooooh! и аз ко да правя - стоя тук в нета. вчера бяхме на консултация и затова пропуснахме срещата с варненските бебоци. резултата - главичката е ок (за рахита става дума), наддали сме 700 гр. за 35 дена и сме пораснали 2 см. вече сме 5700 и 61 см. от фини по фини. док каза, че няма да се захранваме скоро щом не наддава много от милумила. затова оставаме само на ам. иначе вит. С много ни е вкусен Crazy и чак се облизваме като го давам с водичка. а иначе вода не иска. абе това дете си е със собствени разбирания за вкус явноооо
опс миришещото пате се събуди
отиваме да правим тоалет и все пак малко се поразходим
мн  Hug

# 290
МАМИИИ, ИМАМ НУжДА ОТ ВАШЕТО МНЕНИЕ И ПОМОЩ  Praynig Теа ака малко трудно, с много напъване напоследък и все гъсто, явно от пюретата.Преди малко сменям памперса и гледам, че е изакала едно топче, което е черно  #Crazy Много съм притеснена, какво означава това  Sick Като го стиснах в памперса вътре не беше черно, но от вън да.Извинявайте за подробностите и за темата, ама се притесних много  Sick Тя и сутринта от 4.00 ч приплаква, дали нещо не я боли  Sad Сега ще звъня и на педито.
Благодаря предварително!

# 291
Ох, аз направих опит за разходка 1stroller, ама пустия му вятър ни прибра вкъщи...а така хубаво пече  Nature Sun With Face

...а тук се е развилняла истинска буря Crazy абе сърби ме и мен езика, ама ще се въздържа и няма да изкажа мнение...пък и мисля, че въпросния потребител, на когото не му е мястото в Родени през 2006 г. -> Като пролетни цветя красиви, НОЕМВРИйчета игриви, НЕ ЗАСЛУЖАВА каквото и да е внимание smile3505

Мамета, да сте чували за някакво гелче, с което се мажат пръстчетата на ръката, за да не се лапат?!? newsm78 Теодор все с ръка/ръце в устата...маха с ръка бибата и лапа другата ръка... #Crazy

lightblue, не се шашкай...нормално е след като й даваш различни от мляко храни и акото й да се промени...ще е ту зелено, ту кафяво, ту черно и много повече миришещи ooooh!

# 292
  • Отвъд алеята зад шкафа
 lightblue не знам защо акото е такова. На Ема като й давах пюрета(сега нали съм спряла) акото й стана малко по-гъсто отпреди, но имаше цвят на горчица, така, че .... newsm78

# 293
Лайтблу, според мен, това си е чист колит. Такива "кози" изпражнения се получават при запек и колит. няма страшно. Не се притеснявай . От крушата и тиквата не се ли продрисква? Пробвай! Пък и вода и давай ако я приема.

# 294
Мами, не съм ви изчела, но бързам да кажа за нас - имахме опасения от проблеми с бъбреците  Sick, днес ходихме на ехо да ги видят, всичко е НАРЕД. Добре са и двата. Благодаря на всички, че ни стискахте палци  Heart Eyes Сега ми е леко, леко на душичката  newsm44 newsm44 newsm44
Искрени благодарности на Карил  Hug
Обичам ви    Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 14:35 от бебка и бебко

# 295
Здравейте, мами!
Ние сега се връщаме от имунизация-инфарикс и имовакс полио. Уж не би трябвало да има реакция, ама се чудя да дам ли Панадол профилактично.  Thinking
Иначе лично аз от хомеопатия съм много доволна. Дори миналата седмица бях със запушени канали и т 39.6. и с хомеопатични се оправих за няколко часа. Но съм ЗА ваксините.

# 296
Момичета, благодаря за бързата реакция на въпроса ми  Hug
Карил, само вчера се оака по-порядъчно и то рядко, а вече няколко дни е само на тиква и круша, най-много ябълка да й дам в тиквата.Иначе по няколко пъти на ден ака милото, но е такова напъване, все едно ще ражда  #Crazy Морковите ги спрях, защото те я запекоха здраво, както и оризовата каша.
Звъннах и на педито междувременно.Каза, ако пак изака такова да го занеса да го види и да я прегледа.Пита дали ядяла боровинки или нещо тъмно като плот.Ами не.Тя е на бавно захранване и всяко нещо го въвеждам за седмица.До боровинките няма скоро да стигна.
Сега ще я наблюдавам, дано се оправи.

Благодаря ви милички!  Hug

# 297
здравейте, мами- няколко дни нямах нет и мислех, че сте изписали няколко теми вече Simple Smile ама вие скромни ...

ето я новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174896.new#new

сега отивам  да си взема детето и посре ще чета...

# 298
   Сега първо да кажа ,че наш  Цар Ивайло нищо че е свински цар си е Цар и не може току така да подмине красивата Теа така че.... Flowers Bouquet
    Гадамер благодаря мила за отговора и аз съм пазила същата диетка  и имаше резултат почти 2 килца за 1 седмица ама послеее пак похапвам сладко-нещо все  кръвното ми ниско ,та имам остра нужда от шоколад newsm53 и в резултат на това върнах 1 кило!
     А за дрещките леле как си растат децатаааа скоро трябва да ходя по магазините,че детето както е тръгнало май скоро няма да има с какво да излезе пред хората и пред мацките:Теа,Ния,Ема(и нея много си харесахме)оф абе много гаджета ама какво да се прави като всички не са за испускане....
  Бебка и бебко-мнооого се радвам за вас-браво и край на гадните болешки!
  А колкото до облеклото аз Ивайло доста го разсъбличам, а нощем си спи по едно тънко боди и мнооого тънки ританки,много мрази дрехите като го съблека и кееееееф лепва си на лицето една беззъба усмивка и друг като него няма newsm30.Между другото вчера купих олиото на Бюбхен с невен-снощи мазах и ще видим резултата,а за слънцезащитните като си купувах вчера за мен на Ларош ми казаха, че имало такъф и за деца ама наш Ивко ще мине и без крем за 37лв sunта казвахте какво купувате вие?

Общи условия

Активация на акаунт