Редки и изчезнали парфюми - 2 част

• 25 947
  • 453
  •   3
Отговори
# 345
  • Deutschland
Питайте в групата Парфюмни ентусиасти във ФБ.

# 346
По- скоро  беше  флорален, но и нотка на подправки. При условие че го ползвах преди ехееее миналия век, когато хал-хабер нямах от аромати.
Но наистина ви благодаря. Ще приложа още една снимка, ако позволите, от телефона на сина ми. Но пак шансовете да го открия са нищожни.

# 347
Плоско шише с черна капачка и етикет с образ на жена? Това видях на снимката. Помните ли поне откъде, от какъв магазин е бил купен?

# 348
На мен малко ми прилича на шишенце от Рефан. Май те имаха такива златни етикети.

# 349
  • някъде под слънцето...
През 90те в България се продаваха всякакви парфюми, някои на известни, , деуги на не съвсем известни марки.
Флаконут ми напомя на Diva  , нобтя е с прозрачна капачка и няма снимка
Разковничето би трябвало да е в снимката на дамата  залепена на флакона .Подобни парфюми със снимка има Майкъл Джексън
и тук извадиха колекция със снимки на четворката стигнала до полуфинал на Операця Триумф,  Роса, Ченоа Бизбал и Бустаманте , но това беше през 2002.

Но и в двата случая формата е различна.

# 350
Тя врората снимка е същата и реално не помага особено. Първо, не знаем в какъв ценови клас е този парфюм. Ако е по-евтин и не толкова известен, или е реплика на някой по-скъп, едва ли някой би установил кой е парфюма. Но, както казахме вече, снимката е такава, че не може нищо да се разбере.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 22:02 от Borqna Sto 771419

# 351
  • някъде под слънцето...
Eдин с подобна капачка.. и що годе сходно грсвирано шише На смимката е по голям флакон съспоставен с кутийката на BU най вероятно е 100 млл

# 352
През 90-те продаваха всякакви парфюми, особено по разни сергии и малки магазинчета. Аз определено не съм имала подобно флаконче, не мога да видя и снимка на жената. Може би търсене по изображение може да помогне.

# 353
Чета с удоволствие темата, защото явно изпитвам носталгия към изминалите години за много неща, но тогава парфюмите ми бяха страст, сегашните - вече не. От тук си припомних някои вече забравени аромати, марки, как си ги намирах.... Четейки, се сетих за един любим на Карл Лагерфелд - Sun Moon Stars /само че се чудя дали го имаше "слънцето" в името/. Първо го бяха подарили на сестра ми, след това тя ми направи подарък по някакъв повод, за да не "крада" от нейния. След това успях и аз успях да си купя все още оригинал и това беше. Сега вече го няма.

# 354
Хайде за понеделник да ви подразня малко със нещо от шкафа Mr. Green

P.S. За протокола - във флакона има и налична течност, не е само кутийката Wink

# 355
Аууу, сърцето ми пропусна два удара! Как искам само да го душна! Не знам да ли би ми харесало да ухая на него, но много искам да затворя очи и да го помириша отново. Relieved

# 356
  • някъде под слънцето...
Яхам метлата и долитам  само да пипна флакона Heart Exl
Сантимент  ми е.
Днес след  близо три  седмици   хоум офис, покрай празниците, реших да бъда мила и добра и да не обгазявам колегите в офиса.
Останали са ми едни 50 млл  и си го пазя

# 357
Аууу, сърцето ми пропусна два удара! Как искам само да го душна! Не знам да ли би ми харесало да ухая на него, но много искам да затворя очи и да го помириша отново. Relieved
И аззззз, майка много го ползваше и би ми харесало да си спомня времето, когато беше мацка!

# 358
  • Истанбул
А аз днес отново си припомних колко е хубав този парфюм.Точно за студеното време ,защото ухае на портокалови курабийки с карамел."Лира" на Ксержоф му" диша прахта".🍪🍪🍪

# 359
О да, и аз я имам тази Лолита Лемпика, вълшебна е. Отдавна не съм я ползвала, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт