Отговори
# 585
Голяма трагедия е станала в Болу. Хотел е изгорял ,66 жертви има😕. Днес може и да не дават сериалите ,които се очакват. Афра пусна и тя стори относно това. И Стар пуснаха и ОГМ от официалния канал на сериала. Много жалко за хората.

# 586
Ужасна трагедия в Турция.🥺💔
Но както писах по-рано, имам нужда от хубави новини. Нямам идея колко може да е достоверно, но ми се искаше да го споделя

# 587
Ужасна трагедия в Турция.🥺💔
Но както писах по-рано, имам нужда от хубави новини. Нямам идея колко може да е достоверно, но ми се искаше да го споделя

Дано е вярно, днес нямаха снимки в болницата сигурно имала предвид за вчера

# 588
  • Ямбол
Възможно ли е новия актьор Ариф Селчук да бъдe някакъв стар приятел на Халис и да му помогне с бизнеса.Дано не е отново лошия герой,че точно на такъв изглежда. Съболезнования на всички семейства.Жалко за погубените животи.... 🥺
Спойлер :
Скрит текст:
[spoiler/]

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 18:15 от roxy94

# 589
Голяма трагедия е станала в Болу. Хотел е изгорял ,66 жертви има😕. Днес може и да не дават сериалите ,които се очакват. Афра пусна и тя стори относно това. И Стар пуснаха и ОГМ от официалния канал на сериала. Много жалко за хората.
Току- що прочетох, Албенка! Броят на ранените също е стряскащо голям. След една такава трагедия, човек рязко излиза от всеки сериал. Много жалко за всеки изгубен човешки живот. А Афра винаги има позиция и затова я харесвам толкова много. Не е само външно красиво това момиче!

# 590
Жалко за жертвите. Значи може и да се разминем с фраг тази вечер.
Ако наистина оправят сега нещата в сезон 3, ще стане много странно сезон 1 да е чудесен, мазало в сезон 2 и 3 и накрая все едно нищо не е било… ще липсва всякаква логика и умисъл.

# 591
Попаднах на информация, че може новия епизод да бъде излъчен в събота, а не в петък. Да сте чували вие нещо по темата?

# 592
Ялъто пак девета глуха! 🥹

# 593
Жалко за загиналите и тази трагедия Sad
Ялъто нормално да е пак в девета глуха, след като продължават с глупостите.
Аз не искам Суна да има анамнеза, дано се окаже грешен този спойлер. Редно е да се изправи пред грешките си и да понесе последствията от тях.
Не съм попадала на нищо по повод за сменена дата на излъчване на епизода. Би трябвало да си е пак в петък.

# 594
Ив, в програмата на Стар тв Ялъто е  за петък 20 ч!

# 595
Бел, благодаря. През телефона не успях да се ориентирам в сайта им. ❤️

# 596
Добър вечер ,момичета  Heart !
Ужасна трагедия  се е случила в Турция !Жалко за всички погубени животи! Cry
В такава ситуация ако нямаме трейлър би било разбираемо, ще видим какво ще стане.  Thinking
А добре де  за нашия сериал не ми става ясно защо такива вопли се надигат в Х Thinking
Първо до вчера там се оплакваха от всичко и от всеки и сега изведнъж ама що ще ми спирате сериала.  Thinking  Angry
Второ ,от три седмици на сам Ферит айде да не казвам ,че е най-мразения ще кажа  ,че е най нехаресвания в Х и сега изведнъж застрадаха ,че можел да умре.Ми айде да умира кат е толкова лош кво толкова.  Angry
От статията на този Онур с помощта на Гугъл преводача разбрах ,че чак мрат месец му гласят финала на нашето сериалче  Thinking Ако не е така ме поправете но ако е така то това инфо си циркулира като че ли от известно време в Х  ми се струва и доколкото  мога да сметна някъде по това време ще направим 100 епизода така че даже и да приключим тогава няма да има никаква драма според  мен .Имат време до тогава от екипа да си  измислят историята и да си я разкажат съвсем спокойно и ако искат могат да ни дадат много хубави Сейфер моменти и прекрасен завършек на сериала.Ако не искат пък могат и така да си я карат няма лошо,Ако искат и Ферит могат да утрепят ,че нали е най ама най лош и не заслужава хубав неща да му се случват. Angry А Сейран да я оставят почернена вдовица с бебе на ръце и с един куп възрастни хора и почти унищожен бизнес да се занимава сам сама . Angry Това и на съседите и на солотата мнооого ще им хареса предполагам.
Но на мен много повече би ми харесало да имаме едни щастливи СейФер  ,които са успели да превъзмогнат всички пречки по между си и да са се преборят за бизнеса и на финала отново да бъдат в имението.
В Истанбулската невеста също на героите им се наложи да преживеят финансов колапс ,трябваше да напуснат техния дом ,но в последствие се справиха с всичко и се върнаха в дома си така че се надявам и тук да стане така.  Hands Pray

# 597
Това не е колаж. Ами по-близък кадър🤍🤍🤍

# 598
Албена, след снимката, която качи, просто нямаше как да не споделя и тази. 🤍🧿

# 599
Преди време бяха казали,че имението се продава
Може би затова се налага нашите да се изнасят оттам
Да видим къде и как ще продължи сериалът

Общи условия

Активация на акаунт