Отговори
# 630
Нашият патрон 😂 много е красив!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 22:14 от bellie_ellie

# 631
  • София
Клип от неделя

https://x.com/kupcirik/status/1881790781335519680?t=wvc7l2TWODQBpVh_5iSjdQ&s=19

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 23:02 от MysteryG

# 632
Скрит текст:

# 633
Състоянието на Ферит в последните няколко епизода  и отношението му към Сейран е породено не само от последните събития. Случаят със Суна само допълни чашата на проблемите, които са се трупали още от детските му години.
Израснал в голямо семейство, но не получил достатъчно любов и обгрижване. Още в тийнейджърски възраст сексуално е малтретиран, което трайно е увредило самочувствието му и той е търсил утеха в пиене и лек живот по барове и заведения.
Срещата със Сейран  и съвместният живот с нея го приземяват постепенно и влюбването в нея изиграва повратна роля в живота му. Влиянието му от нея и всичко лошо което се случва на близките му го кара да обвини себе си за миналите грешки и за това, че не може да реши проблемите в семейството с които го натовари съдбата. Разговорите със Суна само ускориха неговото решение, че е недостоен и виновен за лошото състояние на семейството, виновен пред Сейран и единственото, което му остава е самоубийството.
Но съдбата обича смелите и решава, че има изход, макар и критичен от тази ситуация.
Не можеш да познаеш чувството за успех, ако не си преживял провал.
Не можеш да се възродиш отново, ако не си стигнал дъното... ❤️

# 634
Разговорите със Суна или нещо друго?

Добро утро Kissing Heart

# 635
Хелоу, мацки! 🫶

🧿🤍♾🪬🧄

# 636
Защо Есме трябва да губи бебето..
Щеше да е чудесно да има бебе в сериала,дори да не е на СейФер за момента.
Всички покрай бебето щяха да омекнат,Ферит щеше да гледа Сейран как се грижи за него и щеше да се надъха още повече за Бамби...

# 637
Аз също не искам Есме да губи бебето. Вярно,че тази бременност е безсмислена, но аз пък искам да видя как Кезъм ще се промени. Какво ще направи. Как ще отгледа това дете, особено, ако е момче. Да се види дали си е взел поуки от живота и дали наистина се е променил и то към по добро

# 638
Защо Есме трябва да губи бебето..
Щеше да е чудесно да има бебе в сериала,дори да не е на СейФер за момента.
Всички покрай бебето щяха да омекнат,Ферит щеше да гледа Сейран как се грижи за него и щеше да се надъха още повече за Бамби...

Здравейте!🙂

Ще го загуби, защото сценаристите не понасят някой в този сериал да е щастлив. 😵‍💫

# 639
Снимат в ялъто. Новия актьор е там. Явно ще бъде новия собственик 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 640
Здравейте.
Аз пък мисля,че отдавна трябваше да загуби бебето.Есме за мен е един от най-излишните персонажи в този сериал.Вечно мрънкаща,безполезна,глупава,какво ще го прави това бебе?Още един хрантутник на врата на Корхан ли,и още едно нещастно дете?
Ако някой трябва да има бебе,това са Сейфер,поне за мен.Беше поредната недомислица на сценаристите,забременяването на Есме...

# 641
Нещо не го схващам това със спирането на сериалите. Не за друго, а защото повтарят стария епизод. По-добре нищо да не дават. Иначе голяма трагедия 😭

Много кръвожадни сте станали. За какво да губи бебето?

# 642
Здравейте,
Честно казано ми стана интересно, защото мислех, че Кязъм е умрял или вече си има нова любов (майката на Пелин). Та се учудвам, че чак Есме е бременна. В този сериал всичко възможно се случва на всички останали персонажи, но не и на Сейфер. 🤣🤣🤣
Есме не съм я харесвала, една безгласна буква (първи сезон).

И това, че има трагедия в Турция, и това, че има тридневен траур е възможно да останем без фраг тази седмица. То ей къде е Петък.

# 643
Официално е обявен еднодневен траур за днес. Епизод вероятно ще има в такъв случай,   но относно фрага не знам как ще постъпят.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт