Отговори
# 75
Момичета,споко.Нищо не е имало.Такива сцени вече съм гледала в другия си любим сериал.Там нещата бяха даже по-зле.Даваха как вечерта гл.герой пие с бившата си и на сутринта се събуди гол до нея в леглото,а през това време жена му спеше на стола в полицейския участък,заради него,защото я бяха задържали за да и осигурят безопасност от безредиците в градчето.След това имаше изпитване на такава вина,че нещата бяха по страшни.Накрая даже имаше и раздяла.Но се оказа,че след като е заспал,бившата е платила на един от служителите в хотела за да го съблече и сложи в леглото.И на сутринта,щрак Марийке на портрет.

# 76
# 77
В последните кадри видяхте ли истинските чувства на тройката? Суна избяга в страни от Ферит, за да се скрие. Ферит и Сейран един към друг са хукнали. Сейран колко бързо е стигнала до Ферит. Но дали Ферит е видял това? Дано!

# 78
Утре със субките ще стане  ясно кой какво разбрал. Сега това е на първо четене , като в парламента. Утре ще е второто.

# 79
На мен серията ми хареса. Преди въздишката погледна невярващо обнадежден 🙂

# 80
Аз на второто четене няма да присъствам. От началото на сезона, не мога да си го причиня. Дано излезе различно от първото, ще чакам да прочета с нетърпение, има ли разлика.

# 81
Нищо ме е имало между ненормалната и Ферит! Той е заспал, тя го е целунала и другото са извратените и фантазии!
Тая противна физиономия, може ли да прояви емпатия? Не!

Може би разбра, че няма да стане нейната работа и реши да си признае! Гаднярка, завистлива

# 82
И не само въздъхна, но и пророни сълза след думите на тази мръсница. Толкова се е чувствал виновен пред Сейран. Угризението го промени и озлоби.

Свършиха ми лайковете, но всичко си е харесано. Вие си знаете.

# 83
Суна- Кязъм, алчна и перверзна.
Ще я изгонят.

# 84
MysteryG, благодаря за новата тема. Heart
На мен ми беше интересен епизода.Тежки сцени между Сейфер,но това,за което съм доволна е ,че Феро изпитва неистова вина.Великолепен беше Мерт в този епизод.Ифа като,че ли изпита възхищение към Сейран.Да видим до кога.Лъсна цялата подлост на Суна.След подслушания разговор и покникнаха криле и докато му се мазнеше и искаше да то впечатли с доверието,което му има ми идеше ,ако мога да я удуша.Феро как се светна и как я изхвърли като парцал.Във виденията му се потвърди,че е имало нещо,но пак не стана ясно какво.Суна нищо не потвърди,само се съгласи с него,че не е имало такава нощ.Драма,опера и балет ни чака.Показателно беше как бяха паднали.Поне Сейран разбра,надявам се заедно с нея и ние да разберем каква точно нощ са имали.Аз не мисля,че ще се събуждаме от кома.Чесно,нямам търпение за следващия епизод.

# 85
Сейранчето е простреляна в корема, за да изгуби бебето и Ферит напълно да превърти, и вече да започне да се лекува!

# 86
Привет.

Мерси за темата. Милия Феро, как всички жени само него го мамят и подлудяват.🙈🤣😁🤗 Жив да го ожалиш.

Този сезон  надмина очакванията ми за небивалици 💣💯💥

# 87
Тази снимка ми попадна, Суна не е баш в корема простреляна. Има ли по-добра?

А Ферит със сълзата има ли го на снимка вече?

# 88
И все пак, Сейран си е на ниво което пролича при съпричастността и към Ифакат и при конфликта с работниците. Дано продължи Ифа да поддържа Сейран и да и помага.

Ето я пълната картина от края.
https://x.com/i/status/1880352411082260749

# 89
Тази снимка ми попадна, Суна не е баш в корема простреляна. Има ли по-добра?

А Ферит със сълзата има ли го на снимка вече?

Отговарям ти направо тук на въпроса. Суна никак не я слуша главата, но и не ми се иска да я изкарат бременна от Ферит. Изкарах скрийншоти от видеото, където се вижда къде е простреляна.

Общи условия

Активация на акаунт