Отговори
# 30
Или е кома, или сценаристите са за разстрел. Не мога да повярвам как се ядосвам заради сериал.😂

# 31
Какъв беше този епизод 🤯 Финал ли написаха 🤣

# 32
Свърши ли епизода,аз нищо не разбрах..чак ми стана смешно накрая..Смъртоносно оръжие 9

# 33
Хайде пак чуденка, не може да са умрели.
Суна дали не е излъгала Ферит, че са прекарали нощта заедно, както Пелин.

# 34
Бирсен или някой друг да не е писал, че напускат?
Сейран поне чу.

# 35
Няма такива като нас мазохисти да гледат това

# 36
Сейран поне чу.

Какво чу?

# 37
Ххем е смешно ,хем е трагикомично.  Смешно казвам защото това се води раомантина драма ,не екшън. И застанали някви с автоматични и калашници и стрелят. Е накра си беше трагедията. Чакаме да разберем дали 92 епизод е нашата врата към събуждането🦄.
Мистери,блаходаря ти за новата тема 🤍

# 38
На фона на масовия разстрел накрая добрата новина е, че май нищо не е имало в онази нощ. Но надминаха всичките ни очаквания. Чудехме се кого ще ранят - Сейран, Суна или Ферит, а пък те взеха, че избиха всички за по-сигурно. Трупове на купове!

# 39
Аз съм доволна , че Сейран най-накрая разбра за  "преживяното".  Тримата ще оцелеят , но очаквам скок във времето.

# 40
Оххх, беее!
Олекна ми! Феро не трябва да пие никога!
Лъхала го е , че е имало нещо! Нали му каза , добре нищо ме се случи онази нощ! Тя е по-гадна и от скапаната риба! Ненормална гадина

# 41
Сейран поне чу.

Какво чу?

Че двамата са имали вечер.
Хм, сигурно ли е, че е лъгала, или му каза така, да го успокои, че го видя, че ще се хвърля в морето.

# 42
По реакцията на Ферит, май Суна призна, че нищо не е станало. Ферит чак притвори ощи от облекчение. Тя явно го е лъгала. Тя разбра, че той иска да се самоубие. Сейран и тя разбра защо Ферит се държи така. Но тая стрелба....Но спокойно, тук всички възкръсват.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 22:45 от ani.zaiche

# 43
Излъгала ли го е тая нещастница?😠

# 44
Баси якото ,хахаха .

Общи условия

Активация на акаунт