Отговори
# 45
Най-тъжното е, че не предизвикват вече никаква емоция у мен. Не се ядосвам, не пророних сълза, както този със сойлерите писа. Единствено се надявам просто сценаристи, продуценти или тези, които правят този сценарий, да кажат с две думи защо по дяволите гледаме последните три епизода. Е, в този поне имаше 3 силни минути за съвместна работа на АфРам. Браво и на Мерт. 🌹🐑🧿

# 46
Излъгала ли го е тая нещастница?😠

Най-вероятно.

# 47
Оххх, беее!
Олекна ми! Феро не трябва да пие никога!
Лъхала го е , че е имало нещо! Нали му каза , добре нищо ме се случи онази нощ! Тя е по-гадна и от скапаната риба! Ненормална гадина

И аз го чух това, но не можа някак да ме убеди 🤷🏻♀ Прозвуча ми все едно му го каза, за да не скочи в морето.

# 48
Сейран е улучена в корема. Дано се разбере, че е бременна, но това което чу ще я разстрои много.
Суна е най гадна от всичките му жени на Ферит.

# 49
Според мен не го е излъгала. Тя просто се съгласи с него , че уж нищо не е имало , защото го видя че изперка тотално. Нито той  ,нито тя бяха чак толкова пияни когато Сейран ги намери.

# 50
Мистери, Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Няма да умрат, само са ранени. Нали знаете, че съседската медицина вади умрелите от гроба, та камо ли няма да съживи ранените. Извинявам се за черния хумор.
Суна излезе голяма мръсница. Тя е манипулирала Ферит с това, че са имали нещо и го правеше виновен, по-точно
отговорен за онази нощ и искаше от негова страна взаимност, но не , получаваше и още повече се напъсваше да го има и да отдели от Сейран.  Голяма сестра, няма що. Подслушвайки спора между Сейфер  беше някак доволна.
После веднага отиде да спасява Ферит от Абидин, който я предупреди да се пази. Голяма мръсница, без извинение.
Доволна съм, че Сейран чу за какво иде реч. После, след като оздравеят ще има драми между сестрите.

# 51
Това е😩

# 52
Емрулах излезе от дупката, в която се беше скрил.

https://x.com/eModitor/status/1880354022743474462?t=Ej_v1qLp7x4VFyrKx-xXTA&s=19

# 53
Мда, подслушаният разговор, че Ферит не иска деца, сякаш й даде крила. После какви очи му правеше.

# 54
Ако иска да си изкопае нова и да се скрие в нея.

# 55
Момичета, на мен ми хареса края поради дее причини.

1. Суна призна, че нищо не е имало между тях и Сейран чу и разбра защо Ферит се държи така и най-накрая разбра какво зло е сестра ѝ.

2. Ферит и Сейран бяха паднали един до друг, а Суна сама и надалеч от тях, което само по себе си показва за кого наистина го е грижа Ферит и коя сестра се е втурнал да спасява. Показателно е,че Суна винаги ще си остане сама, заради своята обсесия.

Мисля,че от тук започва лечението на Суна и отдръпването ѝ от семейството.

# 56
Мда, подслушаният разговор, че Ферит не иска деца, сякаш й даде крила. После какви очи му правеше.

И мен това ме потресе, доволната й физиономия. 🤮

# 57
Ще я влачим още тази гадна сестра в сериала.
Хареса ми как Ферият я изхвърли от стаята. А, тя дойде с широка усмивка при него, след като подслуша какво каза на Сейран.
Що за сестра е Суна, змия.

# 58
След скандала със Сейран Суна му каза  : Казваш че се забравил , ама и ти не си ! Всички виждат , че не си на себе си. И тогава той я избута от стаята. Баш си е имало кекс , ама той много се самобичува , за разлика от нея. Тя си е представяла че ще зареже Сейро и ще бъде с нея.

# 59
От дадения линк, това, дето Емрулах е споделил, с преводача излиза, че Суна се съгласява с Ферит, че такава вечер не е имало.
Аз си мисля, че е само, за да го успокои. Той й каза същото и като я вкара в стаята си.

Общи условия

Активация на акаунт