Отговори
# 360
Афра толкова много стана женствена. Във Фазилет като участва ,беше момиче. Сладурка. А сега е дама,пу,пу,пу.  Но нормално ,расте момичето. Много си ми хареса снощи. Но на наградите на GQ…за мен там обра овациите.

# 361

Може би ще снимат в болницата, може Афра да се е върнала

# 362
  • София
Нашето "притеснено" Афи 🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

От вчера се чудя нещо. Защо Ферит е облечен в зелено накрая, нали много внимателно подбират цветовете. Не помня да е бил облечен в този цвят, поне не скоро.

# 363
Нашето "притеснено" Афи 🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

От вчера се чудя нещо. Защо Ферит е облечен в зелено накрая, нали много внимателно подбират цветовете. Не помня да е бил облечен в този цвят, поне не скоро.

"Зеленият цвят се счита за неутрален цвят и има голяма връзка с природата, екологията и баланса. Това е цветът, който инстинктивно търсим, когато сме тъжни или депресирани, защото създава  чувство за комфорт и мир.

Думата „зелено“ произлиза от латински и означава „енергични, живи, млади“. Интерпретира се с усещането за отпускане, стабилност и свежест. Носи спокойствие и хармонични усещания на онези, които го съзерцават. Зеленото винаги е било и ще бъде свързвано с природата, плодородието, живота и доброто здраве."

# 364
  • София
В сериала зеленото е цветът на Сейран

Сет в болница, имаме потвърждение, Гюлчин явно е там

# 365
Хайде дано вече обявят очакването на Бамбито. 😜

# 366
В сериала зеленото е цветът на Сейран

Сет в болница, имаме потвърждение, Гюлчин явно е там

Това не е ли Мерт

# 367
Добро утро на всички! Пожелавам една спокойна неделя Simple Smile
Афра за разкош

# 368
Една клюка от комшиите. Известното семейство Сабанджъ се сдоби с нов член,  след като ДНК тест е потвърдил, че Хаджъ Сабанджъ е баща на 4 годишно момченце. Въпросният хубавец е женен от 3 години, но връзката със съпругата му е от доста по-дълго време. Феро не е единственото "златно момче", което се занимава с ДНК тестове, ама нашия извади повече късмет от този Хаджъ.😄

# 369
  • Яко в Матрицата...
“Дупе да му е яко” на Хаджъ Сабанджъ… 😆

ПП Ханде Е да внимава, че нейният Сабанджъ е още по-голям чапкънин…

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 11:52 от Reni 🧿

# 370
  • София
Афито директно от самолета на сета

# 371
  • Яко в Матрицата...
Афито директно от самолета на сета

Тъкмо се бях притеснила защо така набързо си е тръгнала от събитието, милата. То било заради сета… 🤣

# 372
Скрит текст:

# 373
Ева, никой не говори за голям бюст, а за нормален и стегнат такъв. А не да си дъска и да се разголиш, то какво показваш в случая?
Сега като се вгледам в роклята, десена е като на баба ми роклите от едно време. Не ми харесва и това е. Мое мнение. Млада жена можеше да я облекат по-добре.

# 374
Не знам за вас, ама на мен Афра изобщо не ми изглежда като дъска. 😁

Общи условия

Активация на акаунт