Отговори
# 465
В сезон 3 всички (герои, сценаристи и фенове) са болни от всеобхващата лудост Ковид ЛУД 22-25. Диагнозата е поставена Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 01:41 от ani.zaiche

# 466
Квото ще да е, видяхме хобитата на всички 😂

# 467
Отговора на много въпроси 😁
https://vm.tiktok.com/ZNeEdKCto/

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 06:37 от dudi20

# 468
Добро утро, момичета! Пожелавам една успешна седмица!

# 469

Колаж ли е това? Мислех, че Мерт е на сета и не е поканен за тези награди?
Ако е истина, то много странно са застанали, все едно са непознати и са само колеги 🤷♀

# 470

Колаж ли е това? Мислех, че Мерт е на сета и не е поканен за тези награди?
Ако е истина, то много странно са застанали, все едно са непознати и са само колеги 🤷♀

Колаж е

# 471
Здравейте,момичета……Мистери, благодаря за темата 🤗
Афра е уникална с този тоалет!🔥😍
Показа Младост,красота,смелост и другите ми изглеждаха,като изкарани от нафталина….Браво!
Не съм гледала още последната серия,но ви чета и стигам до извода,че трябва да я гледам😅🫣Но, не ми се гледа Суна…..Оказва се най-голямото зло….След толкова предателства как се оправят нещата?!…..Ами не се оправят…..

# 472
Здравейте, слдурки! 🫶
Афито увеличи последователите си в инстаграм! 🧿

# 473
Здравейте !  Пожелавам ви една чудесна седмица !
След събитието в събота , изобщо не ми се пише за сериала. Въпреки това чакам фраг , когато и да е .
Много критики четох за роклята на  Афра, но никой не е писал каква символика има в нея.  Едната половина покрита , от глава до пети , но другата свободна , разкрепостена.  Това за мен е жест и към домакините на събитието  и към гостите от така наречения запад.  С една дума - жена на два свята. Много, много смелост има в това.Да не говорим за маргаритките в пустинята. Няма случайни неща , няма гаф в стайлинга , всичко  е мислено и премислено.
Това е моето  мнение. Не искам да влизам в спор. Просто го споделям.

# 474
Здравейте и от мен, скоро не се бях включвала. Филмът е пълна боза....
На този етап аз си пожелавам завръщането на Кая. Ферит има нужда от някой който да е на негова страна, а Суна от спасител. Кая не случайно и каза, че тя сама ще разбере, че той е единственният правилен избор.  Абидин никога не е обичал  Суна по начина по  който Ферит е обичал Сейран. Да се откажеш от себе си за другия.... Аби винаги е искал нещо от Суна , но какво и даде в замяна?

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 11:09 от Ela1

# 475
Да, има наистина символика в роклята на Афра. Жена на два свята или два свята в една жена! Това изглежда е  посланието и то във време, когато на мода пак излезе разделението, което доникъде няма да ни доведе. Браво за това и за избора на носител на това послание! Едва ли можеше да се намери по-подходящ от звездата в сериал, правен на границата между двата свята и гледан в 140 страни!

# 476
Не знам как ще реабилитират Абидин след последната сцена. Дори не разбрах защо му съсипаха така образа. На един човек разчиташе Ферит и той се обърна срещу него 🤦
Обаче ме кефи как Феро за трети път го простреляха. До края на сериала ще е станал на решето вече.

# 477
Здравейте, момичета!🙂

И днес имат сет в болницата. Съмнявам се днес да има фраг, защото нали вече го пускат по време на новия сериал, че белким привлекат още зрители, които чакат фрага.

# 478

Попаднах на това мнение в интернет и съм съгласна с него. Само ми липсва Абидин как ще бъде наказан.
За Ферит пише,че е наказан, заради вината, която носи. Че се чувства виновен за всичко. Също така и заради държанието си към Сейран.
Сейран пък е наказана, защото се опитва да спаси и закриля всички, докато крие своята болка и проблеми.
Суна е наказана, заради своите манипулации и неразрешените й проблеми.
Сега като се замисля тази Суна не е чак толкова луда и болна както беше във втори сезон. Сега много повече обмисля действията си, държи се и надменно и арогантно. Значи все пак е с всичкия си Simple Smile
За Абидин според мен е наказан за това, че се довери на непознати хора и не можа да сложи под контрол емоциите си, обърна се срещу най-близките си хора.

# 479
Здравейте, момичета!🙂

И днес имат сет в болницата. Съмнявам се днес да има фраг, защото нали вече го пускат по време на новия сериал, че белким привлекат още зрители, които чакат фрага.
Вчера в Инстаграм един от профилите беше писал, че днес и утре се очаква да продължат да снимат в болницата, защото не са успели да снимат много. Фраг и аз не очаквам днес. Няма да се изненадам, ако отново пуснат един в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт