Отговори
# 450
Афи/Сейран/ пак ли е със скъсена коса????!!!!Или не виждам добре,хем лупата изрових.

Не, мисля че просто е под халата

# 451
И е на крака. Значи стари сцени снимат. Нали Ферит бил с летни дрехи. Може пък вече да ни дадат отговори за ония две години.
Или, не е за вярване, че ще го напиша точно аз, някой ще се събуди от кома....
Как би изглеждал емотикон за кома? Бел сподели спойлер, съдържащ емотикони, но аз разчитам много малко.
Аз продължавам да съм скептична към теорията за комата, макар да изглежда все по- симпатична и привлекателна.
P.S.Нинка, мисля, че това е извън кадър, затова е на крака, т.е. това е Афра, не Сейран. Simple Smile

# 452
  • София
Разбирам, че всеки има различен критерий за "невинен". За мен Ферит ще е невинен, ако е нямало нито една целувка и влажен поглед към Суна. Ако е имало, оттам нататък се определя само степента му на виновност.

Моят критерий е същият.

# 453
И е на крака. Значи стари сцени снимат. Нали Ферит бил с летни дрехи. Може пък вече да ни дадат отговори за ония две години.
Или, не е за вярване, че ще го напиша точно аз, някой ще се събуди от кома....
Как би изглеждал емотикон за кома? Бел сподели спойлер, съдържащ емотикони, но аз разчитам много малко.
Аз продължавам да съм скептична към теорията за комата, макар да изглежда все по- симпатична и привлекателна.
P.S.Нинка, мисля, че това е извън кадър, затова е на крака, т.е. това е Афра, не Сейран. Simple Smile

Афра е с халат

# 454
Косата и високите обувки, ботуши ли е, ме навеждат на мисълта, че не снимат Сейран в операционната. Може и да е така, не споря.
Фи, и аз не вярвах в комата, даже ми беше смешно, но то не остана изход от тази ситуация... гърмяха ги с автомат, направиха на решето фасадата, как иначе ще ги спасят?

# 455
  • София
Дали не снимат пристигането в болницата, тогава трябва да са с дрехите от края на серията. Не знам дали Сейран не беше с такива обувки и панталон.
Аз доколкото разбрах чакаха да се стъмни точно с тази цел.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:46 от MysteryG

# 456
Дали не снимат пристигането в болницата, тогава трябва да са с дрехите от края на серията. Не знам дали Сейран не беше с такива обувки и панталон.
Аз доколкото разбрах чакаха да се стръмни точно с тази цел.

Май обувките и бяха ниски

# 457
Ако някой се събужда от кома според мен Сейран трябва да е с дълга коса,а не с къса. В края на 2 сезон си беше с дълга коса. Ако снимат ретроспекция - нечий спомен и е свързан с болницата пак Сейран трябва да е с дълга коса. Това ни го показаха в началото на сезона. Та за мен няма логика да е с къса коса.
Според мен това е Афра и просто част от косата й е под халата.
За Мерт не знам с какви дрехи беше в края на 91 епизод,но гледах,че Ферит май е бил със зелена блуза. Та и това може да е просто Мерт между снимките с негови си дрехи, ако му е топло на човека Simple Smile
Все до петък ще видим какво ще излезе Wink

# 458
Емрулах промотира новия епизод на Истанбула с Hodri Meydan!😂😂😂 И го направиха сам да си говори! 😂😂😂
Защото оригиналът е един! 🤘

# 459
Сейран е с тъмни дрехи и Ферит със зелената блуза.
Ще извинявате, но се смях на това, ако Суна умре, Фуат нямало да има покой на оня свят.

# 460
Знаете ли, за мен най-лош този сезон е Абидин. Сега ще кажа защо. Първо тръгна да търси отмъщение без да е проверил нещата, довери се на този и онзи,но не и на най-близките си. Така и не разбрахме какво е станало през тези две години,но Абидин вече не е никакъв на Ферит. А ужким му беше като брат. Ферит първи му подаде ръка да му помогне и го прие в имението,във фирмата,в семейството. Абидин с лека ръка захвърли всичко това и се довери на хора, които не познава. От части за това според мен има вина Суна. Тя за мен е на второ място най-лош герой този сезон. За пореден път се убеждавам, че тя си прави някакви планове за живота и като не тръгнат нещата по нейния начин, както тя е искала, започва да обвинява съдбата и другите. Още при първият по-сериозен скандал,ако си спомняте тя веднага поиска развод на Абидин. Сега направи същото. Но вече разбра, че й се разваля плана за живота, нещата тотално са се объркали и за бонус и откачи. Почвам да се чудя и дали Суна въобще обича Абидин? Говоря към този момент и сезон 3. Аз не вярвам. Ако беше сезон 1 да, но сега не.
На трето място ми е Ферит. Не мога да кажа, че е лош. Просто от самото начало действията и взетите решения са му тотално грешни. Което го доведе до лудостта му. Дълго подтисканите му страхове излязоха наяве. Просто не харесвам държанието му този сезон до момента.
Сейран, въпреки грешките, които направи, за мен е най-силният и все още чист герой. Не се оплаши да каже - сбърках. След това се изправи пред последствията и взе решение за себе си какво иска. Съответно се пребори за него и все още продължава да се бори - Ферит.
Искам да видя сега какво ще стане с тези хора. Как ще се изправят пред тежката истина - че са сбъркали за всичко.
Стана дълго, съжалявам, но ми дойде музата преди лягане Simple Smile

# 461
  • София
Емрулах промотира новия епизод на Истанбула с Hodri Meydan!😂😂😂 И го направиха сам да си говори! 😂😂😂
Защото оригиналът е един! 🤘

Този поне да хване да изтрие всичките си позорни коментари от 25-ти декември. Не, че не се пазят на скрийншотове, но поне да ги няма в профила му.

# 462
В Исляма зеленият цвят е този на познанието и символ на най-висши материални и духовни богатства, първото от които е семейството.

От психологична гледна точка то бележи функцията усещане (функцията на действителното), отношението между сънуващия и действителността...
Зеленото от символ на разума (зеленооката Минерва), се превръща през Средновековието в символ на безумието и знак на лудостта.
Зеленият цвят в повечето случаи е позитивен цвят, но някои негови оттенъци, могат да извикат отрицателни емоции, които навяват негативни асоциации...

# 463
Цитат
Фи, и аз не вярвах в комата, даже ми беше смешно, но то не остана изход от тази ситуация... гърмяха ги с автомат, направиха на решето фасадата, как иначе ще ги спасят?
Нинка, като се има предвид колко пъти ги гърмяха, изпадаха в безсъзнание по други причини до сега, комата няма да е една. Нещо като перманентно състояние ще вземе да се окаже. Или редуване на коми за заспиване, за събуждане...Grinning

# 464
Катя, тъкмо с една кома ще изтрият всички глупости, които сътвориха този сезон. Наистина, до сега не вярвах в кома, сън, видение, но то не остана друго. Плюс лудост на героите.

Общи условия

Активация на акаунт