Отговори
# 435
Ферит също не бил добре, чували се мъжки и женски гласове. Значи и двамата със Сейран са в лошо състояние, а за Суна никой не пита
Не ми се вярва Есме, Кязъм и леля Хатудж да не се интересуват за Суна. Може би тя е в стабилно състояние. Ponky сподели спойлер, че ще има две животозастрашаващи операции. Явно Ферит и Сейран ще бъдат оперирани и на ръба на оцеляването. Със сигурност ще е тежка серия.

Говорех че никой от феновете на сериала не пита за Суна 😅
JoyJoyJoy
Аз съм си в сериала. Wink

Иначе да, няма как Есме да не пита за дъщеря си, но щом викат името на Сейран, а пък Суна не означава че наистина тя не е толкова зле

# 436
Искам си ги обратно, усмихнати и много влюбени.

https://www.facebook.com/share/r/1Q14BksWco/

# 437
  • София
Изгледах последните сцени между Ферит и Суна с превод. Имам предвид в стаята и отвън преди стрелбата. Не разбирам как може толкова хора тук да продължават да мислят, че тези са спали заедно. Той Ферит още в стаята й казва, че нищо не се е случило(преживяло) и Суна започва да го извърта как се държал и разни такива. После отвън тя потвърждава думите му.
Че Ферит трябва да спре да пие е факт, явно има проблем с това.

# 438
  • Яко в Матрицата...
Суна се възползва от бялото петно в паметта на Феро и го притиска. А той понеже е в дупка заради случката с камъните, се вини за всичко, лош бил т.н. Дам, Феро не трябва да пие, ама откъде може да му хрумне, че Суна ще се възползва и ще го лъже, че са били заедно... Иначе щеше да се заключи Joy

# 439
Значи, ако продължават да променят сценария в движение, и да подменят събития, и фандомът ще откачи. То веднъж добре, два пъти ок, но постоянно да ни правят на глупави, не става. Баж си бяха спали Ферит и Суна, ама решиха да ни изкарат луди, че не сме разбрали, как видиш ли Суна си представила. Това не е категорично и е несериозно. Манипулация с цел подмяна на факти. Дразнят ме много тези сценаристи.
Ако не са спали заедно Ферит и Суна, защо дадоха тази посока на сценария? Като е нищо, да не бяха отивали натам, грешна посока. Каква цел и значение имаше това? Освен екранно време.

# 440
  • София
Значението на сцената беше скандал, тотално неуважение към феновете и желание да вдигнат рейтингите. Още след фрага се говореше, че това няма как да е реално. Но Онур живее в толкова измислен свят по отношение на собствения си сериал, че постигна обратното на това, което искаше.
Няма как да има двойка, ако имаше наистина нещо преживяно.

# 441
Мистери, напълно съм съгласна, но не мога да преглътна раздразнението, което Онур ми причинява

# 442
Скрит текст:

# 443
  • София
Мистери, напълно съм съгласна, но не мога да преглътна раздразнението, което Онур ми причинява

И аз, това което направиха, особено Емрулах, беше отвратително. Нито ще им последвам страниците отново, нито ще им харесам нещо. Друго не мога да направя.

# 444
Афито от сета в болницата!

# 445
Шантава работа, объркани сме като Ферит 😉
И тримата платиха за грешките си благодарение на техните семейства. Коментира се и самата сцена, само те тримата са на терасата, а близките им се крият вътре, но и те ще си платят.
Както писа Рени, вината му не е само спрямо Суна, видя другото си Аз, което години наред другите проектираха върху него.
Друго, което малко се коментира тук- Суна постоянно е в живота на Сейран, да, сестри са, но Суна знае повече неща споделени от Сейран, влиза излиза в/от стаята, нормално на Ферит да не му харесва и това ясно пролича в 69 еп.

# 446
Разбирам, че всеки има различен критерий за "невинен". За мен Ферит ще е невинен, ако е нямало нито една целувка и влажен поглед към Суна. Ако е имало, оттам нататък се определя само степента му на виновност.

# 447
Афи/Сейран/ пак ли е със скъсена коса????!!!!Или не виждам добре,хем лупата изрових.

# 448
Афито от сета в болницата!

И с къса коса.

# 449
И е на крака. Значи стари сцени снимат. Нали Ферит бил с летни дрехи. Може пък вече да ни дадат отговори за ония две години.
Или, не е за вярване, че ще го напиша точно аз, някой ще се събуди от кома....

Общи условия

Активация на акаунт