Гласувайте за име на моето бебче

• 2 395
  • 49
  •   1
Отговори
Моля гласувайте за име на моето бебче.
Преслава (?)
, Антония (Тони)
или Дария (Дари).

# 1
Гласувах за Антония. Преслава май е много модерно в момента. Дария има опасност да провокира подигравки в училище заради една дума, съдържаща една буква повече.

# 2
Гласувах за Преслава. Антония също ми харесва.

# 3
Моментално изключих Преслава. Между Антония и Дария избрах Дария.

# 4
Антония ми харесва най-много от трите, елегантно и женствено е, класическо, интернационално-какво повече да иска човек? Дария не е моето точно заради стомашните асоциации, също ми звучи доста грубо, предпочитам Дарина. Преслава е хубаво, но умалителното Преси не ми харесва особено. Изборът е Ваш в крайна сметка.

# 5
Дария за мен е ужасно, звучи ми като диария. Антония ит изброените

# 6
Гласувах за Антония.
На Преслава на галено Преси.

# 7
Аз гласувам за Антония. Някога в училище имахме Дария, но и викаха Диария🤷 Аз имената винаги гледам да не се римуват с нещо смешно, че децата стават много жестоки в пубертета.

# 8
Гласувах за Дария. Най-много ми харесва от трите. Ако децата искат да й се подиграват, винаги ще намерят начин.

# 9
Те винаги ще намерят начин, но в случая самото име просто така си звучи

# 10
Като пълно име най-много ми харесва Преслава, но ако се има предвид и галеното, то Антония би била по-добър избор.
Дария не знам изобщо как се хареса така масово...

# 11
Дария и Антония ми харесват еднакво, но гласувах за Дария. Успех с избора 🍀

# 12
Явно бъдещата майка не прави такава асоциация, щом името е сред избраните. Изобратателни са тези, които искат да ти се подиграват. Моето име не води до такива асоциации и все пак ми бяха измислили нещо неприятно. По-важното е родителите да научат детето как да се отстоява и да парира такива злобари, вместо със страх да избират името на дъщеря си.

# 13
И аз гласувах за Антония,защото ми харесва най-много. Пред Дария предпочитам Дарина или Дарена. На Преслава краткото е Преси, както и на Пресиана. Едно време имах другарче Пресианна(с това двойно "д"... Smirk). Както казва една от потребителките по-горе решението е Ваше.

# 14
  • Най-красивата страна
Гласувах за Антония-гръцко име ,означава ,,безценна,,
Класическо,интернационално,красиво,отдавна възприето у нас,не е прекалено често срещано.Харесвам и галените-Ани,Тони..
Преслава също ми харесва.
И Дария не е лошо.Но повече харесвам Дарина.

Общи условия

Активация на акаунт