Гласувайте за име на моето бебче

• 2 318
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • Банско
О Антония е изключително красиво!

# 31
Антония и от мен.

# 32
Антония.

# 33
Дария! И галените са хубави.

# 34
  • Пловдив
Антония.

# 35
Антония е страхотно име. Моята дъщеря се казва така. Казваме и Тони/много сладко звучи/

# 36
Благодаря ви за искрените мнения.

Имам едно питане, мислите ли ще е странно детето да е кръстено на бащата?

# 37
  • Бургас
Моят син е кръстен на баща си и изобщо не ми е странно. Харесва ми.

# 38

Да, странно е. За мен това си е даже леко нарцистично. А не стига, че бащата дава презимето и фамилията, първото име и то на него - тя тази майка изобщо отразява ли се?

# 39
  • София
Напоследък ми се струва, че става модерно децата да се кръщават на бащите си - на мен никак не ми допада. Дори бащата да носи най-любимото ми мъжко име, пак не бих кръстила детето със същото.

# 40
  • There I was on a July morning
Ако и двамата родители го искат, няма лошо. Но мисля, че поне трябва да се обръщат към тях с различни галени имена, защото иначе може да стане объркване. Имах колежка, на която синът и и мъжът и бяха с еднакви имена и като ми споменаваше за някой от тях, все се чудех за кого ми говори.

# 41
За странно - не е странно. Но на мен ми е изключително тъпо (с извинение). А пък ако и второто име е без наставка... Вече ми е топ комплексарско. Знам един Денислав Денислав (Иванов да кажем).

# 42
Не би трябвало да ви интересува толкова какво мислят останалите.
Аз например не понасям никакви кръщавания. Ни на дядо, ни на баба, още повече на някой от родителите. Ама това съм си аз и моите деца не са кръщавани на никого. За Вашите изборът е изцяло Ваш.

# 43
Не бих кръстила на бащата.

# 44
Аз не бих кръстила на баба или дядо. Накрая детето вземе та стане с някакво странно име. Но бих го кръстила с буквата на бащата или с моята. Въпреки, че имах голямо желание да взема буквата на мъжа си за първото дете, не се случи защото ме стигнахме до консенсус за име...

Общи условия

Активация на акаунт