Гласувайте за име на моето бебче

• 2 397
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Не бих кръщавала на бащата, особено пък ако детето е момиче ми е още по-анти. Имам приятелка, която беше женена за турчин и под натиск кръсти второто с турско име. Вече е разведена и съжалява за избора си.

# 46
И за мен честно казано е странно.Мама също е мислела в случай, че съм момче да съм татю младши. Smiley  Жената на братовчед ми се казва Диана. Откриха се на дърти години и след дълги опити преди година им се роди момиченце Диана като мама. Другият ми братовчед(брат на таткото на Диана Smiley ) отдавна си има син Диан. Та на мен много Дианено ми стана... Леля ми е на осемдесет и кусур и таман да помни по-лесно имената на внуците... Smiley

# 47
Не са свършили още хубавите мъжки и женски имена, та да се повтарят имената на родителите. Срещала съм деца, кръстени на бащите си и не мога да реша за себе си това проява на нарцисизъм ли е или пълна липса на въображение.

# 48
Не са свършили още хубавите мъжки и женски имена, та да се повтарят имената на родителите. Срещала съм деца, кръстени на бащите си и не мога да реша за себе си това проява на нарцисизъм ли е или пълна липса на въображение.

И двете

# 49
  • Под Сините камъни
За мен не е странно децата да се кръщават  на родителите. Дъщеря ми е кръстена на баща си, но само първата буквичка и тя много се гордее с това. Решението си беше изцяло мое, ММ не искаше да кръщаваме на неговите родители, аз казах че няма да е и на моите и ако е момиче ще е кръстена на него. Той много искаше момиченце, а преди 26г трудно се познаваше пола на бебето.
Имаме познат, който има два брака с по едно момче от всеки брак и двете момчета са Николай като него 🤣 Това вече и за мен е странно.
На много близко приятелско семейство момчето носи името на баща си дословно. Майката реши, че мъжа и най много заслужава това защото той се грижи за тях.

Общи условия

Активация на акаунт