Гласувайте за име на моето бебче

• 2 323
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Антония. Дария също му харесва.

# 16
Не харесвам нито Преслава, нито Дария, така че глас за Антония от мен.

# 17
  • Бургас
Антония е прекрасно име! За него гласувах.
Преслава е хубаво, но сигурно повечето хора ще я наричат Преси или Славче, което хич не ми харесва.
Дария..  абе не мога да го приема това име и се чудя как хората си кръщават децата с него.

# 18
Нито едно от тези. Много са ми втръснали,нищо не чувствам като ги изговоря.

# 19
Антония

# 20
  • на последния етаж
Антония.

# 21
И трите ми харесват, но гласувах за Антония.

Успех!

# 22
Антония, или даже Антоанета

# 23
Само като чуя Дария и се изприщвам.
Колебаех се между Преслава и Антония. Не са ми любими, но са хубави имена. Гласувах за Антония, защото не е чак толкова популярно в момента.

# 24
  • Пловдив
Антония от мен. Лично аз не разбирам защо трябва да има галено име. Даже съм поправяла хора, които измислят галени имена на децата ми. Особено крайна бях, когато името Симона го превръщаха в Мони. Опитаха и с малката ,но и там не им се получи. Избрала съм определени имена, защото ми харесват. Ако галеното ми харесва,просто щях така да ги запиша.

# 25
Галените имена са нормални, така се изразява близост.

# 26
  • Телиш/Плевен
Преслава ми харесва най-много.

# 27
  • София
Ако сред имената беше Дара, а не Дария, бих гласувала веднага за него. От вариантите в анкетата избрах Антония - хубаво значение, в женски вариант вече ми се струва рядко срещано сред новородените (поне около мен има бебета Антон, но не и бебета Антония), харесвам името и във варианта Антоанета, допадат ми галените Тони и Ани, може накратко и Ния да стане, което ми е много любимо име. При Преслава не ми харесва стандартното галено Преси.

# 28
Антония. Много лесен и безкомпромисен избор, защото Антония ми харесва много, а останалите - никак.

# 29
  • There I was on a July morning
Антония ми харесва най-много.

Общи условия

Активация на акаунт