Отговори
# 480
В Испания продължават да жънат успех.

# 481
В Испания продължават да жънат успех.

Дано не купят сезон 2 и най-вече сезон 3.

# 482
# 483
Здравейте !  Пожелавам ви една чудесна седмица !
След събитието в събота , изобщо не ми се пише за сериала. Въпреки това чакам фраг , когато и да е .
Много критики четох за роклята на  Афра, но никой не е писал каква символика има в нея.  Едната половина покрита , от глава до пети , но другата свободна , разкрепостена.  Това за мен е жест и към домакините на събитието  и към гостите от така наречения запад.  С една дума - жена на два свята. Много, много смелост има в това.Да не говорим за маргаритките в пустинята. Няма случайни неща , няма гаф в стайлинга , всичко  е мислено и премислено.
Това е моето  мнение. Не искам да влизам в спор. Просто го споделям.

Ками Hands Clap Hug
Отива му на едно ново поколение да носи това послание - да свързва два свята в уникално произведение на изкуството. Между другото, сега се сещам за едно есе на Орхан Памук, който заявяваше същото послание на турската интелигенция.

# 484
Какво е писал Онур Акай за Рамо,че пак са писали глупости на Афра,някой знае ли? Не се спират някои хора,едно и също,през седмица..

# 485
Какво е писал Онур Акай за Рамо,че пак са писали глупости на Афра,някой знае ли? Не се спират някои хора,едно и също,през седмица..

Аз не съм чела. Да не говориш за другия Онур репортера от tv100, днес видях че на някакво събитие е питал актрисата която играеше майката на Синан дали Мерт не я бил карал да чака на снимачната площадка или нещо такова, това видях че коментират някои

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 13:57 от anabeell

# 486
Онур не е качвал нищо ново за АфРам.

# 487

И аз видях,че не е качвал.Явно за другия Онур пишат.Пак глупост до глупост..била скъсала с него,принтера песни и пеел,връщала се при него и т.н.

# 488

И аз видях,че не е качвал.Явно за другия Онур пишат.Пак глупост до глупост..била скъсала с него,принтера песни и пеел,връщала се при него и т.н.

Пак са сънували. 😄

# 489

Да същото четох и аз, едва ли не Афра е казала на Онур да зададе този въпрос на актрисата, защото са скарани и тя искала да го злепостави. Пък била коментирала това с панталоните, защото била скъсала с Мерт и давала знаци, била много активна в социалните мрежи и други небивалици.  Не знам тези хора как си мислят че Афра ще се върне при онзи човек, който я обиди и я нарече к***а пред цяла Турция, ясно е че прави всичко за взаимодействие видя че Афра отиде на наградите и си избива комплексите като пуска някакви песнички на сторита

# 490
Тя Афра не може да ги гледа тия от tv100 ще ги търси да им казва кой какво да питат. 😂 Какви панталони е коментирала?😃

# 491
Лилия, тези от Париж 😄

# 492
Тя Афра не може да ги гледа тия от tv100 ще ги търси да им казва кой какво да питат. 😂 Какви панталони е коментирала?😃

Е защото уж е позната с Онур, иначе нали приятелката и Йешим качи видео от миналата година, когато бяха в Париж и там Афра беше с панталони с разбити сърца и беше написала тъжни панталони за тъжни момичета и от там също започнаха коментари че са разделени и тя давала намеци

# 493
Лилия, нейните си розови панталони на сърца. То човек да не напише коментар Grinning

От сета

Абидин с какви очи ще ходи в болницата?

# 494
Благодаря за отговора. 😃 И как от панталони на сърца стигнаха до събиране с принтера ми е непонятно. 🤣🤣🤣 Големи са хухавели тия.😜

Общи условия

Активация на акаунт