Звездни компромати - 11 част!!!

• 18 113
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Сър Елтън Джон   
Анна Никол Смит
Виктория Б … 82;ъм, пак тя, и пак, и пааакпак Виктория, и пак, пак

# 181
# 182
# 183
Сашка е просто не кошмар, не драма а ТРАГЕДИЯ...Особено в розовото костюмче...Само ластичката и забележете...И в устата не са мо прилича ами се и гримира като клоун  Clown smile_clown tongue

# 184
На Нети и се вижда ограничителя на чорапогащника, стои все едно не се е епилирала.

А на Сашка евала за непукизма, за гърнето зад дивана, за мръсния килим и разхвърляните играчки, а тази култова автобиография оставям без коментар Simple Smile)))))))

http://sashka-folk.hit.bg/biografiq.htm

# 185
# 186
Къде пък видяхте, че килимът на Сашка е мръсенShocked  Rolling Eyes Аз лично не видях такова нещо. Видах само една жена, която е олицетворение на кича. Горката  Confused

# 187
  • DE
Оле мале, автобиографията й е потресаваща, разчувствах се  Laughing

А и честно да ви кажа, след като хвърлих един поглед на сайта се успокоих за бъдещето на темата за БисИрите, има матРиал за поне 3-4 страници, ужас!!! #Crazy

# 188
Къде пък видяхте, че килимът на Сашка е мръсенShocked  Rolling Eyes Аз лично не видях такова нещо. Видах само една жена, която е олицетворение на кича. Горката  Confused

да, наистина, къде го видях?  Thinking

# 189
# 190
Килимчето е страхотно- чеиз от баба!
И мен ме впечатли гърненцето до главата й. Confused

# 191
Килимчето е страхотно- чеиз от баба!
И мен ме впечатли гърненцето до главата й. Confused
Е аз пък не го видях това гърненце. Явно не съм така наблюдателна.

# 192
  • O.A.E./ Пазарджик
килима, ако е по-дебел се получават различни нюанси Peace така изглежда и нашия, не е задължително да е мръсен...

# 193
# 194
Всички са минали през фотошопа  Rolling Eyes Поне така ми се вижда  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт