📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 367
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • В морето
Нова кутийка и от GoodBox, супер дизайн и от тях! Поздравления!

🌸 Кутията за АПРИЛ е тук – изпълнена с пролетно вдъхновение и бюти изненади! 💐 Тя е създадена, за да внесе свежест и сияние в твоята бюти рутина.
Какво те очаква в кутията:
🤩 Автобронзиращ продукт за лице от водещ световен бранд!
🤩 Нов продукт от Warda.
🤩 Грижа с морски колаген и сквалан.
🤩 Huygens – за първи път в кутията!
…и още изненади, които ще направят твоя април още по-специален!
Подбрали сме общо 6️⃣ козметични продукт + 1️⃣ вкусотийка, на обща стойност над 330 лева, твои за 37.99 лв.

# 286
Колажена сте ги хвалили тук в темата и ще чакам с интерес да разкрият продуктите. Дано има нещо за тяло - душ гел,лосион, боди масло.. ако въобще предлагат такъв тип продукти.

# 287
Оф много мразя като пъхат автобронзанти
Не знам някой въобщв ползва ли такива Grinning

Е сигурно си имат почитатели

# 288
Автобронзиращи капки на Huygens имаше в друга кутия преди няколко месеца. 
Оф много мразя като пъхат автобронзанти
Не знам някой въобщв ползва ли такива Grinning

Е сигурно си имат почитатели

# 289

Пълен ми е шкафът с козметика, но не се стърпях 🌞

# 290
  • Sofia
Гледах сайта на колагена - как е възможно да имат 200 продукта! Струва ми се козметика на конвейер и мисля да пропусна.

# 291
Поръчах две кутии. Една за мен и една за подарък.
Не мисля,че съм ползвала тяхните продукти и с удоволствие ще ги тествам. Не очаквам Уау,но и не мисля,че ще ме разочароват.

# 292
  • Варна
И аз поръчах. Напоследък само тематични кутии поръчвам.

# 293
Не са ми вълнуващи последно обявените кутии, но видяхте ли, какво обявиха Pick N Dazzle? Това определено ме интригува.

# 294

Пълен ми е шкафът с козметика, но не се стърпях 🌞
За пореден път съм бетон, пълна съм с козметика, която предпочитам да не залежава пред тази, дано има попадения все пак от тях!

# 295
Пас за колагена и от мен! Опитвам се да разбера сериите им и да се ориентирам за правилните продукти за мен, но е ужасно объркващо! Хем са различни, хем всички изглеждат еднакви!  Крема с цвят ми е интересен, но очаквам скоро от Dr. Derm да обявят техния. От седмица постват за него и исках да видя за какво иде реч.

# 296
Пас за колагена и от мен! Опитвам се да разбера сериите им и да се ориентирам за правилните продукти за мен, но е ужасно объркващо! Хем са различни, хем всички изглеждат еднакви!  Крема с цвят ми е интересен, но очаквам скоро от Dr. Derm да обявят техния. От седмица постват за него и исках да видя за какво иде реч.

И аз така.
Dr.Derm днес трябва да разкрият новия продукт.

Между другото - Митомо имат 30 % намаление на сайта си + още 10% отстъпка с код BDAY (днес и утре).

PS: Показаха го Dr.Derm - адаптивен BB+CC крем за лице със SPF50 Heart

Обаче, виждам дразнещи съставки, а упоменатите полезни, след анализ в Inci decoder, са едва няколко. А универсалният тон, сливащ се с всеки тен, винаги ме е притеснявал и най -често или жълтее/ оранжевее на кожата ми, или впоследствие оксидира и пак се получава такъв нежелан подтон...

Но пък на Dr Derm им вярвам...
Има таен промо код за имейл абонати - 10 % отстъпка с BB10

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 10:30 от Cassius

# 297
ЕЕЕ Cassius! Благодаря за кода. Поръчан. Уникален изглежда! Ще се опитам да снимам как изглежда. Доста добре ми изглежда на мен.

# 298
  • Пловдив

Любопитна съм му, ще чакам мнение, като започнете да го ползвате.

# 299
Колагане изкупени за по-малко от 48 часа. Open Mouth
Добре,че не се размотавах.Ще ми е любопитно да ги тествам.

Общи условия

Активация на акаунт