📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 54 099
  • 690
  •   4
Отговори
  • USA

✨Тук споделяме информацията за абонаментни кутии в България.✨
В последните години, абонаментните кутии натрупаха популярност и се появяват все повече и повече такива, включително и у нас. Тяхната идея е всеки месец да получавате кутия, продуктите в която, да са изненада. Съдържанието на кутиите може да е разнообразно - гримове и козметика, хранителни продукти и напитки, книги и книжни артикули, лайфстайл кутии, здравословни кутии, насочени към деца или към домашни любимци и др.

Повече информация за актуалните кутии и сайтове за поръчка:

Кутии за красота:
BelleBox
Pick N Dazzle
You are worth it
LaDy box
Pretty box
Hey Bea Box
My K Beauty box
Amorebox

Лайфстайл/здравословни кутии/Храни и напитки:
Good Box
Кибрит
bgbox

Кутии за книги:
ottercrate
charlywilde
Bookdigger.bg

Кутии за деца/бебета:
Mamma Box

Предишнa темa3️⃣1️⃣: https://www.bg-mamma.com/?topic=1685551     

# 1
Благодаря за новата темичка! Аз най-вече Кибрит получавам и тук-там си взима самосиндикални кутии от Charly Wilde. Последната кутия на Кибрит обаче ме изненада - на Миланеси продуктите са мостри. То не че в повечето им кутии не е така (според мен,лично, си слагат мострени продукти), но имах предно издание с Миланеси и си бяха в цяла разфасофка..

# 2
Тези от yenges ми изкачат отвсякъде, близначки ли са рекламните лица, един и същ хирург ли споделят, те ли са производителите, нищо не е разбира, но и от толкова реклама не разбрах идеята и съставките им, не съм впечатлена засега. За цената си трябва да имат стабилна заявка, малко са ми като поредните инфлуенсърски козметики, за печелене на пари.

# 3
  • София/Севлиево
Аз скоро не съм купувала кутии.Нищо не мога да си харесам...

# 4
Ето какво пише на сайта на Кибрит за Февруари:

# 5
  • USA
Нова марка,забъркана в китайските гаражи и промотирана като европейска в сайтове без конкретно инфо и адрес на лаборатория/бизнес.Защо не?!

Миналата година по това време избирах кутии,сега нищо ама нищо не буди у мен интерес.
Искам кутия с Еолиа,Корес,Апивита..нещо такова ми се купува.

# 6
  • Варна
Кутии не съм вземала повече от 2 години вече. Слад като направих алергия от крем на Монускин.
Сега си поръчах тази кутия, дано няма фалове.

# 7
От тая нова марка имам околоочен крем. Беше в лимитирано издание на Белбокс. За мен не става.

Цитат на: Adoralova 1054800869120link=topic=1732736.msg49186000#msg49186000 date=1737405064
Нова марка,забъркана в китайските гаражи и промотирана като европейска в сайтове без конкретно инфо и адрес на лаборатория/бизнес.Защо не?!

Миналата година по това време избирах кутии,сега нищо ама нищо не буди у мен интерес.
Искам кутия с Еолиа,Корес,Апивита..нещо такова ми се купува.

# 8
Цоп и аз в новата темичка!

Sibil, Cosmetics Bulgaria имаха едно есенно издание “От глава до пети”. Всички продукти бяха по-различни от стандартните. Виждам, че още е налично. Има био дезодорант, масло за нокти, кристали, крем за ходила, слънцезащита и околоочен. Аз всичко си ползвам, но и съм отявлен фен на българските продукти.   

Аз много искам някой хубав тоник за лице, пачове за очи, масажно олио с накаква функция също не бих отказала. Искам нещо за wellness, не само за бюти, но не знам точно какво. 😂. Като се замисля май имам неода просто от едно хубаво спа и някоя процедура.

Засега съм пас за yenges. Някой ден може би ще им дойде реда, но в момента ми се струват твърде измислени и те да обикалят бюти кутиите.

# 9
Аууу и аз от Монускин излязоха ми пъпки и ми се зачерви кожата, замина директно в кофата. Случвало се е да взимам и друг път кутия в която има техен продукт, но директно хвърлям. Това е единствения бранд от кутия, който ми е правил чак такива проблеми и никога няма да повторя да пробвам друг продукт.
Кутии не съм вземала повече от 2 години вече. Слад като направих алергия от крем на Монускин.
Сега си поръчах тази кутия, дано няма фалове.

# 10
  • Сливен
Здравейте,момичета.Основно ви чета,но сега имам нужда от помощ.Случайно някоя от вас да се сеща в кутия на кибрит от миналата година да е имало блендер за грим.Намерих си в къщи един без опаковка,без надпис на самата гъба,оказа се страхотен.Не мога да разбера на коя марка е,прехвърлих си всички всевъзможни покупки-мейкап,ДМ,дъглас от никъде не излезе.
Благодаря ,предварително.

# 11
Oesi, имате ли снимка на блендера?

# 12
  • София
belle box
💜 SNEAK PEEK 💜 През февруари в BelleBox ще откриеш 5+1 вълнуващи продукта на стойност 163 лв. 😍 Твои само за 27.99 лв. 🤩🥰💃🏼 През месеца на любовта бъди готова да се влюбиш в дълготрайното и силно пигментирано, полуматово червило Icon Semi Matte Refillable Lipstick от @fentybeauty на стойност 50 лв., готово да те впечатли с лека, кремообразна формула, неустоимо кадифено усещане и пленяващ цвят 👄 В допълнение към него получаваш и специален кейс от @fentybeauty на стойност 30 лв., който след това можеш да използваш отново (и отново, и отново, и отново…), като заменяш вече изразходеното червило с нов пълнител в някой от близо 20-те възможни нюанса 💄
Това супер специално издание ти поднася и луксозния, веган контуриращ стик от @mdbeautyskin на стойност 42 лв., който е не само лесен за нанасяне и блендиране, но и ще те поглези с лека, кремообразна текстура, универсален цвят и водоустойчива формула, подходяща да замести дори и сенките за очи 💖

#SpoilerAlert🚨 Освен червилото, кейса и контуриращия стик, февруарската BelleBox кутия крие и 👇

✨ нощна грижа за коса с подхранващо, изглаждащо и защитаващо действие

🌱 био продукт със само една съставка, но безброй ползи, сред които е и справянето с пигментни петна, дребни белези, фини линии и бръчки

🤩 подходяща за всеки тип кожа, интензивна грижа за лице с пептиди и хиалуронова киселина

Доставките стартират на 03.02. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през февруари 💝

# 13
Здравейте, последно купих на гуд бокс лятната серия заради Cocosolis-a, Преди съм поръчвала и от кибрит, които сега ме заитригуваха

# 14
  • Сливен
Oesi, имате ли снимка на блендера?
в къщи, е довечера ще го снимам

Общи условия

Активация на акаунт