📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Три цвята ще са червилата, можем да менкаме с някого ако не си нацелим подходящите за нас😂

belle box
💜 SNEAK PEEK 💜 През февруари в BelleBox ще откриеш 5+1 вълнуващи продукта на стойност 163 лв. 😍 Твои само за 27.99 лв. 🤩🥰💃🏼 През месеца на любовта бъди готова да се влюбиш в дълготрайното и силно пигментирано, полуматово червило Icon Semi Matte Refillable Lipstick от @fentybeauty на стойност 50 лв., готово да те впечатли с лека, кремообразна формула, неустоимо кадифено усещане и пленяващ цвят 👄 В допълнение към него получаваш и специален кейс от @fentybeauty на стойност 30 лв., който след това можеш да използваш отново (и отново, и отново, и отново…), като заменяш вече изразходеното червило с нов пълнител в някой от близо 20-те възможни нюанса 💄
Това супер специално издание ти поднася и луксозния, веган контуриращ стик от @mdbeautyskin на стойност 42 лв., който е не само лесен за нанасяне и блендиране, но и ще те поглези с лека, кремообразна текстура, универсален цвят и водоустойчива формула, подходяща да замести дори и сенките за очи 💖

#SpoilerAlert🚨 Освен червилото, кейса и контуриращия стик, февруарската BelleBox кутия крие и 👇

✨ нощна грижа за коса с подхранващо, изглаждащо и защитаващо действие

🌱 био продукт със само една съставка, но безброй ползи, сред които е и справянето с пигментни петна, дребни белези, фини линии и бръчки

🤩 подходяща за всеки тип кожа, интензивна грижа за лице с пептиди и хиалуронова киселина

Доставките стартират на 03.02. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през февруари 💝

# 16
Ето кои са и трите нюанса - май не са кафяви, като на снимката на Белбокс:

Във февруарските BelleBox кутии се крият общо ТРИ нюанса червила Icon Semi Matte Refillable Lipstick на FENTY BEAUTY by Rihanna 🤩

Това са 02 GRILL MAST’R, 06 SCHOLAR SISTA, 07 BALLIN’ BABE и са изключително близки 👄

Всяка Belle ще получи ЕДИН от трите нюанса на напълно СЛУЧАЕН принцип ✅

Дано ми се падне Ballin babe.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 12:15 от TheTechGirl

# 17
Ето кои са и трите нюанса - май не са кафяви, като на снимката на Белбокс:

Във февруарските BelleBox кутии се крият общо ТРИ нюанса червила Icon Semi Matte Refillable Lipstick на FENTY BEAUTY by Rihanna 🤩

Това са 02 GRILL MAST’R, 06 SCHOLAR SISTA, 07 BALLIN’ BABE и са изключително близки 👄

Всяка Belle ще получи ЕДИН от трите нюанса на напълно СЛУЧАЕН принцип ✅

Дано ми се падне Ballin babe.

Аз ги разгледах в сайта на fenty - не са кафеви баш и всичките са с червени подтонове, като 02 GRILL MAST’R си е направо тъмно червено. Аз се надявам да ми се падне 07 BALLIN’ BABE или 06 SCHOLAR SISTA.

# 18
Хайде, и Good box обявиха нещичко за Февруари:

"❤️ Good Box февруари вече е тук, вдъхновена от любовта, красотата и романтиката на месеца. Тя ще те изненада със 7️⃣  пълноразмерни козметични продукта на обща стойност над 400 лв. 🎀

💌 Какво те очаква в кутията?
✨ Продукт за коса от Sachajuan – грижа, която ще съживи косата ти.
🌿 Нова марка: Skin Sapiens – 100% натурална грижа, която дебютира в Good Box.
🌹 Аромат на черен шоколад и рози – неустоима комбинация, която ще поглези сетивата.
💛 Грижа с масло от шафран – лукс за кожата ти, който не може да бъде пропуснат.

🚚 Доставките започват още на 11.02!"

# 19
Харесвам продуктите на Sachajuan и ще помисля за GB. Вероятно обаче ще изчакам да разкрият продуктите.

# 20
Бел след такива 2 хубави кутии сега това....😑 Контур топъл цвят-категорично не за мен.... Червилото така първо за мен не е ок да са 3 различни цвята, но какво да се прави.... Казват, че са близки цветове, ами според мен не са никак близки особено 02 за мен е ужасен и точно заради вероятността да ми се падне този цвят прекратих абонамента. Прави ми впечатление, че винаги са топли нюанси на всички гримове оранжеви, кафяви, червени, а аз предпочитам студената гама. Другите два цвята на червилото също не ми допадат. ГБ много добре по описание Sachajuan любими просто😍 другите неща също са ми любопитни. Но нека видим какво ще разкрият.

# 21
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Харесвам продуктите на Sachajuan и ще помисля за GB. Вероятно обаче ще изчакам да разкрият продуктите.

На мен тази кутия нещо ми грабна интереса,но ще изчакам с разкритите продукти.
Ако е шампоан/маска за коса - вземам,ако е някакво спрейче - не.

# 22
Шоколада сигурно е на Роузис марк.

# 23
Това, или е един сапун с аромат на шоколад и рози, който съм виждала по кутии.

Шоколада сигурно е на Роузис марк.

# 24
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, благодаря за новата тема. Вчера попаднах на реклама за абонаментна кутия на издателство Ерове.
!!! МЕСЕЧНА КУТИЯ ЕРОВЕ ФЕВРУАРИ 2025 !!! КОЛИЧЕСТВАТА СА ОГРАНИЧЕНИ !!!
От издателство Ерове, имаме удоволствието да ви представим първата ни кутия за вас – ЧИТАТЕЛИТЕ! Всеки месец тя ще съдържа ЛИМИТИРАНО ИЗДАНИЕ на наша книга + АВТОГРАФ и специални ДОПЪЛНЕНИЯ, които няма да са налични за покупка на този етап, както и много други БРАНДИРАНИ АРТИКУЛИ, чрез които Ерове ще бъдат винаги с вас!
Кутията за ФЕВРУАРИ съдържа:
– издание на ВЪЛЧИ РАЗКАЗИ с лимитирана корица с крила и АВТОГРАФ от ВАСИЛ ПОПОВ + тематичен РАЗДЕЛИТЕЛ;
– памучна ТОРБА с дълги дръжки и цветна щампа РАЗКАЗИ ЗА ДЗВЕРОВЕ;
– издание на ПОД МАНАСТИРСКАТА ЛОЗА на Елин Пелин, сборник разкази, с визия от Виктория Видевска;
– издание на СТАРОПЛАНИНСКИ ЛЕГЕНДИ на Йордан Йовков, сборник разкази, с визия от Виктория Видевска;
– БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди.
ЦЕНА: 50 ЛЕВА
Линк за поръчки: https://erove.eu/monthly-box-february.html
!!! ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ !!! КУТИИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ НАЙ-КЪСНО ДО 10.02 !!!

# 25
  • На изток от Рая
Кутията на Ерове изглежда много интересна.
Бях прекратила всякакви абонаментни кутии, но за месец февруари се отчетох с две.
Едната е на белбокс, а другата е мистериозна кутия на Теодора Жулиенова. Дано да не ме разочароват Simple Smile

# 26
  • Видин
Здравейте! Записвам се в темата и отивам да видя тази кутия на Ерове! FlushedFlushed

# 27
И аз ще взема февруарската кутия на ББ заради червилото. Сега остава да се моля да ми се падне хубав цвят 😅

# 28
Тия цветове от белбокс как ги определиха като сходни?! Те са съвсем различни. Най вероятно повечето ще получат червеното, а другите 2 цвята сигурно ще са по-малко бройки. Дано не дойде червено Sad

# 29
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Забелязала съм,че в бюти кутии все идват цветове,които най-трудно се носят/продават.
Кафеникаво,вишнево..едни такива нестандартни и капризни.
Чакам спойлери за февруарската гуудбокс. Кога излизат?

Общи условия

Активация на акаунт