📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 8 647
  • 158
  •   1
Отговори
  • USA

✨Тук споделяме информацията за абонаментни кутии в България.✨
В последните години, абонаментните кутии натрупаха популярност и се появяват все повече и повече такива, включително и у нас. Тяхната идея е всеки месец да получавате кутия, продуктите в която, да са изненада. Съдържанието на кутиите може да е разнообразно - гримове и козметика, хранителни продукти и напитки, книги и книжни артикули, лайфстайл кутии, здравословни кутии, насочени към деца или към домашни любимци и др.

Повече информация за актуалните кутии и сайтове за поръчка:

Кутии за красота:
BelleBox
Pick N Dazzle
You are worth it
LaDy box
Pretty box
Hey Bea Box
My K Beauty box
Amorebox

Лайфстайл/здравословни кутии/Храни и напитки:
Good Box
Кибрит
bgbox

Кутии за книги:
ottercrate
charlywilde
Bookdigger.bg

Кутии за деца/бебета:
Mamma Box

📝Предишнa темa3️⃣2️⃣: https://www.bg-mamma.com/?topic=1732736       

# 1
  • В морето
За такава кутия и аз си мечтая в БГ с Rodial и ESPA.
Благодаря за новата тема!

# 2
Честита нова темичка.  🥰
И на мен постоянно ми излизат реклами на Cocosolis, но май ще се окажат леко прехвалени, като чета кочентарите.  Рекламите са им в повече просто.

# 3
Момичета да не забравяме, че има разлика от коса до коса и кожа. Моята коса е гъста и дълга. Не всички продукти са подходящи за мен. Основно слушам фризьора си и експериментирам понякога. Например еластисайзъра и се отразяваше добре, ама да седя 2 часа с мокра коса в нас е невъзможно и спрях да го ползвам. То къпането на коса е сложно вече 😀

Запис в темата и благодаря.

# 4
Покрай многото реклами на Cocosolis си накупих доста неща миналата година (слънцезащита, олиата за тен, продукти за коса, серията Skin), но да си призная не съм особено впечатлена. Изключително мазни са ми и бавно попиват, маслото за коса също не ми хареса- изкючително трудно се отмива от косата, от спрея не видях особен ефект....та те са от марките, които със сигурност няма да купя отново.

# 5
Да се запиша и аз и да благодаря за темата🙏🏻.

Относно коментираните теми последно:

Симбиозис и Авант вече ви казах, че изключително не ме привличат. Пробвала съм ги и не смятам, че са чак лоши, просто много, ама много ме дразни тази абсурдна заблуда с цени, защото все още има хора, които си мислят, че са направили сделката на живота си с тях. Това е. Просто “стават” (за мен). Дотам. Но има къде- къде по- стойностни, български ако щете, продукти и то на скандални цени.
Такива находки имам най- много от Бг Бокс, затова страшно ги харесвам. Продукти за по няколко лева, които на пръв поглед никого не впечатляват нито с опаковка, и най- вече с цена (ей тук е абсолютният парадокс и паралел с прехласнатите по гореспоменатите марки), работят страхотно, намират се лесно почти навсякъде и струват буквално няколко лева. Продукти за коса, кремове, лосиони, тонери, маски за ръце, коса, лице и дори мехлем за охлузвания са ми жестоки попадения, направо десятка откъм действие на скандална цена. По мое мнение голям минус е, че не влагат повече във визията, в опаковките като цяло. Аз като един абсолютен сноб на тази тема ( макар отлично да осъзнавам колко е глупаво това всъщност), не бих посегнала към повечето продукти, които ми станаха любимци от Бг Бокс например в магазина , просто няма да им обърна внимание, дори няма да ги забележа, камо ли да ме привлекат, а сега ги подновявам най- редовно. Затова в групата често правя пост от типа “ако сте забутали това някъде в дълбините на шкафа, пробвайте го, заслужава си!”
Д-р. Дерм също бяха дълго пренебрегвани от мен по този повод, а сега не оставам без няколко техни продукта в рутината.
За мен едни от най- смислените кутии в момента са Бг Бокс, You Are Worth It (винаги поне 90% от продуктите в кутиите използвам и често ги избирам и за подарък), Pick N Dazzle също имат страхотен избор в персоналните кутии, а и с тематичните се справят добре…
Кутиите на Козметикс България, особено пък напоследък, са абсолютни фаворити за мен- двете летни в комплект покриват всички летни нужди например. Наистина страхотни, непретенциозни, пълноценни- тях също често избирам за подарък.
Кибрит толкова отдавна не съм поръчвала, че вече забравих кога последно взех тяхна кутия. Изгубиха ме, а започнах с тях и имах особен сантимент. Но гръмките фрази, цени и опаковки взеха да отстъпват при мен пред съдържание и реален резултат.
БелБокс също взимам много рядко и то заради някой грим продукт. Обикновено това, заради което съм поръчала, си остава единственото, което ползвам от кутията.
Гууд Бокс ми бяха интересни, имаха все любопитни неразкрити продукти, но и те са по- скоро от типа на Кибрит.
Та така… сигурно пропускам нещо, но като цяло това са моите нагласи от доста дълго време насам.

# 6
Честно казано,  мен дори и супер "доказани" скъпи марки не са ми направили особено голяма разлика с кожата
Например Филорга и Ести Лаудър се оказаха ок, но толкова ок колкото и например Bioderma, та никога не бих платила толкова много за тях вече

Реших сега да дам шанс на кутията със Симбиозис, защото исках слънцезащитен стик (преди имах на Меди Пийл и ми беше тежък, та се надявам този да е по-лек)
И също почистващия стик и крема с вит ц ми се струват интересни, стига да не е тежък крема и да хидратира ме устройва Grinning

Иначе напълно вярно е че цените им са пълни глупости, съмнявам се вече някой да им вярва

# 7
Видях в пост на You are worth it, че останалите продукти в новата им кутия ще са маска и пачове за очи със злато и пчелна отрова на Mitomo.

# 8
  • София
Оля, може ли да дадеш продуктите, които си намерила в кутиите и си продължила да купуваш отделно, стана ми любопитно 😊

# 9
Оля, може ли да дадеш продуктите, които си намерила в кутиите и си продължила да купуваш отделно, стана ми любопитно 😊
Със сигурност ще пропусна нещо, но:
един шампоан и балсам за коса на Spa Master. Има ги в Лили за по 5-6лв. Косата на дъщеря ми ги обожава. Маската също я взех, но балсама е по- добър за нас. Тук съм писала за тях:
https://www.facebook.com/share/p/1B1MoDNLvT/?

Имаше и спрей- балсам без отмиване, също страхотен за разплитане и разресване. Ето тук за него:
https://www.facebook.com/share/p/15iSuwq5cy/?

Масло с див здравец на Витасин. Ако имате малки деца, ще го оцените високо. Има го по аптеките пак за няколко лева:
https://www.facebook.com/share/p/16pcwBEnqM/?

Крем- маска за ръце Rosa- Umiqa, която на пръв поглед страшно пренебрегнах. Направо я обожавам. Също я намирам в аптеки и малки магазинчета за смешни пари:
https://www.facebook.com/share/p/1AXW6sEHUX/?

На първо четене за тези се сетих, но ще допълня, ако се сетя за още. Ще се радвам и вие да споделите за подобни попадения.☺

# 10
Със сигурност ще пропусна нещо, но:
един шампоан и балсам за коса на Spa Master. Има ги в Лили за по 5-6лв. Косата на дъщеря ми ги обожава. Маската също я взех, но балсама е по- добър за нас. Тук съм писала за тях:
https://www.facebook.com/share/p/1B1MoDNLvT/?

Имаше и спрей- балсам без отмиване, също страхотен за разплитане и разресване. Ето тук за него:
https://www.facebook.com/share/p/15iSuwq5cy/?

Масло с див здравец на Витасин. Ако имате малки деца, ще го оцените високо. Има го по аптеките пак за няколко лева:
https://www.facebook.com/share/p/16pcwBEnqM/?

Крем- маска за ръце Rosa- Umiqa, която на пръв поглед страшно пренебрегнах. Направо я обожавам. Също я намирам в аптеки и малки магазинчета за смешни пари:
https://www.facebook.com/share/p/1AXW6sEHUX/?

На първо четене за тези се сетих, но ще допълня, ако се сетя за още. Ще се радвам и вие да споделите за подобни попадения.☺

И аз гласувсм за Spa Master, много хубави продукти

# 11
  • USA
Не мога да видя продуктите,изпраща ме в затворена група във Фейсбук. Сигурно трябва акаунт и членство в групата.

# 12
  • В морето

Ще си позволя и аз да дам мнение относно продуктите - има няколко неща, които са ми направили силно впечатление - на снимката са 3 от тях, които продължавам да купувам, бяха в кутии на BgBox през 2023 г., когато открих абонаментните кутии изобщо - масло за около очи с лавандула на Rivana, 100% натурален спрей-тонер с блестящи частици, кератинов спрей за коса на Biopharma, както и почистващият лосион за лице на Phytocode - в момента нямам от него, всички тези неща са по около 10-12 лв. и са повече от добри и признавам си нямаше да ги забележа/купя, ако не бях пробвала от кутия.
Shimani - тъй като вече познавах бранда поръчах кутия само като обявиха, че ще има продукт - октомври/2023 и февруари/2025. И едно чудесно попадение на околоочен крем - Valem, но тъй като се понатрупаха неизползвани и си чакат реда все още не съм поръчала нов такъв.

Извинявам се за неприятното качество на снимката, но бързах да покажа Simple Smile

# 13
И аз са се включа да похваля БГ бокс и You are worth it. От няколко месеца са ми абсолютни фаворити почти всеки месец.
От Бг бокс и аз много харесах балсама на Витасин, крема за лице на Шимани от февруарската кутия (даже после я поръчах втори път). Мисля, че в същата кутия имаше околоочен крем на Пърлс енд бабълс (жълтеникав, с q10) - моя го счупих, а другия го подарих на приятелка, която е много доволна. В друго издание имаше измиване пяна за лице и балм, не се сещам за марките в момента, но действаха чудесно в комбинация на чувствителната ми кожа.

# 14
  • В морето
И аз са се включа да похваля БГ бокс и You are worth it. От няколко месеца са ми абсолютни фаворити почти всеки месец.
От Бг бокс и аз много харесах балсама на Витасин, крема за лице на Шимани от февруарската кутия (даже после я поръчах втори път). Мисля, че в същата кутия имаше околоочен крем на Пърлс енд бабълс (жълтеникав, с q10) - моя го счупих, а другия го подарих на приятелка, която е много доволна. В друго издание имаше измиване пяна за лице и балм, не се сещам за марките в момента, но действаха чудесно в комбинация на чувствителната ми кожа.

О да, това бяха Omexeya и Amilla, чудесни продукти наистина, но не съм ги купувала все още допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт