📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 226
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Много ви благодаря и аз за споделянето. Имам навика да трупам козметика, но сега се опитвам да се спра и да взимам само неща, които си заслужават. Не искате да видите скринът ми с неотворени още продукти …😬
Лятна буря, не си сама! Снимката е правена отдавна, сега шкафът едва се затваря. И кутиите в него са пълни, имай предвид!😉

Впечатлена съм от подредбата! Може ли размерите на шкафа? 😀

# 46
Много ви благодаря и аз за споделянето. Имам навика да трупам козметика, но сега се опитвам да се спра и да взимам само неща, които си заслужават. Не искате да видите скринът ми с неотворени още продукти …😬
Лятна буря, не си сама! Снимката е правена отдавна, сега шкафът едва се затваря. И кутиите в него са пълни, имай предвид!😉

Впечатлена съм от подредбата! Може ли размерите на шкафа? 😀
Благодаря, момичета! И моите неща бяха все разпилени по различни шкафове, скринове, дори под спалнята и в гардерова. Голямо търсене падаше, защото знам какво имам, но не знам къде е. Пикът достигна, когато малката ми дъщеря, тогава на по- малко от година, започна да се добира до едно- друго и да ги разлива, унищожава… това беше удар право в сърцето и изискваше спешни мерки🚨! Трябваше всичко да се прибере и заключи! Шкафът е по поръчка. Моят е висок буквално до тавана, но точно там таванът пък е никък- малко над 2м, не е дълбок(мислих си го точно за козметика) - мисля не повече от 15 см и е широк, около 80-90см. ( Обещавам да премеря и да актуализирам). Рафтовете също ги мислих как ще са ми най- удобно разположени, около 20см са малките и няколко отдолу са малко повече за по- големи шампоани например. Отвън е с огледало и най важното- КЛЮЧАЛКА! Всички в  знаят- мразя да се пипа там!🤬😄
Идеята за шкафа за взаимствах от едни шкафове за бижута- те са голямо огледало, което се отваря и вътре се редят бижута на окачалки. Не може да не сте ги виждали.

# 47
И на мен ми трябва такъв шкаф, но няма къде да го сложим за съжаление.

Взех BGBOX Юли
Скрит текст:

Не съм фен ан Victoria beauty, но ще им дам шанс на двата продукта или само на слънцезащитният балсам за устни. Сапун не ползвам. Крема за лице и йогурта за след слънце ще се ползват. Гланца също ще пробвам дали е моят. Падна ми се този цвят

https://lollipopcosmetics.com/million-dollar-%D0%B3%D0%BB%D0%B0% … -x-tanya-hristova

# 48

Мен ми се падна цвят sugar daddy. Харесва ми!

# 49

Мен ми се падна цвят sugar daddy. Харесва ми!
И на мен ми се падна същия цвят. Кутията ми хареса!

# 50
👒👒👒Bgbox ЮЛИ 👒👒👒

Знаете защо исках тази кутия- заради глоса. Обаче… Всичко в нея ми харесва, но точно цвета на глоса е който най- не би ми отивал от трите (или поне така мисля).

👒 Ето какво съдържа:

👄 Diamond Girls Gloss by Tanya Hristova пт Lollipop Cosmetics
Падна ми се Sugar Daddy, което си е розово, пък розовото хич не е моя цвят за грим. Бих го разменила за някой от другите цветове. Ако не успея, ще го пробвам, може пък да ме изненадва- кой знае😀. Мога само да кажа, че изглежда доста блестящ, но не съм го пробвала.

🧴Age Defying Revitalizing Cream от Phytocode
Възстановяващ крем за лице за зряла кожа. Ужасно много харесвам лосиона от серията, писала съм за него.
Ферменти, пробиотици, циклопептиди, антиоксиданти- всичко звучи отлично. Удобна и практична airless опаковка.
Многообещаващ продукт според мен.

✨ Madame Coco by Kiflab gourmet cosmetics
Блестящ лосион за след слънце- обожавам такива! Блясъкът е много нежен, мирише страхотно и опаковката е много сладурска. Много харесвам тези техни лосиончета, имам едно розово 3в1 от предишна кутия, няколко си взех после.

🫦 Sun Kiss SPF50 от Victoria Beauty
Писах ви неотдавна за този балм за устни. Нещо между балм и олио е, консистенцията е на разметнато масло точно. Мирише невероятно и се отразява чудесно на устните ми. Страшно му се зарадвах!

🧼 7 Olils Of Life от Bulfresh
Разкошен сапун със 7 масла- розово, арганово, макадамия, бадемово, кокосово, шеа и жожоба.
Когато отворих кутията, всичко ухаеше на него- великолепен парфюмен аромат.
Отскоро започнах да обръщам по- голямо внимание на сапуни, откакто започнахме да говорим за суха и безводна козметика. Този е страхотен!

🧖♀ Маска Help from Nature Cucumber от Victoria Beauty
Peel Of маски моята кожа не харесва и ще я подаря.

Много ми харесва кутията този месец. Ако успея да си разменя глоса за друг цвят ще съм  още по- доволна☺.

На вас кой цвят ви се падна😀?

Сега като гледам как сте суоч- нали гланца, не е много розов. Може и да го пробвам.

# 51
Момичета, и на мен ми се падна Sugar daddy! Кутията ми харесва, ще си ползвам всичко.

# 52
Здравейте, във връзка с темата за BgBox видях на сайта им, че има мистериозна кутия. Някой взимал ли е от нея? Какви продукти има и заслужава ли си? Искам да я поръчам за подарък.
Благодаря предварително!

# 53
  • В морето
Ето инфо от BgBox за следващата кутия:

BgBox
Хей, да приветстваме новия месец ЮЛИ. Стартирахме го с доставките на прекрасната месечна кутия, която вече е изчерпана.

Нямаме търпение да издадем малко информация за предстоящото издание, защото е много специално. Участват 3 нови бранда, за които това е дебют в бюти кутии изобщо!

В изданието за месец август ще откриете пълноразмерни продукти на Terraceutics, Anili Cosmetics и още .... на обща стойност 155лв.- ваши само за 37,99лв.

И нещо много важно!!! Кутията за месец АВГУСТ няма обвързващ абонамент. Ще я получите еднократно, за да се уверите в стойността и качеството на продуктите в кутията на BgBox.

Информираме ви, че тиража на кутията за месец Август е силно ограничен.

!За всички абонати - кутията за Август е поредна от абонамента и бройките са осигурени.

Бъдете на линия през следващите дни.

Поздрави и хубаво лято,

Екип BgBox

# 54
  • София
Взех си Bellebox, доволна съм. Отдавна исках да пробвам сенките на NL Beauty, не зная дали в кутиите са сложили различни цветове, моите са Tears of my ex, точно те ми допадат най-много.
Продуктите на ABH също ще се ползват, а глинената маска и кремчето със спф отиват запас в скрина с козметика.

# 55
Аз я искам тази кутия на BgBox - август. Отдавна искам да пробвам Terraceutics , Anili Cosmetics са нов бранд и имат шампоан и балсам с хубав състав без SLS и други боклуци. Ще я взема, ако успея да се вредя, че по групите много са се запалили. На Бокс-а съм купила само две кутии досега - една коледна и една с Шимани, тази ще ми е трета.

# 56
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес ходих да вземам две пратки в Спиди,защото както ВИНАГИ се случва, тоочно като изляза от вкъщи и завия зад улицата,кутиера се обажда,че е пред вратата.
Та,в офиса на Спиди беше препълнено с кутии на Белбокс/Белебокс или там както ги наричате. И аз питам момичетата тези кутии винаги ли са толкова много или просто лятните им кутии са популярни и те казаха,че винаги е пълно с тях.

# 57
И в нашето Спиди е пълно с Белбокс (за 2 години смених 4 града и съответно 4 Спидита) и винаги е или така. Все едно нарочно ги слагат най-отпред...

# 58
И в нашето Спиди е пълно с Белбокс (за 2 години смених 4 града и съответно 4 Спидита) и винаги е или така. Все едно нарочно ги слагат най-отпред...
Не знам, ама аз винаги получавам кутията на вилата със Спиди и бусът винаги е пълен с пратки на Белбокс..

# 59
Не знам, ама аз винаги получавам кутията на вилата със Спиди и бусът винаги е пълен с пратки на Белбокс..
Според мен е така, защото са най-евтини и основно ги купуват млади момичета. Повече грим продукти- радост за децата. Бялата козметика е от кутийните брандове.

Общи условия

Активация на акаунт