📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 736
  • 644
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Жалко.. и аз харесах седефения спрей 🙂
Ако има такава подобна алтернатива, споделете моля Heart

# 31
Серума на beni е много добър. От бгбокс имам много добри попадения. Определено са любимите ми кутии.

# 32
  • В морето
Taffta, благодаря!
И на всички момичета, които споделят опит за продукти, които са били част от някоя кутия и си заслужават.
Много приятно местенце за четене/ общуване е тук Heart И много полезно.

Напълно споделям, за мен са удоволствие разговорите тук! И аз благодаря! Heart

# 33
Ще поръчам и аз Бг бокс някой път. Наистина чудесна тема! Благодаря ви за споделянията! ❤

# 34
За последната 1 година само един път пропуснах бгбокс (кутията с чая за отслабване и лосиона за тяло с дубайски шоколад). Във всяка има по някой страхотен  продукт. Крема за околоочен контур на пърлс енд бабълс с шипка е супер, измиващата пяна на Амила, продуктите на Omexya, кремовете на Шимани, крема на Витасин с гераниево масло.... Очаквам с нетърпение новата на 1-ви юли. You are worth it също чакам с нетърпение. Кутиите на Cosmetics Bulgaria също са страхотни!

# 35
  • Пловдив
Много ви благодаря и аз за споделянето. Имам навика да трупам козметика, но сега се опитвам да се спра и да взимам само неща, които си заслужават. Не искате да видите скринът ми с неотворени още продукти …😬

# 36
  • В морето
Много ви благодаря и аз за споделянето. Имам навика да трупам козметика, но сега се опитвам да се спра и да взимам само неща, които си заслужават. Не искате да видите скринът ми с неотворени още продукти …😬

Оо искаме, искаме! Така ще знаем, че "не сме сами" Stuck Out Tongue Closed Eyes

То като сме тръгнали да хвалим - да похваля и Nostrum - попадение от GoodBox, много ми допаднаха продуктите им, хубави консистенции и аромати, ползвам ги с удоволствие.

# 37
Лятна буря, не си сама! Снимката е правена отдавна, сега шкафът едва се затваря. И кутиите в него са пълни, имай предвид!😉

# 38
  • София
Ще покажа тази снимка на ММ , когато ми каже ,че имам достатъчно козметика  Smile

Извън шегата , страхотна колекция и много красиво подредено. Blue Heart

# 39
Оля, има ред. Аз ги слагам по кутии на различни места вкъщи и някои ги забравям, намирам ги с изтекъл срок и ми се плаче...

# 40
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм затрупана и уж ще разчиствам.
Има подобрение от преди 5-6г,когато бях изтървала положението.Не знам дали ще намеря снимки преди-след.

Лятото съм тук в България сега и едва,едва успявам да се контролирам в ДМ. Омега любим магазин ми е,завиждам ви.Едни сладки шишенца и флакончета,марки,които в Щатите ги нямаме и са ми интересни.
Има и отдел Храни,от които всяка седмица пазарим. Всичко му е Екстра.

# 41
Момиче, снощи мъжа ми намери запасите с козметика... Заплаши, че ще изхвърли няколко неща, да видел дали ще забележа и нарече електрическата ми пила за нокти "тример за нос"...

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ще се забележат.Моментално не,освен ако целенасочено не се отвори шкафа със запасите и да се направи една ревизия.

Искам да ви кажа,че мин година имахме петситърка(жена,която да гледа котката и кучето докато сме на почивка) вкъщи за 2 седмици и следователно е тарашила и взела каквото й видят очите:(
Аз разбира се в последствие разбирах какво ми липсва. Козметика,дрехи,храна на животните...малко по малко започнаха да излизат липсите. Най много ме е яд за една дреха на Банана Републик,която с такова желание си купих и носих само веднъж!

Имах вкъщи и едни чистачки без надзор и си мисля,че те също си взема каквото им хареса,защото няколко дни по-късно търсих спиралата ми на ЕЛ и я нямаше.Да са живи и здрави,крадли долни,аз всичко ще си купя отново
 и няма да го усетя,но как не им тежи на съвеста се питам?

Никога не правете моята грешка да сте наивни и да си мислите,че ако вие на може да направите нещо,то и другите не са способни да го извършат. В такива моменти съм много разочарована от хората!

# 43
За последната 1 година само един път пропуснах бгбокс (кутията с чая за отслабване и лосиона за тяло с дубайски шоколад). Във всяка има по някой страхотен  продукт. Крема за околоочен контур на пърлс енд бабълс с шипка е супер, измиващата пяна на Амила, продуктите на Omexya, кремовете на Шимани, крема на Витасин с гераниево масло.... Очаквам с нетърпение новата на 1-ви юли. You are worth it също чакам с нетърпение. Кутиите на Cosmetics Bulgaria също са страхотни!
За мен две страхотни открития от бгбокс са точно omexya и pearls. Очаквам и аз новата им интересно ми е кой цвят червило ще ми се падне

# 44
  • Пловдив
Оля, страхотна колекция! И подредба.
Моя скрин утре ще го снимам, че вече сложихме бебетата да спят, а аз още искам да спят при нас. Днес направиха шест месеца.
По повод дали ще забележа ако нещо липсва - не 😂 Просто имам неща, които съм забравила, че съм купила.
Иначе свекърва ми я окраде нейна помощница също. Жена, която години наред е чистила и тях, открадна й златата и някои дрехи. Усети се месеци след като онази си би камшика и то почна да хваща по липса на рокли, които иска да сложи.

Общи условия

Активация на акаунт