📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 42 089
  • 673
  •   4
Отговори
# 15
Taffta,
Миналата седмица тъкмо ги изхабих, а бях започнала да ги ползвам може би седмица-две, след като получих кутията. Тази кутия също я "повторих", защото цената само на балма беше по-висока от цялата кутия.

# 16
Покрай многото реклами на Cocosolis си накупих доста неща миналата година (слънцезащита, олиата за тен, продукти за коса, серията Skin), но да си призная не съм особено впечатлена. Изключително мазни са ми и бавно попиват, маслото за коса също не ми хареса- изкючително трудно се отмива от косата, от спрея не видях особен ефект....та те са от марките, които със сигурност няма да купя отново.

# 17
Да, групата е затворена. Ще дам линк към страницата, ако ви свърши работа:

https://www.facebook.com/share/1FDRq8AhhT/?mibextid=wwXIfr

Съгласна и с всичко друго изброено: лосиона на Phytocode ми е любим, Шимани са абсолютно попадение и за мен, пяните за лице на Amilla са отлични, а пък Pearls And Bubbles ми станаха абсолютни фаворити и вече съм тествала доста техни продукти.Околоочният крем на Valem беше фантазия. La Reel имаха една жестока маска пак в Бг Бокс, Beni ме впечатлиха, кутията с Dermacode също беше страхотна… ами наистина са много!

# 18
Момичета слънце защитата на Saff хубава ли е?

# 19
Хей, точно Бени бях забравила. Особено серума за лице...

Съгласна и с всичко друго изброено: лосиона на Phytocode ми е любим, Шимани са абсолютно попадение и за мен, пяните за лице на Amilla са отлични, а пък Pearls And Bubbles ми станаха абсолютни фаворити и вече съм тествала доста техни продукти.Околоочният крем на Valem беше фантазия. La Reel имаха една жестока маска пак в Бг Бокс, Beni ме впечатлиха, кутията с Dermacode също беше страхотна… ами наистина са много!

# 20
  • В морето
Момичета слънце защитата на Saff хубава ли е?

В тази връзка - Кибрит са пуснали отново кутията:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 17:37 от Taffta

# 21
Хей, точно Бени бях забравила. Особено серума за лице...

Да, серума и за мен беше страшно попадение. Не е типичен серум, по- скоро с текстура и грижа на отличен крем. Особено се харесваше на шията и деколтето ми.

# 22
Ще си позволя и аз да дам мнение относно продуктите - има няколко неща, които са ми направили силно впечатление - на снимката са 3 от тях, които продължавам да купувам, бяха в кутии на BgBox през 2023 г., когато открих абонаментните кутии изобщо - масло за около очи с лавандула на Rivana, 100% натурален спрей-тонер с блестящи частици, кератинов спрей за коса на Biopharma, както и почистващият лосион за лице на Phytocode - в момента нямам от него, всички тези неща са по около 10-12 лв. и са повече от добри и признавам си нямаше да ги забележа/купя, ако не бях пробвала от кутия.
Shimani - тъй като вече познавах бранда поръчах кутия само като обявиха, че ще има продукт - октомври/2023 и февруари/2025. И едно чудесно попадение на околоочен крем - Valem, но тъй като се понатрупаха неизползвани и си чакат реда все още не съм поръчала нов такъв.

Taffta, на чия марка е озаряващият тоник? И кога го нанасяте - преди или след слънцезащита? Защото ако е след - не я ли компрометира? Нали след намокряне/ изпотяване се препоръчва ново нанасяне, но тогава какво става с частиците мика, не се ли размазва по лицето тъй, че да стои на петна? Аз поддържам запаси от Аура на Кокосолис, пулверизаторът не позволява фино разпръскване и започва да се стича по лицето, ако с другата ръка не вея енергично с огромно ветрило : ) Но това е друга тема. Използвам като финален щрих, но не съм сигурна дали слънцезащитният крем отдолу е надежден в такъв случай...

# 23
Заинтригувахте ме с този серум на Бени, момичета. Намирам beni с ударение на е - това ли е брандът? И може би имате предвид околоочен серум или друг продукт?
Аз чрез кутиите открих Dr Derm и Yasumi, но дискусията сега ми е много интересна и с удоволствие бих изпробвала нещо ново.

# 24
  • В морето

Cassius, на това чудно спрейче със седефени частици производител е ЕООД Стожан ЗФ12. От някакъв общ сайт си бях поръчала 4 бр., цената му беше 8,50, та с доставката ми излязоха 40 лв. да си струва, излезе по 10 лв. на продукт, което за мен е ок за точно това наистина чудно нещо, което ползвам от март до октомври някъде, общо 2 бр. ми отиват, и така запасена за миналата и тази година съм, но сега като попитахте и не можах да открия сайта на първо търсене, ще трябва да се поразровя.

Ползвам го веднага след измиване на втората стъпка на лицето, леко подсушаване с кърпа и веднага пръскам 4 пъти - на челото, на двете бузи и на шията, така съм си го измислила и ми действа отлично. Някъде бях чела, че за да не се пресуши кожата след миене трябва да се впръска тонер до 30 секунди най-много, може би в корейските ритуали е било. Това правя след всяко миене на лицето и ми действа като малко чудо - хем ободряващо, хем чудния лек аромат на роза е като аромотерапия за мен. Това не е блясък, който да бъде като финален, това си е стрити перли/седеф точно за озаряване. След това минавам с тонер върху памучен тампон и тогава започва нанасянето на продуктите - първо серуми - масло за очи (това с лавандула, което снимах, и други пробвах, но отново се върнах към това), лице - обикновено 2 бр. - един на водна и един на маслена основа, след това кремовете - очи и лице. И по някое време вече нещо с фактор, но напоследък почти всичко ми дразни на очите и отново търся...

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 10:36 от Taffta

# 25

Cassius, на това чудно спрейче със седефени частици производител е ЕООД Стожан ЗФ12. От някакъв общ сайт си бях поръчала 4 бр., цената му беше 8,50, та с доставката ми излязоха 40 лв. да си струва, излезе по 10 лв. на продукт, което за мен е ок за точно това наистина чудно нещо, което ползвам от март до октомври някъде, общо 2 бр. ми отиват, и така запасена за миналата и тази година съм, но сега като попитахте и не можах да открия сайта на първо търсене, ще трябва да се поразровя.

Ползвам го веднага след измиване на втората стъпка на лицето, леко подсушаване с кърпа и веднага пръскам 4 пъти - на челото, на двете бузи и на шията, така съм си го измислила и ми действа отлично. Някъде бях чела, че за да не се пресуши кожата след миене трябва да се впръска тонер до 30 секунди най-много, може би в корейските ритуали е било. Това правя след всяко миене на лицето и ми действа като малко чудо - хем ободряващо, хем чудния лек аромат на роза е като аромотерапия за мен. Това не е блясък, който да бъде като финален, това си е стрити перли/седеф точно за озаряване. След това минавам с тонер върху памучен тампон и тогава започва нанасянето на продуктите - първо серуми - масло за очи (това с лавандула, което снимах, и други пробвах, но отново се върнах към това), лице - обикновено 2 бр. - един на водна и един на маслена основа, след това кремовете - очи и лице. И по някое време вече нещо с фактор, но напоследък почти всичко ми дразни на очите и отново търся...
Тук и аз съм съгласна! Великолепен е спрят, дава супер нежно сияние, първа стъпка след измиване си е. Нещо като разкошна флорална вода , супер лек. Така съм влюбена в розовия хидролат на Dr. Derm, само че няма блясък. Опаковката е страхотна- с най- финия разпръсквач. Направо мъгла прави. Пазя си ги празните и преливам нещо с лош разпръсквач или пък без.

Да, това са Béni. Ей това е серумът, на снимката се вижда кремообразната консистенция:

Тук съм писала за него:
https://www.facebook.com/share/p/19ybKDMkV3/?mibextid=wwXIfr

# 26

Taffta, благодаря!
И на всички момичета, които споделят опит за продукти, които са били част от някоя кутия и си заслужават.
Много приятно местенце за четене/ общуване е тук Heart И много полезно.

# 27
Седефеното тоник спрейче ми стана интересно и на мен 😀 Не успявам обаче да го открия. Ако някой попадне на него, ще съм благодарна да пусне един линк 🤗

# 28
  • В морето
Седефеното тоник спрейче ми стана интересно и на мен 😀 Не успявам обаче да го открия. Ако някой попадне на него, ще съм благодарна да пусне един линк 🤗

Да, за съжаление и аз, явно вече са го спрели... То колкото и да се запасиш... Като ми свърши и това, ще търся друга алтернатива явно.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 17:36 от Taffta

# 29
Ето го: https://bioline.bg/product/derm-smooth-po-dobar-ot-botoks-serum- … brachki-bni-30-ml

Заинтригувахте ме с този серум на Бени, момичета. Намирам beni с ударение на е - това ли е брандът? И може би имате предвид околоочен серум или друг продукт?
Аз чрез кутиите открих Dr Derm и Yasumi, но дискусията сега ми е много интересна и с удоволствие бих изпробвала нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт